Şimdi Ara

tecil nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle hemen şöyliyiyim yeni sistemi bilenler yeni sistemde nasıl olduğunu bilenler lütfen yazsın

ben yeni lisans mezunu oldum. askerliğimi tecil ettireceğim.

sorularım 1. ASAL YOKLAMA mı ? Yoksa ASAL ASKERLİK ERTELEME mi ? ikiside e devlette hizmet olarak var hangisi ?

2- ASAL ASKERLİK ERTELEME YENİ GELMİŞ yeni gelince ASAL YOKLAMA daki sevk tehiri veya başka opsiyonlar kalktı mı da ?

3- e devlette yöksisde MEZUN gözüküyorum sıkıntı yok. Ama askerlik durum belgesinde öğrenciliği devam ettiği taktirde.

4- ASKERLİK DURUM BELGESİNDE 31/12/2021 tarihine kadar erteli AMA OKULLA İLİŞİĞİ KESİLDİĞİNDE 2 AY İÇİNDE ASKERLİK ŞUBESİNE
    yazıyor.

5- BEN ASAL ASKERLİK ERTELEME ye tıklayınca diyor ki 31/12/2021 Tarihine Kadar Ertelemeniz Bulunduğundan, Tekrar Erteleme Talebinde Bulunamazsınız.

6- Şimdi yöksisde mezun gözükürken ASAL ERTELEMEDE ertelemeniz var demesinin sebebi her an otomatik güncellenmiyor mu ? mesela ayda 1 mi güncelleniyor acaba ?

NEYSE bilmek istediklerim

1 eğer ay başında Milli savunma bakanlığında mezun gözükürsem ve ASKERLİK ERTELEME BAŞVURUSU e devlet hizmetini kullanabilirsem sıkıntı olmaz. Acaba bunlar ayda 1 mi yenileniyordur yoksa ben birşey yapmadan yenilenmez mi ?

2 Askerlik şubesine gitsem istediğime gidebilir miyim ?

3 askerlik şubesine gidince git internetten yap derler mi ?

4 askerlik şubesine gitmeden e devletten randevu almalı mıyım ?

5 alacaksam hangi seçeneği seçmeliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.