Şimdi Ara

!!!! tecil bozdurma ve gitme süresi !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum çok bilindik ama basit. Eylülde bozdurmayı düşünüyorum tecilimi (açıköğretim okuyorum) ve erken sevk için dilekçe de vereceğim. Şubem beşiktaş ama şubemin ne zaman asker gönderdiği vs. hiç bilmiyorum. kasımda gidermiyim şubata mı kalır bile, fikir yürütebilen varsa çok sevinirim.

• a
  • bende aynı şekildeyim
    doğum yılına göre değişir

erken sevk dilekçesi yazman gerekiyormuş öyle anck belki kasım celbine
    ne kadar sürer hiç bilmiyorum
  • Şu an bozdursan bile sanırım kasmda gidersin
  • Arkadaşlar ben de bugün mezuniyet belgemi aldım ve yarın şubeye gideceğim tecilimi bozdurmaya.. Acaba geçici mezuniyet belgesinden başka bir şey gerekli mi? Git-gel olmasın..Teşekkürler
  • arkadaslar kafam karıstı.. bu kasım da askere gitmek nasıl oluyor;? aralık ve agustos diye 2 celp donemi yok mu sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: San Andreas Citizen

arkadaslar kafam karıstı.. bu kasım da askere gitmek nasıl oluyor;? aralık ve agustos diye 2 celp donemi yok mu sadece?

1 Celp gidiş tarihi şubat
    2 celp gidiş tarihi mayıs
    3 celp gidiş tarihi ağustos
    4 celp gidiş tarihi kasım

Ama bu sene içinde yani 4 gidecek olanlar ARALIKTAgidecek çünkü kasımda bayram var diye ARALIK ayına atmışlar.Bende 89/4 olarak aralıkta gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aylut -- 6 Ağustos 2009; 10:54:22 >
  • şubem beşiktaş celp dönemi şubatmış ama erken sevk için dilekçe vereceğim kasıma pek ihtimal vermiyorum ama muhtemelen şubat olur heralde. askeriyeye hiç belli olmaz tabi ama aklımdna geçen bu. 84 doğumluyum alırlar artık heralde en kısa sürede
  • şimdi zeytinburnu şubeden geliyorum.. tecil bozduracağım dedim.. kaç yıllık okuduğumu sordu.. 4 dedim.. eylülde gel yoklaman yapılsın dedi böyle bir durum yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.