Şimdi Ara

Tecil bitişi, bedelli askerlik, memurluk (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sevk belgenizde son katılış tarihi neyse odur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

hocam arkadaş sevk kağıdını yırttı e devlet vermiyor diye şubeden aldı e devletten tekrardan cıktısını alsa  sorun olurmu ?

• bedellilerin ile 6 aylıkların askercell aynımı oluyor farklımı

• Adrianomakakula A kullanıcısına yanıt

Askercell dediğin, belli numaralara açık belli saatlerde kullanılabilen kısıtlı hat. Bunun bedellisi, 6 ay eri olmaz, hepsine aynı.

Eskiden sadece turkcellin askercell hattı vardı. Yeni celp duyurularında mevcut hatlarını kısıtlı hatta çevirebilecekler diye eklediler. Madde 9,

https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/e05d687b52114bd682c27f7264bc4838

Ha, pratikte ne kadar işliyor bilmiyorum.

Ayrıca 25-26 gün askercell almaya (kısıtlı hatta geçmeye) değmez. Sivil hattı, tuşlu telefonu kaptırdın diyelim en son çare ankesörlüler var.

• CreaterS kullanıcısına yanıt

Adalet sliminda askerlikteyken sorun oluyor diyorlar. Eger basvururkej askerde degil ve mülakata giderseniz sorun olmaz diye düşünüyorum sonrasında. Basvururken askerde olmani istemiyor ama.

• Merhaba hocam Benim okul ağustosta bitmişti kasımda bozdum yedek çıkar diye marta er çıktı ben ertelemek istiyorum bedelli olmayacak şekilde. Tecelim en son 1 bucuk seneye yakın vardı bozmadan önce. E devletten erteleme işlemine tıkladım sadece okulu işaretledim talep alındı dedi. Sizce erteler mi?

• modragon M kullanıcısına yanıt

Hakkiniz var diyorsa olur her türlü. Ama tekrar askere giderken er cikar diye biliyorum sonra yedek subay cikmiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 30 Ocak 2025; 21:24:24 >
  • link vardı işte tarihin altında hakkınız vardır yazıyordu tıkladım okulu seçtirdi talep alındı dedi fakat yer belli oldu hocam zaten bana ertelesin yeter polislik ve askerlik sınavlarına gireceğim zaten boşuna 6 ay gitmeyeyim diyorum

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

hocam bu askercelli istediğimiz zaman kapatabiliyomuyuz

Askercell dedigin sey hat , kisitli sadece.
    Kapatirsin istedigin zaman, zorla falan aldirabilirler giriste 1000 tl falan vardir normal hat parasi yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

ben oturduğum yerdeki bayiden aldım askercell türkcellden bedelli diye belirtmedim direk aldım hattı standart demi askercell bedelli veya 6 aylık icin ayrı hat vermiyorlar

Yukarda yazilmis ztn bedelli-6 ay fark etmez belirtmelik bisey yok.
    Mesait saatlerinde aramaya kapali max 5 kisi ekleniyor yani 5 farkli kisiyi arayabiliyon sadece.
    Bazi kislalarda askercell almaya zorluyorlar korkutarak vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.