Şimdi Ara

Technics sbt200 ve amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar elime iki tane technics in sbt200 modeli kolon gecti, bunları guzel bir stereo amfiye baglamak istiyorum tavsiye edeceginiz ikinci el amfiler neler ve nerden alabilirim, dinledigim muzik turleri electronic ve house agırlıklı sizce verim alabilir miyim? arastırdıgım kadarı ile bu kolonların tizleri guzel doyurucu fakat bassları biraz zayıf sanırsam... birde merak ettigim belki sacma bir soru olacak fakat stereo amfilerde subwoofer cıkısı varmı (gerci o zaman stereo olmuyor ama merak ettim)

Speakers Function: Main / Stereo
    Nominal Power: 100 Watt RMS
    Construction: 2-Way
    Peak Power Handling: 200 Watt
    Magnetic Shielding: Magnetically Shielded
    Woofer Material: Anodized Alluminium
    Woofer Size: 5.5"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevfik R. -- 12 Kasım 2007; 11:29:54 >

• hoparlörlerinin özellikleri neler biliyorsan burada yaz daha çok cevap alırsın
  • Merhaba, öncelikle sb-t200 lerin hayırlı olsun, bende uzun zamandır aynı hoporlörleri kullanmaktayım vede gayet mevnunum. Kullandığım anfi Technics SA-DX 940 idi vede Technics ekolaızer ile daha iyi verim alıyordum. Şimdilerde stereo bir anfi aldığım icin sinema anfimi sattım. Almış oldugum stero anfi Technics in pree-power takımı su-c1010 se-a1010, bunlarla müzik keyfi bir başka zevk veriyor bana, görüntüsü zaten bir başka keyif. cok mevnunum ve hatta bir cift kabin daha alabilirsem diye düşünüyorum. Bir arkadaşım zamanında Technics serviste calışmış Technics hoporlörlerin Technics anfi ve cihazlarıyla cok uyunmlu çalıştığını söyler. Benim bu sb-t200 leri başka markalı bir anfi ile dinleme fırsatım olmadı ve bu yuzden pek yorum yapamam ama Technics in pree-power takımını öneririm, tabiiki cihazın temiz olunması kaydıyla Hoşçakal.

• electronic müzik dinlemenn technics sb-t200 gibi kolonda sana biraz yavaş gelebilir...
    halihazırda 50-60W pioneer amplilerle güzel çalıştığını söyleyeyim. tabi technics amfiler ile de.
    bilakis kolonun bas ları douyrucu belki tizler de biraz sıkıntı çekersin o da çok tiz seversen yoksa yeterli bir kolon.
  • o guzelım kolonlara bırebır uyumlu tek anfı technics in kendı anfısıdır sakın farklı anfıyı deneme bıle....!
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPELASTRA

o guzelım kolonlara bırebır uyumlu tek anfı technics in kendı anfısıdır sakın farklı anfıyı deneme bıle....!

Banada öyle geliyor arkadaşa katılıyorum. Technics anfiler bütçe ister ama
  • bende sbt-200 kolon arıyorum. nerede bulabilirim ? yardııım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Vs. Technics
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.