Şimdi Ara

teclast (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bedava mp4 veriyoruz deseler girmem daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 26 Haziran 2007; 18:28:21 >
  • deme yaaauv!
  • kaspersky'da uyarı verdi:)
  • sizde de hesap makinesi açıldı mı? bende ne alakaysa açıldı sonra kapandı
  • TEKLİF::

Komikaze ve diğerlerine defalarca yazmıştım hodri meydan demiştim hatta forum başlığı bile açmıştım herkes ürününü detaylı olarak tanıtsın kullanıcılar yorum yapsın hatta aynı mp3 parçasıyla olmak üzere herkes kendi bulunduğu şehirde biraraya gelip denesin herkes elindeki ürünü anlatsın beraberce hem muhabbet edilir hemde hakkında görmeden bilmeden dinlemeden yorum yaptığı ürünü görür demiştim ayrıca yeni mp4 alacak arkadaşlara da yardımcı oluruz böyle bir çalışmayla demiştim ama sadece boş boş konuşmayı bilen bu arkadaşlarr tısssssssss sesleri çıkmadı bi tanesinden bile cevap gelmedi gittigidiyorda yurtdışından 40-50 USD aldıkları ürünleri burda 150 ytl ye satıp 3 kat kar edenler var bu ürünlerle karıştırmayın TECLAST ve MEIZU gibi markaları ben yine HODRİ MEYDAN diyorum yapalım böyle bir çalışma
    COWON, İPOD,PHILPS,TECLAST,MEIZU,SAMSUNG,SONY,CREATİVE,MINTON,SANDISK, IRIVER,TECHRA,CREA, BUYURSUNLAR HEPSİ HERKES TANITSIN MODELİNİ GÜZELCE HEPSİ BİRARADA OLSUN

eminim sizden yien ses çıkmaz size boş boş eleştirmek çok daha kolay geliyor değilmi ama ben yine de yazayım neme lazım sıcaklar başınıza vurmuşturda belki kabul edersiniz.

• helal olsun diyorum turkuazist. ben istanbuldayım TECLASTIMLA hazırım!

çakma meraklıları gelsin kulaklarının pası silinsin
  • Sayın komikaze ve yandaşları,
    sanırım okumuştursunuz yukarıda verilen linkteki yorumları. inş ingilizceniz vardır.

ama sanki yorumlarınızı duyar gibiyim bu adam incelemiş ya bizim gibi eline almadığı ürün hakkında yorum yapmıyo ya ben inanmıyorum doğrusu bu değil dediğiniz.

ama maalesef öyle işte yorum kötülemek ile olmuyo adam alıyo inceliyo dinliyo ondan sonra yorum yapıyo.

ders alana çok şey yazdım inşallah akıllanır okuyanlar. sonra 500 lira verip canı yanan insanlar gibi sağa sola uczu mallara (ucuz derken 500 den ucuz :)) çamur atıp kendi nefislerini rahatlatmazlar bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekincifatih -- 29 Haziran 2007; 10:33:12 >
  • fiyatını pahalı bulan arkadaşlara duyurulur. aşağıda vermiş oldğum linkten fiyatına dair bilgi edinebilirler.
    bu fiyatın üzerine kargo + vergi eklerlerse ürünün pek de pahalı olmadığını göreceklerdir. ciddi almayı düşünen arkadaşlar için fiyat konusunda bişeyler yapılabilir yine de.

http://cgi.ebay.com/NEW-TECLAST-T39-4G-2-6-MP3-VIDEO-PLAYER-TOUCH-MUSIC_W0QQitemZ160125843561QQihZ006QQcategoryZ73839QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

not: 8gb için fiyat veren arkadaşa da belitrmek isterim ki o fiyatın içinde kargo ücreti sadece 8 dolardır ve vergide yoktur. bilginize....

• quote:

Orjinalden alıntı: ekincifatih

Sayın komikaze ve yandaşları,
    sanırım okumuştursunuz yukarıda verilen linkteki yorumları. inş ingilizceniz vardır.

ama sanki yorumlarınızı duyar gibiyim bu adam incelemiş ya bizim gibi eline almadığı ürün hakkında yorum yapmıyo ya ben inanmıyorum doğrusu bu değil dediğiniz.

ama maalesef öyle işte yorum bok atma ile olmuyo adam alıyo inceliyo dinliyo ondan sonra yorum yapıyo.

ders alana çok şey yazdım inşallah akıllanır okuyanlar. sonra 500 lira verip canı yanan insanlar gibi sağa sola uczu mallara (ucuz derken 500 den ucuz :)) çamur atıp kendi nefislerini rahatlatmazlar bundan sonra.

Haklısın yada haksızsın konuyla ilgili bence gereken şeyler söylenmiş ben müdahil olmayacağım.
    Ama şunu söyleyeceğim; kullandığın kelimelere dikkat et, senin seviyen ve terbiyen tabii ki senin sorunun (çünkü "sorun" kıvamında bence)
    ne var ki buraya yazdığın şeyleri mahallende kullandığın uslupla yazamazsın. Yazmamalısın.
    Bunu okuyan benim gibi insanlar (senin gibi olmayanlar) bundan rahatsızlık duyabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 28 Haziran 2007; 14:04:35 >

• @ekincifatih daha once de sordum ama cevaplamadın, bu forumda ya da başka yerlerde toplamda kaç tane sattın bu teclast denen şeyden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

@ekincifatih daha once de sordum ama cevaplamadın, bu forumda ya da başka yerlerde toplamda kaç tane sattın bu teclast denen şeyden?

ne önemi war kaç tane sattığımın. 3-5 tane diyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

Haklısın yada haksızsın konuyla ilgili bence gereken şeyler söylenmiş ben müdahil olmayacağım.
    Ama şunu söyleyeceğim; kullandığın kelimelere dikkat et, senin seviyen ve terbiyen tabii ki senin sorunun (çünkü "sorun" kıvamında bence)
    ne var ki buraya yazdığın şeyleri mahallende kullandığın uslupla yazamazsın. Yazmamalısın.
    Bunu okuyan benim gibi insanlar (senin gibi olmayanlar) bundan rahatsızlık duyabilirler.

rahatsız oluyosan okuma. rahatsız olmayanlar okusun
  • quote:

quote:

@ekincifatih daha once de sordum ama cevaplamadın, bu forumda ya da başka yerlerde toplamda kaç tane sattın bu teclast denen şeyden?

sadece merakimdan sordum.. cevapladigin için teşekkürler
  • quote:

quote:

Sana fazla uzun cümleler kurmadan bunu yapamayacağını izah ettim. Ama cümleleri okuyup anlamaya çalışacağına,
    zeka koktuğunu zannettiğin ama zerre kadar içermeyen cevaplar veriyorsun insanlara
    Senin gibiler için bir uyarı sistemi yok dolayısıyla öyle isteyen okusun isteyen okumasın da diyemezsin.
    Kurallar var, bilmeyenler için adab-ı muhaşeret kurallarına uyulmasını sağlıyor bu kurallar.
    Şu başlığın kapanmasına az süre kalmışken terbiyeni takın yoksa sana cevap veren benim gibi insanlar da senin uslubunu kullanacak ki
    o zaman bizim adımıza daha neşeli senin adına ise daha da sıkıntılı anlar yaşanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 28 Haziran 2007; 15:35:39 >

• quote:

quote:

quote:

sadece merakimdan sordum.. cevapladigin için teşekkürler

önemli değil kardeş.

• quote:

quote:

quote:

Sana fazla uzun cümleler kurmadan bunu yapamayacağını izah ettim. Ama cümleleri okuyup anlamaya çalışacağına,
    zeka koktuğunu zannettiğin ama zerre kadar içermeyen cevaplar veriyorsun insanlara
    Senin gibiler için bir uyarı sistemi yok dolayısıyla öyle isteyen okusun isteyen okumasın da diyemezsin.
    Kurallar var, bilmeyenler için adab-ı muhaşeret kurallarına uyulmasını sağlıyor bu kurallar.
    Şu başlığın kapanmasına az süre kalmışken terbiyeni takın yoksa sana cevap veren benim gibi insanlar da senin uslubunu kullanacak ki
    o zaman bizim adımıza daha neşeli senin adına ise daha da sıkıntılı anlar yaşanacaktır.

kardeşim bak senin bu konuşmaların ortamı germekten başka bi işe yaramıyor. senin mesajların gibi zeka kokan mesajlarla inceden inceye mi hakaret edeyim insanların şahıslrına. onu mu istiyosun. bunu yapan sensin. ben hiç bi insanın şahsına adab-ı muhaşeret kurallarını aşacak kelimeler kullanmadım dikkat et insanların şahsına diyorum.
    anlayan anladı uzatma daha fazla.

• Diikkat edersen bende ilk mesajımda böyle bişey yapmadım, benim ilk mesajımdan önce attığın 1-2 öesajda gayet
    terbiye deşı şeyler vardı onları söyledim. Konuya müdehil bile olmayacağım dedim hatta.
    Sen "doğru ya bir anlık sinirle yazdım "bok atmak" falan şık olmamış" deseydin şimdi ben bunları zaten yazıyor olmayacaktım.
    "Anlayan anladı" falan çok yaratıcı olmuş, uzatma daha fazla falan da diyemezsin. Zira buna karar verecek kişi sen değilsin.
  • tamam haklısın özür diler o tabiri çamur atmak olarak düzeltirim. tüm forum dan özür dilerim.

siz değerli arkadaşıma da uzatma demedim uzatmayalım dedim. bunu da sorun ediyosan sayın kardeşim şöyle değiştirim. ben uzatmıyorum daha fazla sen de istersen uzatabilirsin istersen uzatmayabilirsin. inş olmuştur şimdi...

görüşmek üzere...
  • Tamam hocam benim demek istediğim de buydu. Yoksa dediğim gibi
    konuyla ilgili sana haksızsın-haklısın falan demiş değilim.
    Sadece dediklerin şık olmamış bunu demek istemiştim.
    Herkese iyi günler.
  • Arkadaşım neden hep mal satanları suçluyorsunuz ben de bunu anlaşmış değilim neden hep önyargıyla bakılıyor ve gömedikleri helede denemedikleri ürünü yerden yere vuruyorlar.

Burada mal satan arkadaşlarla gittigidiyordaki mal satanları lütfen karıştırmayın sizi temin ederim şahsen benim amacım sırf kar etmek olsa 40 USD ye 8 gb player alırım 150 ytl ye havada karada satarım 1'e 3 kazanırım ki bunu yapan arkadaşlarımda var yani. Ama Fatih arkadaşın fiyatını da biliyorum benim sattığım ürünlerin fiyatı da az çok ortada gümrük riski var,kaybolma riski var tüm bunlara rağmen yüzde yüz kazanmıyor bu ürünler desem yalan söylemiş sayılmam sanırım.

Neden hep aynı arkadaşlar böööhh deyip kusuyolar bu sayfaya ben onu anlamadım. Fatih arkadaşı da çok iyi anlıyorum özür de dilemene gerek yok arkadaşım evet aynen doğrudur ürünlere bok atıyorlar yalan mı.

Ben bu siteden bir çok arkadaşa mal sattım hakkımdaki yorumlarda Meizu sayfasında var bu siteyi izleyen arkadaşların belli bir kalite standartına sahip olduğunu düşünüyorum (istisnalar olsa da) çoğu araştıran elektronik ürünlere ilgisi olan kişiler şimdi böyle insanların kalitesiz mal alacağını ben düşünmüyorum bir kere Teclastta Meizuda ele alınınca daha açmadan malzeme kalitesiyle işte bu ürün kaliteli bir ürün denilecek ürünler.

Siz sanıyormusunuz ki markalar her ürünü kendisi üretiyor çoğu fason olarak toplu üretim yapan fabrikalarda yaptırılıyor ve marka basılıyor heriki üründe Teknosada yada piyasada satılan markalı ürünlerden farksız bu iki marka türkiyede olmamasına rağmen yurtdışında marka forumları var çok ciddi satış rakamları var.

Adam 1 gblik Mintona 200 YTL veriyor malesef 250-270 YTL lik 4 gblik teclast yada meizuya çok diyor.

Meizu yakında satılacak garantili olarak o zaman görürsünüz fiyatını.

Neyse hep aynı şeyler yazılıyor ben bu arkadaşların da değişeceğine ihtimal vermiyorum.

Benzemeye gelince ısrarla Meizu İpod'un Teclast Cowon'un çakması deniyor arkadaşlar bunlar marka ürünler her ülkenin fikir ve sanat eserleri kanunu var ticari olarak kopya ürün satmak da suç sizin düşündüğünüzü bu adamlar düşünmüyormu Cowon'da İpod'a bu markalara dava açar ve kazanırdı böyle bir durum olsa mallar toplatılırdı piyasadan. Benzeyebilir ona bi şey demem ki benzemesinin de sizi neden gerdiğini anlamadım bugün bir cok markanın menüsü birbirine benziyor. (örnek: samsung t9, creativin bi modeli tam anımsayamadım, meizu ve ipod menuleri yazı tipleri benzer birbirine cowon la teclastınkide benzeyebilir.

Ayrıca gördüğüm kadarıyla cowon'un teclast t39 a olan 3 üstünlüğü 10 saatlik pil ömrü ( cowon 90 gram-teclast t39 55 gram civarı belliki cowon daha kapasiteli bir pil kullanmış) ve ekran renk sayıları ekran da şunu söliyeyim 16 milyola 260.000 arasında çok aşırı bi fark yok ) son olarak kartla genişlemesi.

Teclastında Cowon'a üstünlüğü: gerçekten kaliteli bir hoparlörle dışarıya da ses vermesi, cowon'dan daha hafif olması ve bence estetik olarak cowon'dan daha iyi olması bunlar dışında her iki ürün arasında ses,görüntü ve malzeme kaliteleri olarak aşağı yukarı aynı olduğunu düşünüyorum.

Ha fiyat olarak Cowon d2 4 gb fiyat en ucuzu: 389 YTL
    Teclast T39 4 gb fiyat en ucuzu:270 YTL

Her 2 üründe garantisiz Cowon'un üstünlükleriyle Teclastın üstünlüklerini karşılaştırır ve Teclast'ın 119 YTL'lik fiyat farkını da eklersek bence Teclast almak daha mantıklı şu durumda.

quote:

Diikkat edersen bende ilk mesajımda böyle bişey yapmadım, benim ilk mesajımdan önce attığın 1-2 öesajda gayet
    terbiye deşı şeyler vardı onları söyledim. Konuya müdehil bile olmayacağım dedim hatta.
    Sen "doğru ya bir anlık sinirle yazdım "bok atmak" falan şık olmamış" deseydin şimdi ben bunları zaten yazıyor olmayacaktım.
    "Anlayan anladı" falan çok yaratıcı olmuş, uzatma daha fazla falan da diyemezsin. Zira buna karar verecek kişi sen değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz29ist -- 28 Haziran 2007; 16:53:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.