Şimdi Ara

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38. (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
22
Favori
100.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynayanlara bir soru sormak istiyorum. Oyunun şu anki son sürümü 'build 877 online 1.36' bu ve bundan sonraki gelecek güncellemeler oyunun hikaye kısmına bir şey katıyor mu yoksa sadece online kısmınımı güncelliyor oyunun. Açık bir cevap verirseniz sevinirim.
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Sadece online güncelleniyor. Hikayede değişiklik olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mic kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Peki şu versiyondan sonrası sadece online güncellemeleri şu versiyona kadar güncellesen yeter dediğin bir sürüm var mı acaba? Oyunu sadece hikaye modunda oynıyacağım online olarak oynamayacağım.
  • GTA VI'yı resmi olarak Türkçe dil seçeneğiyle istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrixx7

GTA VI'yı resmi olarak Türkçe dil seçeneğiyle istiyoruz.

İnşallah olur :) Bunu biz de çok istiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı şimdi bütün güncellenmeleri yapılmış Steam oyunum üzerinde kullandım. Başarılı ve tek bir takılma olmadı. Oyunda karakterin TV'de seyrettiği animasyonu seynretmeye başladım ve inanılmaz başarılı bir çeviri olmuş, bütün espriler çok doğru çevrilmiş, bu sayede onca para verdiğim oyundan maksimum zevk alacağım, ne kadar teşekkür etsem azdır.

Yamayı kurmak dikaktli olunca bayağı kolay ve kısa bir zamanı kapsıyor yaklaşık 15 dakika içinde oyun Türkçe oluyor bu bir mucize gibi! :)

OpenIV kurarken biraz kafam karıştı, program ısrarla setup dosyasını sürekli kurdurdu durdu, sonunda ilk hali gibi kurdum hiç bir seçeneği değiştirmeden o zaman sorun yaşamadım. Klavuzu yanlış anlayıp programı GTA5 klasörüne kurmaya çalışmıştım ilkinde.

Şu aşağıdaki yamayı daha önce kullanıyordum ama yama bir gün boyunca iniyor, sonra her güncellemede tekrar tekrar bir gün boyunca iniyor. Ne kadar indiriyor ne yapıyor tam bilmiyorsun. Çok şükür bu angaryadan kurtuldum.

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 21 Aralık 2016; 12:24:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Yamayı şimdi bütün güncellenmeleri yapılmış Steam oyunum üzerinde kullandım. Başarılı ve tek bir takılma olmadı. Oyunda karakterin TV'de seyrettiği animasyonu seynretmeye başladım ve inanılmaz başarılı bir çeviri olmuş, bütün espriler çok doğru çevrilmiş, bu sayede onca para verdiğim oyundan maksimum zevk alacağım, ne kadar teşekkür etsem azdır.

Yamayı kurmak dikaktli olunca bayağı kolay ve kısa bir zamanı kapsıyor yaklaşık 15 dakika içinde oyun Türkçe oluyor bu bir mucize gibi! :)

OpenIV kurarken biraz kafam karıştı, program ısrarla setup dosyasını sürekli kurdurdu durdu, sonunda ilk hali gibi kurdum hiç bir seçeneği değiştirmeden o zaman sorun yaşamadım. Klavuzu yanlış anlayıp programı GTA5 klasörüne kurmaya çalışmıştım ilkinde.

Şu aşağıdaki yamayı daha önce kullanıyordum ama yama bir gün boyunca iniyor, sonra her güncellemede tekrar tekrar bir gün boyunca iniyor. Ne kadar indiriyor ne yapıyor tam bilmiyorsun. Çok şükür bu angaryadan kurtuldum.

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38.

Dostum bilgi için teşekkürler.

Peki online kısmı nasıl? Eskiden Türkçe olarak girildiğinde banlanma riski var diye konuşuluyordu. Onda son durum nedir ?

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Online modu şimdi denedim, karakter yaratma ekranına girerken oyundan atıyor. Gerçi ben online modunu değil hikaye modunu oynayacağım ama online oynayacak arkadaşlara bilgi olsun oyundan atıyor.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Oyuna son gelen güncellemeden sonra online a hiç girmedim ama öncesinde Türkçe yamayla beraber sorunsuz bir şekilde oynadım.Banlanma riski yok 80 saat oynadım neredeyse.
  • ben en son yamayı en son güncellemenin olduğu oyunda kullandım. bir kaç yerde yazılar çıkmıyor sadece. başka sorun yok.
  • steamden satın aldım. akşam sorunsuz kurabilirim inş....
  • Tek seferde sorunsuz kurdum. Müthiş bir yama. 3 saat oynadım görev yaptım gezdim dolaştım. İngilizce bir kelimeye denk gelmedim. Oyun desen muhteşem ötesi. 2 sene önce ps3'de bitirmiştim. Şimdi anlayarak oynamak çok daha farklı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
  • Yama şuan son sürümüyle oynanabiliyor mu? Dün oyunu alıp kurdum ama yamayı kurmadım henüz. Sıkıntı yaşamak istemiyorum 69gb oyun indirdim :(
  • yama eskimiş, son sürüme güncellenecek mi acaba ?
  • Yamayı kurarken hata alıyorum. Meğersem yama eskimiş. Neyse İngilizce başlayalım oyuna bari.
  • Technogame yamayı 944.1 sürümüne güncellenmiş.

http://technogame.net/gta-v-turkce-yama/

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Bunun direk setup yada kopyala yapıştır büyük versiyonu varmi acaba suan bakamıyorum

Yoksa programlarla falanmı kurmak gerek

• Open IV programı ile kurulumu yapılıyor. Video ile anlatımı var sitede.

• Nurullah kaptan işe el attı belli ki :)

• Bekledik ama beklememize değdi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.