Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Technics SB-TA210 Tower Speaker (4 Adet) + KODA Subwoofer Satın Al 30 Temmuz 2012 21:40 1 1 Technics SB-TA210 Tower Speaker (4 Adet) + KODA Subwoofer Arkadaşlar elimde 4 adet Technics SB-TA210 model tower speaker mevcut. Artı olarak 1 adet Koda marka Subwoofer var fakat kumandası yok bulamadım henüz. Fiyatları hakkında net bir bilgim yok. Eğer bu şekilde seti almayı düşünenler veya ilgilileri olursa olursa P.M' den fiyat olarak tekliflerini gönderebilirler. Şimdilik temsili olarak rastgele bir fiyat yazıyorum ilana. İkinci el kurallarına aykırı olmasın diye. Hayırlı forumlar herkese. FİYATI; 350 TL ( Fiyat temsili olarak konulmuştur, teklifler P.M'den.. ) Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Ayarında Sapphire NITRO+ RX 5700 XT [SATILDI] Silinebilir....... Silinebilir ! [SATILDI] Zotac GTX 680 Ekran Kartı
Kusura bakmayın dün mesajınızı okudum fakat cevap yazmamışım. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Ayarında Sapphire NITRO+ RX 5700 XT [SATILDI] Silinebilir....... Silinebilir ! [SATILDI] Zotac GTX 680 Ekran Kartı
Ürün sahibi online.. Özel mesajlar yanıtlanmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Ayarında Sapphire NITRO+ RX 5700 XT [SATILDI] Silinebilir....... Silinebilir ! [SATILDI] Zotac GTX 680 Ekran Kartı
Pm yolladım dostum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Ayarında Sapphire NITRO+ RX 5700 XT [SATILDI] Silinebilir....... Silinebilir ! [SATILDI] Zotac GTX 680 Ekran Kartı
______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Ayarında Sapphire NITRO+ RX 5700 XT [SATILDI] Silinebilir....... Silinebilir ! [SATILDI] Zotac GTX 680 Ekran Kartı
2 ADET TOWER SB-T100 VEYSEL İPEK nickli Mustafa abiye satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Ayarında Sapphire NITRO+ RX 5700 XT [SATILDI] Silinebilir....... Silinebilir ! [SATILDI] Zotac GTX 680 Ekran Kartı