Sana da kızmamak lazım. Senin elinde olan birşey değil tabi.
Benim yukarıdaki tüm söylediklerimi sen şimdi son mesajınla haklı çıkarıp onayladığın için artık bir sorun kalmadı. Herkes nasıl biri olduğunu çok iyi biliyor artık.
onayladığımı mı anlıyon o mesajmdan. harbi beynin tahmin ettiğimden de küçükmüş. herkes bilio ne demek. neyimi görmüş kü millet. benden ürün alanların adreslerini verm konuş böle desteksiz de sallama kalıbına göre konuş.
quote:
Orjinalden alıntı: ekincifatih
quote:
Orjinalden alıntı: dmltnman
Tıpkı söylediğim gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: dmltnman
Sana da kızmamak lazım. Senin elinde olan birşey değil tabi.
Benim yukarıdaki tüm söylediklerimi sen şimdi son mesajınla haklı çıkarıp onayladığın için artık bir sorun kalmadı. Herkes nasıl biri olduğunu çok iyi biliyor artık.
onayladığımı mı anlıyon o mesajmdan. harbi beynin tahmin ettiğimden de küçükmüş. herkes bilio ne demek. neyimi görmüş kü millet. benden ürün alanların adreslerini verm konuş böle desteksiz de sallama kalıbına göre konuş.
Beni her mesajında haklı çıkarmaya devam ediyorsun. Zoruna giden neydi de bu hakarete başvuruyorsun. Millet neyini gördü biliyormusun cevap veremeyip çok saçma bir cevap attığını gördü. Noldu seni rezil etmem çok mu dokundu sana. Mesajını şikayet etmeyeceğim. Böylelikle hem ettiğin hakareti hem de senin biraz önce neler saçmaladığını dolayısıylada nasıl biri olduğunu herkes görecek.
Evet artık herşey apaçık ortadadır. Şu durum kendini bitirdiğin andır. Eğer daha cevap yazacak bir yüzün kaldıysa ki kesin yazacaksın sen devam et..
Bu arada eğer m6 dan vazgeçmeseydim senden alma ihtimalım vardı.(yoğun ısrarların sonucu) Allah korumuş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme