Bildirim
Technopat Recep Baltaş Özet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu çocukkim yakışıklıymış -
N'apacaksın ki ona? -
yok mu arkasındaki ranza. bunu yerde amuda kaldırıp bacaklarını ranzaya yaslayacağım. sonra bacaklarını tutup ranza ile duvar arasında sıkıştırıp gerisini söylemiyimquote:
Orijinalden alıntı: Start Again
N'apacaksın ki ona?
böyle:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 28 Ocak 2020; 0:15:40 > -
videoyu çeken komik olmaya mı çalışmış?
tebrikler, başarmış -
Bence iyi bir video olmuş :)
Instagram video döngüsü nedeniyle kapatmayı unutursanız ben Recep ben Ali diye beyninize kazanıyor, aman dikkat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
abi süper olmuş ya. -
Güzel bir video ceykıp, eline sağlık -
Sistem kurup birbirini pohpohlayan elemanlar olarak görüyorum. Gözümde, Vatan Bilgisayardaki bir teknik çalışandan farklı değil. Vatandaki arkadaşı yermek için demiyorum, Recep'in ilah olmadığını anlatmaya çalışıyorum. -
Kesinlikle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Allahtan birinden biri sözde 'Diliyor' da videonun devamı geliyor. -
Ciddi Ceykıp. Bir de kardeşi var Ceykıp kadar yakışıklı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gece gece kahkaha attim .....teknopiti🤣
Harbiden efsaneymişquote:
Orijinalden alıntı: aschil
Efsane de köşede dursun.
Çakmaktaş'ların yeni üyesi Ozi :D Teknopat edition :D
Atladıkları en önemli detay 'birbirlerini onaylama' kısmı. Onu da ikide bir bahsetseler efsanenin kralı olur muş :)
Örnek:
+ Ozi merhaba. Bu bir fön makinası.
- Evet İbo. Bu bir fön makinası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Ocak 2020; 0:14:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Öyle özet mi olur.
Win 7 çöp, dese yeterliydi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Windows 7 gerçekten çöp ama onu napıcaz?
Almak üzere olduğum bir ürünü bu arkadaşlar incelemişse satın almıyorum. Siz de öyle yapın.
Aptallık...quote:
Orijinalden alıntı: RedFone
|
2017 Mart ayından 2021'e kadar engel attı bana.
Sebeb: '' Her mesaja Selamun Aleykum '' ile başladığımdan. Açıklama şu: '' Din propagandası yapmak '' |
-Sahiden mi Recep?
+Sahiden Ali. -Sahiden, gerçekten mi Recep? +Sahiden, gerçekten Ali. -Sahiden, gerçekten, sahiden mi Recep? +Sahiden, gerçekten, sahiden Ali. Sünger Bob'ta böyle dialog vardı. O geldi aklıma |
Harbiden efsaneymiş
Çakmaktaş'ların yeni üyesi Ozi :D Teknopat edition :D Atladıkları en önemli detay 'birbirlerini onaylama' kısmı. Onu da ikide bir bahsetseler efsanenin kralı olur muş :) Örnek: + Ozi merhaba. Bu bir fön makinası. - Evet İbo. Bu bir fön makinası. |
Sistem kurup birbirini pohpohlayan elemanlar olarak görüyorum. Gözümde, Vatan Bilgisayardaki bir teknik çalışandan farklı değil. Vatandaki arkadaşı yermek için demiyorum, Recep'in ilah olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
|
Aptal bu ya. Türkçeyi ufacık hatalar dışında doğru yazıp noktadan sonra boşluğa bile dikkat etmeme rağmen bana da 2-3 gün ceza vermişti. Sebebi ise Türkçe kurallarına uymamakmış.
|
videoyu çeken komik olmaya mı çalışmış?
tebrikler, başarmış |
Forumları cidden rezalet . Hele ki yönetici tam bir orduspor çocuğudur ( fanatikler yani , sülalecek ! ) ...
|
Benzer içerikler
- 19 yaşında boy uzar mı
- çikolatalı puro
- b12 ve omega 3 aynı anda kullanılır mı
- minoxil sakal çıkarır mı
- bir kızla nasıl konu açılır
- bim karavan
- walmart dolandırıcılığı
- bim para sayma makinesi
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X