Şimdi Ara

tecilin dolması ve yüksek lisans.. - acil soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

24 Ocak 2010'da tecilim dolmuş. Ancak elime henüz bir yazı ulaşmamıştı. Aslında unuttum tecilimin doluş tarihini!

16 Kasım'da ALES'e girip kazanmıştım. Şimdi de master yapmak istiyorum... MBA programına kayıt yaptırdım (22 Şubat'ta) , ancak askerlikten yazı olmadan şubeye yazı gönderemeyeceklerini söylediler.

Bu durumda ne yapmak gerekiyor? Dilekçe mi? Veya başka birşey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaCentauri -- 23 Şubat 2010; 18:51:13 >

• Bence hiç birşey yapma. Eve şubeden celp dönemi ile ilgili yazı gelirse ondan sonra şubeye gider öğrenci olduğunu (yüksek lisans) yaptığını belgelersin. Bende de aynı durum olmuştu. Üniversitde yüksek lisasn yaptığımı bildirmemiş daha doğrusu geç bildirmişti. Şu tarihte sınava gireceksiniz gibisinden şubeden yazı gelmişti. Daha sonra şubeye gidip tecil ettirmiştim.

- Bende farklı bir soru sorayım.
    yüksek lisans nedeniyle üniversite askerliğimi mayıs 2011 e kadar tecil ettirdi. Haziran 2010 da yüksek lisansım bitecek yada yüksek lisanstan atılacağım. En erken ne zaman askere alırlar. tecil süresinin bitmesi beklenir mi? yoksa üniversite tecili kaldırtır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beto

Bence hiç birşey yapma. Eve şubeden celp dönemi ile ilgili yazı gelirse ondan sonra şubeye gider öğrenci olduğunu (yüksek lisans) yaptığını belgelersin. Bende de aynı durum olmuştu. Üniversitde yüksek lisasn yaptığımı bildirmemiş daha doğrusu geç bildirmişti. Şu tarihte sınava gireceksiniz gibisinden şubeden yazı gelmişti. Daha sonra şubeye gidip tecil ettirmiştim.

yüksek lisans nedeniyle üniversite askerliğimi mayıs 2011 e kadar tecil ettirdi. Haziran 2010 da yüksek lisansım bitecek yada yüksek lisanstan atılacağım. En erken ne zaman askere alırlar. tecil süresinin bitmesi beklenir mi? yoksa üniversite tecili kaldırtır mı?

Çok sağol dostum yüreğime su serptin :) Ama benim durumum değişik, sonuçta üniversiteye tecilim doltuktan sonra yazıldım.
    Birşeyi değiştirir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaCentauri -- 23 Şubat 2010; 22:04:15 >

• up up up
  • Tecil tarihin dolduktan sonra nasıl üniversiteye kayıt yaptırdın.Askerlik subesinden kağıt alıp üniversitenin onaylaması gerekiyordu.Çünkü bende 3-5 üniversiteye sormuştum tecil süresi bitmişse üniversitemize kayıt yaptıramazsınız demişlerdi.
  • Kayıdı yaptırdıysan sorun yok. Ama kayıtta askerlik durum belgesini istemediler mi?

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaCentauri

quote:

Orijinalden alıntı: beto

Bence hiç birşey yapma. Eve şubeden celp dönemi ile ilgili yazı gelirse ondan sonra şubeye gider öğrenci olduğunu (yüksek lisans) yaptığını belgelersin. Bende de aynı durum olmuştu. Üniversitde yüksek lisasn yaptığımı bildirmemiş daha doğrusu geç bildirmişti. Şu tarihte sınava gireceksiniz gibisinden şubeden yazı gelmişti. Daha sonra şubeye gidip tecil ettirmiştim.

Çok sağol dostum yüreğime su serptin :) Ama benim durumum değişik, sonuçta üniversiteye tecilim doltuktan sonra yazıldım.
    Birşeyi değiştirir mi?

• Kayıt yaptılar, ama askerlik şubesine yazı yollayamayız dediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.