Şimdi Ara

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38. (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
22
Favori
101.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cozepud

Technogame ciddi anlamda çevirilerine gerçekten çok özen gösteriyor ama kötü oldukları bazı yönleri var ki o da aynı O.Ç'nin yaptığı gibi takipçilerine ilgisiz yaklaşmak ve burnu havada olması abi bir cevap yazmak bu kadar zor olmasa bari konu başına güncelleme yapılacaktır veya yapılmayacaktır diye yaz arkadaş...

Alıntıları Göster
    Yama son sürüme ne zaman güncellenicek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Yama son sürüme ne zaman güncellenicek acaba?

Alıntıları Göster
    Valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum oyun steam da boş boş duruyor online'a giremiyorum ban yerim korkusuyla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaender

Valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum oyun steam da boş boş duruyor online'a giremiyorum ban yerim korkusuyla :D

Alıntıları Göster
    kimsenin umrunda değil galiba
  • Hikaye moduda oynanmıyor değil mi turkce olarak son yama ile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye modunda bir sorun yaşamadım ben oynanıyor yani..

• ploff kullanıcısına yanıt
    O kadar emek vermişsiniz o emeğe değsin keşke, güncelleme geldi sil başa döndük. arkadaşlar iyi kötü güncellemeden bir haber verseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

O kadar emek vermişsiniz o emeğe değsin keşke, güncelleme geldi sil başa döndük. arkadaşlar iyi kötü güncellemeden bir haber verseniz...
    Güncellenecek mi? Hayır güncellemeyecekseniz beklemeyelim
  • shade85 S kullanıcısına yanıt
    Son yama ile 1.33 yani hikaye modunda bir sıkıntı var mı oynanıyor mu sorunsuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Son yama ile 1.33 yani hikaye modunda bir sıkıntı var mı oynanıyor mu sorunsuz?
    Yama senaryo içinde sorun vermiyor deneme amaçlı bir girip baktım.

Sorunsuz 2 saat gezdim oyunda ama online içinde hata verme ihtimali çok yüksek.

Yinede senaryoyu hatasız oynamak için yamayı silip tekrardan kurun.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Senaryo moduna girerken donuyor bende..son update sonrası oldu .bende tr yamayı beklemeye başladım ..extra birşey yapmak gerekiyor acaba.sil tekrar vs gibi.

Online hiç oynamiyorum .

• furandor kullanıcısına yanıt
    Site üstünden OpenIV ile yamayı yüklemişsen tüm yükleme aşamalarını silmek için kullan.

Daha sonra geriye silinecek sadece mods klasörü kalacak onuda ortadan kaldır.

Ve tüm işlemleri altta ki videoya bakarak tekrarla bundan sonra senaryo kısmını sorunsuz türkçe oynarsın. Tabi unutmadan oyun içinden alt yazıları da açmayı unutma.

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yardımın için ..

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Tesekkur ederim yardımın için ..
    En son çeviriyi güncellemelerinin üstüne oyuna iki güncelleme daha geldi ancak çeviri için herhangi bir çalışma başlamadı.Ek olarak herhangi bir bilgi paylaşımı da yapmadılar.Çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

En son çeviriyi güncellemelerinin üstüne oyuna iki güncelleme daha geldi ancak çeviri için herhangi bir çalışma başlamadı.Ek olarak herhangi bir bilgi paylaşımı da yapmadılar.Çok ilginç.

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla her güncelleme sonrası oyuna satırlarca kelime ekleniyor, siliniyor vesaire. Yani her defasında sıfırdan küçük bir oyun çevirmekten farkı olmuyor durumun. Bir yerden sonra yorar elbet.

Technogame'in iletişim sorumlusu Aybars Sapan, forumdaki nickiyle Fifanetworktr, yamanın güncelleneceğini söyledi geçen günlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Witcherer_

Bildiğim kadarıyla her güncelleme sonrası oyuna satırlarca kelime ekleniyor, siliniyor vesaire. Yani her defasında sıfırdan küçük bir oyun çevirmekten farkı olmuyor durumun. Bir yerden sonra yorar elbet.

Technogame'in iletişim sorumlusu Aybars Sapan, forumdaki nickiyle Fifanetworktr, yamanın güncelleneceğini söyledi geçen günlerde.

Alıntıları Göster
    GtaTürk'ün yamasını kullandım çeviri kaliteli ama eksik kaç yıl oldu senaryo modu bile %100 değil keza bu yamada güncel değil , gta v türkçe oynamak sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukans3131

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hacı Türkçe yama neden güncellenmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Çünkü 1 günlük iş değil bu maalesef. Bütün satırların baştan aşağıya incelenmesi, bozulan satır olup olmadığının kontrolü gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsRuleS

quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Çünkü 1 günlük iş değil bu maalesef. Bütün satırların baştan aşağıya incelenmesi, bozulan satır olup olmadığının kontrolü gerekiyor.

Alıntıları Göster
    yamanın update 1.36 ile uyumlu hale gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

yamanın update 1.36 ile uyumlu hale gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum

Son sürüm 1.36 mı? Ve mümkünse ne zaman güncelleme geldiğini söyleyebilir misin? Teşekkür ederim.

• Benim oyunda "build 877 online 1.36 yazıyor" son sürümmü bilmem ama benim sürüm ile uyumlumu acaba şuan ?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.