Verdiğim linkteki bilgisayara bakar mısınız.? fiyat - performans ilişkisi nasıl sizce. teşekkürler.
yorumları okudukça karnıma ağrı giriyor 2gb ob vga
işlemci tamam, belleklere de tamam diyelim, LCD ekran gayet iyi, diğer birimler yaramaz.. max bütçe belirtirseniz daha güzel bir sistem önerebilirim.. hazır sistemden uzak durunuz..
inanmıyorum yaa! adamlar pro-gamer sistem diye g210 ekran kartından bahsediyorlar!!!.. bununla olunsa olunsa "mario" pro'su olunur!...
O yorumlar ne öyle :D biri server olarak kullanıyormuş başka biri oyun için mükemmel der :D ne kadar çok bu işten anlamayan varmış :)
adamlar kendilerimi yazıyor acaba yorumlar gerçekten bomba
yorumları okuduktan sonra halkımın nekadar cahil olduğunu birkezdaha anladım çok yazık çok :(((
G210 grafik çözümüyle müthiş oyun deneyimini yaşamak isteyenler için harika bir makina.....
belli olduğu üzere yorumlar "feykh"
quote:
Orijinalden alıntı: **DODO**
yorumları okuduktan sonra halkımın nekadar cahil olduğunu birkezdaha anladım çok yazık çok :(((
quote:
Orijinalden alıntı: **DODO**
hemen cehalet yakıştırmamak lazım. insan bilmediği şeyin cahili oluyor elbet. herkesin herşeyi bilmesi beklenemez..
konuya dönersek hazır sistem yerine limit belirtirsen, önerileri ekleyebiliriz..
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09 hazır sistem yerine limit belirtirsen, önerileri ekleyebiliriz..
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
Adamlar çözmüş Biz burda niye duruyoruz forumu onlara bırakalım hatta forum kapansın ordaki yorumlar yeter herkese
bunada şükretmek lazım bitanesinde bilmem kaç sene öncesinden kalma Sempron 1.8ghz işlemci ve o zamanın anakartında onboard vga'lı bir sistemi gamer pc diye satıyorlardı..
bide nasıl oyun pc'si olduğunu quake 3'le deniyorlardı :))
bunada şükretmek lazım bitanesinde bilmem kaç sene öncesinden kalma Sempron 1.8ghz işlemci ve o zamanın anakartında onboard vga'lı bir sistemi gamer pc diye satıyorlardı..
bide nasıl oyun pc'si olduğunu quake 3'le deniyorlardı :))
Baktım anakart ekran kartı hariç iyidir:Denazından bir ekran kartı takviyesiyle götürür.
Eee sonuç olarak? Donanımı pek işe yaramaz diyebilir miyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: hollowm@nn
Eee sonuç olarak? Donanımı pek işe yaramaz diyebilir miyiz?
çöp
arkadaşlar açıkçası haksızlık ediyorsunuz casper ın makinalarıyla karşılaştırın bi isterseniz ne kadar iyi olduğunu görürsünüz. zaten monitör+kasa+diğer aksesuarlar ile 1200 liraya satılıyor. 8gb ram phenom x6 işlemci, 1 gb harddisk var. ayrıca burada siz tavsiyede bulunurken athlon x4, x3 işlemci önermişsiniz. tamam iyi bir oyun bilgisayarı olmaya bilir ama fiyatına göre güzel ürün.