Sevk belgenizde son katılış tarihi neyse odur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tecil bitişi, bedelli askerlik, memurluk (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam arkadaş sevk kağıdını yırttı e devlet vermiyor diye şubeden aldı e devletten tekrardan cıktısını alsa sorun olurmu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bedellilerin ile 6 aylıkların askercell aynımı oluyor farklımı
Askercell dediğin, belli numaralara açık belli saatlerde kullanılabilen kısıtlı hat. Bunun bedellisi, 6 ay eri olmaz, hepsine aynı.
Eskiden sadece turkcellin askercell hattı vardı. Yeni celp duyurularında mevcut hatlarını kısıtlı hatta çevirebilecekler diye eklediler. Madde 9,
https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/e05d687b52114bd682c27f7264bc4838
Ha, pratikte ne kadar işliyor bilmiyorum.
Ayrıca 25-26 gün askercell almaya (kısıtlı hatta geçmeye) değmez. Sivil hattı, tuşlu telefonu kaptırdın diyelim en son çare ankesörlüler var.
Adalet sliminda askerlikteyken sorun oluyor diyorlar. Eger basvururkej askerde degil ve mülakata giderseniz sorun olmaz diye düşünüyorum sonrasında. Basvururken askerde olmani istemiyor ama.
Merhaba hocam Benim okul ağustosta bitmişti kasımda bozdum yedek çıkar diye marta er çıktı ben ertelemek istiyorum bedelli olmayacak şekilde. Tecelim en son 1 bucuk seneye yakın vardı bozmadan önce. E devletten erteleme işlemine tıkladım sadece okulu işaretledim talep alındı dedi. Sizce erteler mi?
-
Hakkiniz var diyorsa olur her türlü. Ama tekrar askere giderken er cikar diye biliyorum sonra yedek subay cikmiyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 30 Ocak 2025; 21:24:24 >
link vardı işte tarihin altında hakkınız vardır yazıyordu tıkladım okulu seçtirdi talep alındı dedi fakat yer belli oldu hocam zaten bana ertelesin yeter polislik ve askerlik sınavlarına gireceğim zaten boşuna 6 ay gitmeyeyim diyorum
-
hocam bu askercelli istediğimiz zaman kapatabiliyomuyuz
Askercell dedigin sey hat , kisitli sadece.
Kapatirsin istedigin zaman, zorla falan aldirabilirler giriste 1000 tl falan vardir normal hat parasi yine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben oturduğum yerdeki bayiden aldım askercell türkcellden bedelli diye belirtmedim direk aldım hattı standart demi askercell bedelli veya 6 aylık icin ayrı hat vermiyorlar
Yukarda yazilmis ztn bedelli-6 ay fark etmez belirtmelik bisey yok.
Mesait saatlerinde aramaya kapali max 5 kisi ekleniyor yani 5 farkli kisiyi arayabiliyon sadece.
Bazi kislalarda askercell almaya zorluyorlar korkutarak vs
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X