Dostum g210 takıp da gamer pc diye satılan hiçbir pc çöpten öte değildir. Bizim burda önerdiğimiz sistemler belki 6 çekirdekli değil ama 6 çekirdeğin işlem gücünü ev kullanıcısı anlayamaz kullanamaz. 4 çekirdek bile yeni yeni desteklenmeye başladı 6 çekirdek şu an için hala gereksiz. Ayrıca g210'a ekran kartı bile demem ben görüntü aktarım cihazı derim o derece İşlemci ne kadar yüksek olursa olsun bir bilgisayarın oyun oynatma konusunda en önemli en değerli ve en çabuk eskiyen birimi ekran kartıdır. Biz burda gereksiz olan işlem gücünden kısıp daha iyi oyun oynatabilecek ya da kullanıcıyı daha fazla idare edebilecek ürünleri minimum fiyatlarla olabildiğince güvenilir yerlerden öneriyoruz. Lütfen biraz daha araştırma yap anlarsın ya da forumdan rastgele 4-5 konuyu tamamıyla oku sen de bir zamanlar benim uyandığım gibi uyanırsın
sanal alemlerde tartışmaya girmeyi sevmiyorum tamam iyi bir oyun bilgisayarı olmayabilir ama bilgisayarı sadece oyun amacıyla kullanmayan insanlarda var. ve bellek kapasitesi çekirdek sayısı gibi etmenler onlar için önemli. ama diceksin ki for gamer diye satılan pc nin ekran kartı gf210 olur mu? olmaz haklısın. burada firmanın yaptığı etik bir davranış değil. ayrıca 1200 liraya oyun oynanmayacak pc toplayacak olsak aşağı yukarı bu civarda olur. hatta alın bir örnek: CPU:
yorumları okudukça karnıma ağrı giriyor 2gb ob vga
Katılıyorum yorumlar çok iyi
Ben hiç anlamazdım pc den 3 ay bu forumu okudum, tek tek, panelimdeki sistemi kendi kafamdan dizdim, bilmiyorum gene de dengeli mi yaptım amam pro olmasa da gamer bir kasa olduğunu düşünüyorum + bir ram desteği ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme