Şimdi Ara

teclast (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğin çakma d2 tartışmanın luzümu yok,göz var nizam var. İyidir kötüdür orasını bilmem.
  • kamikaze misin nesin saygı sınırlarını aşıyorsun. sana kimliğimi mi ıspatlamam gerekiyor. bunu her zaman ve her yerde ıspaltlayabilirim senin gibi kendini bilmezler ve de bişey sananlarla dolup taşmış etraf. ilhan bahadır olarak trabzon'a kayıtlı nufüsum. bir de ürünü satan kişinin kimlik bilgilerini al karşılaştır istersen. sonra da çıkıp adamsan özür dilemesini bilirsin, değilsen yazdıklarına pişkinlikle devam edebilirsin.
    ikinci olarak herkes şunu biliyor ki en iyi markalar bile çinde burdakinin en az yarı fiyatı ve gittigidiyor vb sitelerde satılan ürünler ordan getirilip satıyor. uğraşmak istemeyenler de gitti gidiyordan alıyor çinden getirmek yerine. şimdi burda kalkıp da bilinmeyen bişeyi gündeme bomba etkisi yapacak şekilde açıklamaya çalışman da ayrı bir ukalalık ( üstelik bunu çok iyi yapanlardan birisisindir eminim) öteye beriye sataşmak yerine kendi işine bak eminim ki buurdaki herkes senin kadar akıllıdır ve neyin nasıl olduğunu en az senin kadar görebilecek seviyededir....

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhanbaha

kamikaze misin nesin saygı sınırlarını aşıyorsun. sana kimliğimi mi ıspatlamam gerekiyor. bunu her zaman ve her yerde ıspaltlayabilirim senin gibi kendini bilmezler ve de bişey sananlarla dolup taşmış etraf. ilhan bahadır olarak trabzon'a kayıtlı nufüsum. bir de ürünü satan kişinin kimlik bilgilerini al karşılaştır istersen. sonra da çıkıp adamsan özür dilemesini bilirsin, değilsen yazdıklarına pişkinlikle devam edebilirsin.
    ikinci olarak herkes şunu biliyor ki en iyi markalar bile çinde burdakinin en az yarı fiyatı ve gittigidiyor vb sitelerde satılan ürünler ordan getirilip satıyor. uğraşmak istemeyenler de gitti gidiyordan alıyor çinden getirmek yerine. şimdi burda kalkıp da bilinmeyen bişeyi gündeme bomba etkisi yapacak şekilde açıklamaya çalışman da ayrı bir ukalalık ( üstelik bunu çok iyi yapanlardan birisisindir eminim) öteye beriye sataşmak yerine kendi işine bak eminim ki buurdaki herkes senin kadar akıllıdır ve neyin nasıl olduğunu en az senin kadar görebilecek seviyededir....

herkes neyin ne olduğunun farkında ama bir sen bir de bu aletin satıcısı hala göremedi gerçeği ne hikmetse..

• bu korkunuz bu telaşınız ne ki anlamadım. yaptığın karşılaştırma ki ekran renginden bahsediyosun komik geldi. daha üstün bi çipseti kullanan makinaya nerden buldun bilmiyorum 256bin renk demişsin. araştır bakalım...
    ben cowon a çamur atmadım atmam da sizin gibi çıkarı olup da sağa sola saldıranlardan değilim. ben cowon a kendi yorumu mu kulanıp estetik özürlü (takoz) dedim kimse de bana hesap soramaz bu konuda. elimde bu aletten bi tane kaldı ve kimse de şikayetçi değil.

ayrıca aldığım ürünün fiyatını yani çinde satış fiyatını çok merak ediyosan araştır çok biliyosun ya. istersen faturasını da fakslayabilirim.

komikaze gibi vatandaşların ortalığı velveleye vermesinde bi amaç olsa gerek değil mi.
  • ürününle mutluluklar diliyorum.. çok basit bir soru sordum çok orjinal yenilikçi bir ürünse kaydadeğer bir ürünse neden d2 menüsü kullanılmış

d2'ye takoz diyenlerin cep telefonlarının marka ve modellerini görmek isterdim. Şimdi bu adamlardan n95 falan çıkar:)
  • @ekincifatih

kaç tane sattın şimdiye kadar bu player'dan çok merak ettim..
  • herkese slmlar öncelikle konuyu açan arkadaş iyi reklam yapıosun tebrikler
    bu bir D2 taklidi olmakla beraber,kimse bu çakma aleti kullanacağını zannetmem sen bu forumda insanları kazıklayabileceğinimi sanıyosun...yoksa çokmu zekisin...eminimki elimdeki 50 liralık Zen Neeon bile bundan daha iyi ses veriyodur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

herkese slmlar öncelikle konuyu açan arkadaş iyi reklam yapıosun tebrikler
    bu bir D2 taklidi olmakla beraber,kimse bu çakma aleti kullanacağını zannetmem sen bu forumda insanları kazıklayabileceğinimi sanıyosun...yoksa çokmu zekisin...eminimki elimdeki 50 liralık Zen Neeon bile bundan daha iyi ses veriyodur...

gece gece coştun yine mujim

• Bana da laf atıldığı için yazıyorum.
    KOMİKKAZE ve diğer acayip nikli arkadaşları yeni olan her ürünü eleştirirken görüyorum normaldir her insan karakterinin (karaktersizlikleri) gereğini yapar bu yüzden çok da önemli değil aynı safsataları MEİZU içinde söylemişlerid zamanında sen işine bak takılma bunlara cevap bile yazma.

Fatih kardeş bende ürünü biliyorum yakından estetik olarak COWON'dan daha güzel bir ürün ayrıca yanılmıyorsam üzerinde K 750İ de bulunan hoparlörün aynısı var bilen bilir K750 i dışarı iyi ses verir bi kere sadece bu özelliği ile D2'ye tabiri yerindeyse Basarr. Keşke bunuda belirtmiş olsaydın.

Bunun dışında Cowon d2 ciler playerleriyle nikah kıydırmışlardır aralarında duygusal bağ vardır ve çok sadıktırlar playerlerine:)) Bu yüzden Cowon'a laf etmiyeceksin yoksa ürününe etmedikleri hakaret kalmaz bunlar rönesansa karşı çıkan kilise papazları gibi bildiklerinden okuduklarından başkasını kabul etmez ve çarmıha gererler yeni çıkana dün MEIZU bugün TECLAST yazdıklarını oku aynısı.

Burda satış yapmaya çalışan birisi olarak böyle ağır şeyler yazmak istemezdim ama birilerinin bu insanlara da ağır konuşması lazım.

Bu ürünü eleştiren Cowon d2 yide eleştirir çünkü 2 side aynı kalitesi de aynı 256.000 renk ile 16 milyon renk arasında gözün ayırdedebileceği bir fark olmadığını söyleyebilirim ayrıca pil süreleri arasında da aşırı fark yok bunun yanında COWON hakkaten takoz çok ağır teclast onun ağırlığının yarısı kadar yanılmıyorsam 50 küsür gram Cowon 90 Gram.

Ayrıca Cowon d2 Honkongda pekde rağbet görmeyen ve problemleri olan bir ürün Cowoncular bunu yazmaz ama eksik yanlarını asla yasmazla niye yazsınlarki 4 gb lik ürüne 400-500 YTL para versem benimde eksik yanlarını yazarken içim cız eder

• Bi naneden haberiniz yok boş boş konuşuyprsunuz cahilsiniz kardeşim cahilsiniz yazıtır yaa neden görmediğin eline almadığın helede dinlemediğin ürün hakkında böyle salak salak yorumlar yapıyorsunuz ki
    quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

herkese slmlar öncelikle konuyu açan arkadaş iyi reklam yapıosun tebrikler

• Dış görünüş clix2, çalma arayüzü d2 sentezi oldukça çakma bir cihaza benziyor, çakabildiklerine çakıyorlar tabi...
  • sen git kullan o zaman malını cahil senin gibilere denir.
    Cowonun tek eksik yanı sizin gibi adamların dilinde dolasmıs olması.. yav kardesim gidin mezumidiri mezuramıdır ya da öbürr player neyse onu kullanın.

Gidip bi de cowon'un problemleri var diyo. Cowon'un şu ana kadar hiçbir problemi yok sizin gibi heriflerle bizi muhattap etmesinden baska Yok honkongta tutulmuyomus. aldım cowonu mutluyum bu kadar işte ötesi var mı:) sen git öbürünü al mutlu ol. hem bak cowon arayüzünü de çalıp koymuşlar. Yüzyüz yüzsüz bakarsınız playerınıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Dış görünüş clix2, çalma arayüzü d2 sentezi oldukça çakma bir cihaza benziyor, çakabildiklerine çakıyorlar tabi...

O sesler de çakılmışlığın dışa vurması:) ellerinde olsa araba satın alırken bile toplama araba alır bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Dış görünüş clix2, çalma arayüzü d2 sentezi oldukça çakma bir cihaza benziyor, çakabildiklerine çakıyorlar tabi...

O sesler de çakılmışlığın dışa vurması:) ellerinde olsa araba satın alırken bile toplama araba alır bunlar

Çevremdekilere anlata anlata bi hal oldum bu sahte, çakma ürünlerin ne menem ürünler olduğunu, anlayan anladı, şimdi her gördüklerinde allah senden razı olsun, sayende kulaklarımızın pası silindi diyolar ama hala anlamayan bir grup var ki bunlarda böyle işte maalesef...

• quote:

Orjinalden alıntı: ekincifatih

bu korkunuz bu telaşınız ne ki anlamadım. yaptığın karşılaştırma ki ekran renginden bahsediyosun komik geldi. daha üstün bi çipseti kullanan makinaya nerden buldun bilmiyorum 256bin renk demişsin. araştır bakalım...
    ben cowon a çamur atmadım atmam da sizin gibi çıkarı olup da sağa sola saldıranlardan değilim. ben cowon a kendi yorumu mu kulanıp estetik özürlü (takoz) dedim kimse de bana hesap soramaz bu konuda. elimde bu aletten bi tane kaldı ve kimse de şikayetçi değil.

ayrıca aldığım ürünün fiyatını yani çinde satış fiyatını çok merak ediyosan araştır çok biliyosun ya. istersen faturasını da fakslayabilirim.

komikaze gibi vatandaşların ortalığı velveleye vermesinde bi amaç olsa gerek değil mi.

eh be arkadaşım ,tebrik ederim , daha sattığın ürünü bilmiyorsun,biz sana içindeki chipsetten tut herşeyini karşılaştırmalı veriyoruz.Daha 256bin renk olduğunu nasıl anladın diyorsun.Verdiğin ilanda kendin yazmışsın ya işte 260K diye , bu ne demek ? 260000 renk demek bunu belirtiyor, ben de ordan tutup dedim.Bence sen biraz araştır, kaldı ki araştırmasan da olur,yazdıklarını kendin oku yeter

Gerçekten bu üründen kaç tane getirdin kaç tane sattın bilmiyorum ama alanlara üzülüyorum açıkçası.Bi yandan da kızıyorum gerçi araştırmadan etmeden ürün alıyorlar,o kadar parayı sokağa dökebildiklerine göre demekki kolay kazanıyorlar,ben şahsen 1YTL bile harcarken 10kere düşünürüm.Yazık

Son cümlene gelince burası paylaşım forumu arkadaşım,ikinci el ilanlarına gidip açsaydın,yorum yapılmasını da kapatsaydın kimse bişey yazmazdı.Ama geldin buraya açtıysan biz de yorumumuzu yaparız.Benim ne çıkarım olucak , kendim birşey satmıyorum.Sadece kimse kalitesiz ürüne dünya para vermesin,3 kuruş parasını harcarken araştırsın öğrensin de alsın diye uğraşıyoruz.Amacı olan sensin esas,satma gayesiyle burdasın zira

Ayrıca dikkat , ben hiç kimsenin şahsına veya sıfatına yönelik hakarette bulunmadım, siz de sattığınız ürünün arkasında durduğunuz kadar kendi arkanızda da durun da küçük düşmeyin,seviyeli biçimde tartışma sürsün.Alete laf ederim ama size laf etmek istemem

• http://www.dapreview.net/e107_plugins/content/content.php?content.337.1

buyrun arkadaşlar 150 tane dap'ı bulunan ve dünyadaki en büyük dap koleksiyoncusu olarak bilinen elemanın teclast T39 incelemesi. abarttığınız kadar da kötü bir alet değilmiş aslında ( arayüz'ün D2'nin kopyası olması dışında). bu inceleme belki artan gerilimin azalmasına yardımcı olur. bir de arkadaş biraz pahalıya satıyor gibi: keza incelemeyi yapan kişi 8gb'lığı toplamda 177 dolara mal etmiş.

bu arada meizu'ya da çok fazla yükleniyorsunuz. tamam bir cowon, iriver kalitesi olmayabilir fakat gerek ses kalitesi, gerek multimedya özellikleri, gerek de tasarım açısından avrupada kendini kanıtlamış ve oldukça da tutmuş bir marka. avrupa satış rakamları baya iyiymiş yani. zaten M6 modelinin ses kalitesinin iriver seviyesinde olduğu da oldukça vurgulanan bir yönü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspcü -- 26 Haziran 2007; 17:38:10 >

• sayfaya girdiğimde ieupdr diye bişi attı masa üstüne silene kdr canım çıktı nod32 Allahtan engellemiş zone alarm da habire uyarı verdi ulaşılmaya çalışılıyor diye hepsi deny tabi. neyse şimdi taradım sorun yok dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 26 Haziran 2007; 18:06:03 >
  • evet hocam oluyor o problem. ben de dapreview'e her ilk girişimde avast truva atı uyarısı verip kapatıyor tarayıcıyı fakat 2. sefer girdiğimde hiçbir sorun olmuyor. dediğin gibi kandırmaca yani.
  • böyle site mi olur yahu
  • öööle deme , dapreview baya tutulan ve kaile alınan bir sitedir. (güldüğüme bakmayın cidden öyle)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.