Şimdi Ara

Technopat 7000 terabayt dayanan 860 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ssdnin diğer 860 prolardan bir farkı olabilir mi? 7000 terabayt muazzam bir ömür. En extreme senaryoda günde 250 gb veri yazilsa 77 yilda :D ömrü ancak bitiyor. Bu da samsungun aynı müşteriye birden çok kez ssd satamayacagi anlamina geliyor.
    14000 kez wipe işlemi yapmışlar. 7000x0.5
    Technopatyoutube
    10.000 Saat Test Ettiğimiz SSD! | Ne Kadar Dayanacak? #7
    https://www.youtube.com/watch?v=SGiHuO2DxGU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 18 Şubat 2020; 2:59:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu ssdnin diğer 860 prolardan bir farkı olabilir mi?

Hayır
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 19:29:20 >
  • Aynı müşteriye birden çok ssd niye satamasın? Bu ürünlerin ömrü teknik değil teknolojiktir. Bu güne kadar hiçbir hdd veya ssd'yi bozulduğundan değil boyutu veya hızı yetmediğinden değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Aynı müşteriye birden çok ssd niye satamasın? Bu ürünlerin ömrü teknik değil teknolojiktir. Bu güne kadar hiçbir hdd veya ssd'yi bozulduğundan değil boyutu veya hızı yetmediğinden değiştirdim.
    Boyut önemli tabi

• Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aldığım hiç bir hardisk ssd şuana kadar bozulmadı ama insan sabrı azaldığı için m2 alıyor artık kimse pcyi beklemek istemiyor
  • Gerçekten çok sağlam ssd imiş. Kaliteli Mlc ssd ne de olsa ancak fiyatı da sağlam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah bu videoyu izledim konuyu falan gormeden once. Sonra araci indirip kendiminkine baktim. Hersey iyi gozukuyodu bi saat sonra ssd bozuldu. Mavi ekran verdi pc. Boot etmiyor ssdyi gormuyor. Eve gidince bakicam. Fikri olan var mi?

Edit: Kendiliğinden düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 18 Şubat 2020; 18:38:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.