Şimdi Ara

Tecilimi Bozdursam Ne Zaman Çağırılırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Yaşım 24 açıköğretim öğrencisiyim ama bitiremeyeceğim için vaktimi boşa harcamadan gidip askerlik engelinden kurtulmak istiyorum. Bu günlerde tecil bozdursam Ağustos celbine mi çağırılırım acaba?

Aralık'ta gitmek istiyorum şahsen ama ailem gidip işlerimi halletmem konusunda diretiyor. Asal'ın sitesinde ağustos celbi için son başvuru süresi 15 mayıs yazıyor ama sadece yedek subay için galiba. Ben mezun olmadığım için er olarak yapacağım.

• hocam benim de sorum aynı yeni konu açmayayım burdan sorayım izninle.. 4 yıllık okulumu bitirdim diploma henüz çıkmadı temmuz sonu ilişik kesilecek okulla.. tecil bozdurabilir miyim? Kasımda gitmek istiyorum haziran ayı içinde halletsem garanti olur herhalde.

birde muayeneyi 2013 den bu yana aile hekiminde olabiliyormuşuz. Şubeye gitmeden evvel hekime gidip sağlık raporumla mı gideceğim?
  • yorUMut kullanıcısına yanıt
    Kasimda gideceksen acele etmene gerek yok. Agustos 15ine kadar suren var kasim celbinde gitmek icin. Mezuniyet belgeni aldiktan sonra subeye gideceksin istenen belgelerle. Muayeneye seni onlar gonderecek. Senin gidip alacagin saglik raporunun bir anlami yok. Cunku onlarin verecegi formu doldurtman gerek seni gonderecekleri doktora.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G-Unit kullanıcısına yanıt
    Eger universite mezunu olmadan gidecek olursan bulundugun yerdeki subenin ne zaman asker gonderdigini ogrenmen gerek. Istedigi celb donemi gitme imkani sadece yedek subay adaylarina taninmis bir hak. Senin suben atiyorum subatta gonderiyorsa lise mezunlarini sen, ben kasimda gidecegim diyemiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.