2012 temmuzuna tecilim var.Ama bozmak istiyorum vede hemen askere gitmek istiyorum.Ne yapmam gerek.Tecilimi bozsam hemen gidermiyim.Ayriyetten acemiliğe gidince önerdikleriniz yanımda götürmem gerekenler gerekmeyenler.Birde kitap telefon fln götürebilirmiyim.Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
üniversite mezunumusun. eğer evetse 31 ekim'e kadar başvurabilirsin. aralık 12 de askersin.
Bi kere Ağutos celbini kaçırdın, Aralık celbi için de işlemlere Eylül'de başlarsın, Kasım'da tekrar gidip sınav evraklarını alırsın. 1-2-3 Aralık'da yedek subay sınavına girersin.
Askere telefon götüremezsin, çok siyasi ideolojik kitaplar olmadığı sürece kitap götürebilirsin.
Şuan Bilgisayar Programcılığı(uzaktan eğitim) 2.sınıf öğrencisiyim.Yani uzun dönem yapacağım.Hep okuyup hemde askerlik yapma şansım var.Ama ben biranönce askerlik yapmak istiyorum bazı sebeplerden.Verdiğiniz cevaplara göre en yakın tarih aralık galiba.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme