Aralık ayında işlemleri tamamlarsanız mayıstan önce askere gitme durumunuz olmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tecil bittikten sonra askere ne zaman giderim ? (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cezası olacağını sanmıyorum. Hala 2 yıllık tecil süresi içindesiniz.
Mezun tecilleri yoklama olmadan da yapılabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam tekrar selamlar. 01.01.2024'de tecilim bitiyor. haziran 2024'de sınava girip üniversiteyi kazansam kayıt yaptıramaz mıyım?
-
Merhaba, askerlik ertelemem 2.dönem ders kaydımı yapmayacağım için Mart 2023'te iptal olabilir. Bu ertelemem iptal olursa 31 Aralık 2023'e tekrar mı erteleniyor?
(2023 haziranda yks'ye girmem gerek)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxjsjajjxjajja -- 3 Aralık 2022; 13:51:30 >
@dikteyta
Seneye bu zamanlar çıkacak bir duyuru için şimdiden kesin şöyle olur diye bir yorum yapamam. Bekleyip göreceksiniz. Ben de askerlik şubede çalışan bir memur değilim.
@jxjsjajjxjajja
Pasif öğrenci de olsanız teciliniz devam edecektir. Kayıt silinmesi durumunda tecil iptal olacaktır. Aralık ayı içinde 2023 yılı yoklama duyurusu çıkacaktır. Aşağıdaki linki takip ediniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tecili aldığım askerlik şubesi 2023 sonrası kaçaksın dedi. cinsti biraz, tecilim biter bitmez kaçak değilsem bu kadın neye göre yorum yapıyor ki acaba. gıcıklığına sanırım. tcmi sordu 2023 sonrası kaçaksın dedi. e kardeşim tecilim 2024 1 ocakta bitiyor zaten istesem de yoklama vermem ki. delirtti vallahi
-
94 doğumluyum e-devlette 12 temmuz 2023'e kadar tecilli gözüküyorum Ağustos'ta gitmem mi gerekiyor yoksa yıl sonuna kadar yoklama yaptırmam mi lazım 2024'te gidersek 30'dan gün alacağım için sorun olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 4 Aralık 2022; 15:35:54 >
Yukarıda da yazdım. 2023 yılı yoklama duyurusunu bekleyiniz, 2023 yılı içinde tecili bitenler 31.12.2023e kadar yoklama yaptırmalı gibi bir ifade varsa sorun olmaz. 30 yaşında olmanız o açıdan sıkıntı değil.
Arkadaşlar benimde 31.12.2022 de tecilim bitiyor 1994 doğumluyum yapmam gereken işlemler nelerdir ve ne zaman askere giderim
Merhaba bende 1994 doğumluyum tecilim 31 aralıkta bitiyo hangi işlemleri yapmam lazım ve ne zaman askere giderim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sırayla bu videolardaki işlemleri yaparsınız. Yoklama sonrası aile hekimine gidip askerlik muayenesi olmanız lazım. Her şey yolunda giderse (askerlik) şubelik işiniz olmayacak.
Hizmet tercihi kısmında bedelli veya normal askerlik (er / yedek astsubay / yedek subay) tercihi yapacaksınız.
Normal askerliği seçerseniz en erken mayıs celbine (mayıs - haziran - temmuz) tabii olursunuz.
Bedelli istiyorsanız hizmet tercihini tamamladıktan sonra 31 aralık mesai bitimine kadar ilgili bankaya (vakıf, ziraat, halk) bedelli ücretini yatırırsınız. Sınıflandırma ocak ayında belli olacak. Şubat - Aralık 2023 arası bir ay askerliğinizi yapıp tezkerenizi alırsınız.
-
Arkadaşlar bilmiyorum bu konu da buna dair cevaplar verildi mi. Verildiyse kusuruma bakmayın ama benim tecilim 31.12.2022 tarihinde yani 23 gün sonra falan bitiyor.
Şimdi benim askerlik yoklama başvurusunu, muayene ve askerlik hizmet tercihi işlemlerini falan ne zamana kadar yapmam gerekiyor?
Kısa sorum şu;
31 Aralık 2022 tarihinden önce yapmam gerekiyor mu? Yoksa tecil bittikten sonra belirli bir sürem var mı? Çünkü 31.12.2022 tarihine kadar askerlikle bir ilişiğim yok. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. ^^
-
Yukarıda attığım videodaki işlemleri 31 aralığa kadar yapınız.
Beyler 2018 ekim ayı gibi 2 yıllık bir üniversite okuduğum için askerliğimi uzattım 2020 de mezun oldum onun arkasına 2 yıllıkta hiç bir işlem y apmadan açık öğretim bölümü okudum. 31 Aralık benim mühlet doluyor 1 ocakta kaçak durumuna düşeceğim. Şimdi asıl sorum benim askerliği erteleme şansım var mı , bu aralar karışık bir süreçten geçiyorm 1 yıl daha uzatmam benim için çok iyi olacak yaş 23.
-
Erteleme alabilmek için mezuniyetinizin bir üstünü okuyor olmanız lazım. Şuan kayıt dönemi kapandı diye biliyorum. Bir askerlik şubesiyle görüşünüz.
Merhabalar Ben askerlik hizmet tercihinden Astsubay tercihi yapmak istiyorum ancak boyum 1.77 kilom 89 .Muayene de bu kiloda olmam Askerlik hizmet tercihimi etkilermi
Etkilemez. Askerliğe elverişliyseniz yedek astsubay da olabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim
Bugün şubeyeyle konuştum yoklama kaçağına düşmeden aralık ayında e devlet üzerinden yoklama yapmamı ve 2-3 gün sonra celp dönemi olarak kasımı seçebileceğimi bu süre zarfında yetişirse üniversite sınavına girip 4 yıllığa tamamlarsam tecil edebileceğimi söylesi. Burda bana verilen bilğiler doğrumudur. Celp tarihimi kasım seçip kadıma kafar gitmeme şansım var mıdır. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X