Şimdi Ara

teclast t51 ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
7.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flac formatlı müzikleri torrent sitelerinden indiriyorum. zamunda da ayrı bi başlık halinde var hatta katalog kısmında.
    quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Benimde Hifi-man hm801 yola çıkmış

Bu cihaz 750 dolar civarında ve oldukça pahalı. Ses kalitesi 750 doları gözden çıkarak kadar iyi mi yoksa ufak iyileştirmeler ve gelişmeler için mi bu kadar pahalıya satılıyor?

sanıyorum o ufak farklar fiyatı uçuruyor yani bunu dinledikten sonra s:flo yu kırıp parçalayasım gelmez bnm sanmıyorum. asıl merak ettiğim kulaklık olarak ne yakışır bu alete

• ufak fark değil arkadaşlar aletin dahili anfi devresi var ve değişebiliyor , 24 bit flac çalabiliyor en iyisi bu şuanda sm3 ile mükemmel bir ikili olacaktır şüphem yok
  • quote:

ufak fark değil arkadaşlar aletin dahili anfi devresi var ve değişebiliyor , 24 bit flac çalabiliyor en iyisi bu şuanda sm3 ile mükemmel bir ikili olacaktır şüphem yok

Zaten fark olacaktır ama öyle ciddi aman bir fark olacağına pek ihtimal vermiyorum genelde modellere göre IEM'lerde ciddi farklar oluyor ama taşınabilir cihazlarda ses kalitesini ispat etmiş cihazlar arasında ciddi fark olmuyor genelde.
  • şaka lan şaka almadım cok büyük bide ...
  • lan hel lan hel
  • Eski discmanlerin ses kalitesine hasret kaldım ahh ahh sony'nin şu vintage'larından bulsam alırım valla hemen , cd dinlemek bambaşka yaa
  • quote:

Eski discmanlerin ses kalitesine hasret kaldım ahh ahh sony'nin şu vintage'larından bulsam alırım valla hemen , cd dinlemek bambaşka yaa

bazı donemlerde çok kaliteli cihazlar çıkıyor eğer o doneme denk gelmiş ve o cihaza sahip olabilmişsen şanslı oluyosun ama ben bundan sonra ilk aldığımda böyle bayıla bayıla kullandığım bişey olduğu zaman iki tane alacam ondan. sony ericsson w880 im vardı ne n97 ne blackberry aah ah keşke alsaymışım bi tane daha diyorum ama bundan sonra alacam.

• Erase-IDB seçeneğini tıklamadan da güncelleme yapılıyormuş aynen uygulama bazen işe yaramadığı gibi sorun da çıkarıyor. 2.30'a yükselttim cihazı ve çok şükür kurtardım. Allah'tan bilgisayar öğretmeni bir kardeşim varmış yoksa belki de Çin'e bile gönderebilirdim.
  • Bu T51 geldiğinde ben bunun içine S:Flo 2'nin arayüzünü yükleyebilir miyim? Şimdi baktım da bayağı kötü T51'inki
  • 2.30'u yükle ama göndemeden önce son güncellemeyi yüklüyorlar. Seninki 2.20 veyahut 2.30 gelir. Bunların arayüzleri aynı olması gerekir, herşeyleri aynı.
  • Neyse gelsin bakalım. 30'unda Türkiye'ye girmiş. Kaç günde elime ulaştıracaklar çok merak ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

2.30'u yükle ama göndemeden önce son güncellemeyi yüklüyorlar. Seninki 2.20 veyahut 2.30 gelir. Bunların arayüzleri aynı olması gerekir, herşeyleri aynı.
  • Benimki bugün geldi..
    2.30 versiyon yüklü üzerinde..
    15. gün elimde oldu.. Alet hongkong da çok bekledi çünkü..
    Ses kalitesi harika..
    Basları biraz az gibi geldi ama net kararımı ilerleyen zamanda veririm çünkü dba-02 yi henüz alamadım.. şu an jvc ha-fx66 ile kullanıyorum..
    Dokunmatik ekran hassasiyetini beğenmedim.. yeteri kadar doğrulukla çalışmıyor..
    Ama ses olayı gerçekten görülmeye (aslında duyulmaya tabi) değer..
  • detaylı inceleme ya da en azından menu gorunumu videosu olsa hiç de fena olmaz. şimdi bu aletten Türkiyede kullanan 10 kişi falan mı var ?
  • Bu s:flo2 nin aynı ses kalitesinde daha ufak boyutlarında olan bir versiyonu olsaydı iyi olurdu
    Ürünün resmi sitesine baktım.S:flo lite var ama ses chipsetleri farklı.
    Bu siteden Brainwavz M2 almayı düşünüyorum ama daha önce hiç alışveriş yapmadım yurt dışından.
    Kayıt olurken State/Province kısmına ne yazmam lazım ?
    City ye İstanbul yazdım zaten.City ye ilçe State kısmına İstanbul mu yazmak lazım acaba ?
    Bir de bu siteden hangi şekilde ödeme yapmamı önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolik13 -- 3 Ekim 2010; 9:54:19 >
  • @hıdıır
    you tube da versiyon 1 in demosu var..
    http://www.youtube.com/watch?v=6diwij6TKNc
    http://www.youtube.com/watch?v=0u17o1lb56g

@pckolik13
    Siteye kayıt olurken state/province i doldurmayı mecbur bırakan yerlerde ben şehir ismi yazıyorum.. mecbur değilse boş bırakıyorum.. sorunsuz ulaşır merak etmeyin..
    ödemeyi paypal la yapmanız avantajınıza olur.. kaybolma vs. bir sorun olursa 45 gün içinde para iadesini paypal dan talep edebilirsiniz..

• DBA-02'yi nereden alacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

DBA-02'yi nereden alacaksınız ?

ebay deki resmi satıcılarından yada bugden audio dan..
    sizinkini satmayı düşünürmüsünüz?
  • Ben daha hiç kullanmadım, açıkçası kutusunu bile görmedim. Satmayı pek düşünmüyorum çünkü bir kulaklığa ihtiyacım var. Bence ebaydan almayın bayağı sorun yaşadı oradan sipariş edenler ve şimdi de yok sanırım zaten. Bence Bugden'den alın zaten sitenin sahibi head-fi'da bayağ bilinen biri. Head-fi'da konuyu okuduysanız oradaki Ethan isimli elemanın sitesi. Ben aldım sorunsuz geldi. Bu arada DBA-02 değişmiş yenilenmiş. Eskisine göre daha fazla uç çıkıyor içinden. Bir de nozzle kısmını biraz küçültmüşler daha iyi olmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

• quote:

Ben daha hiç kullanmadım, açıkçası kutusunu bile görmedim. Satmayı pek düşünmüyorum çünkü bir kulaklığa ihtiyacım var. Bence ebaydan almayın bayağı sorun yaşadı oradan sipariş edenler ve şimdi de yok sanırım zaten. Bence Bugden'den alın zaten sitenin sahibi head-fi'da bayağ bilinen biri. Head-fi'da konuyu okuduysanız oradaki Ethan isimli elemanın sitesi. Ben aldım sorunsuz geldi. Bu arada DBA-02 değişmiş yenilenmiş. Eskisine göre daha fazla uç çıkıyor içinden. Bir de nozzle kısmını biraz küçültmüşler daha iyi olmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

anladım.. ebay deki eleman tutarsız bir tip.. çok gıcık kaptım.. hesapta kulaklıklar elindeymiş de yakın zamanda kendi mağazasını açınca satmaya başlayacakmışmış vs.. başka yerde bulabilsem onu hiç beklemicem de işte..
    Ethan a mail attım head-fi dan ama geri dönmedi.. kulaklık gelse ilk tercihim Bugden olacak benimde..
    Elimdeki kulaklıklara bir bak istersen.. uyarsa görüşelim..
    http://resim.donanimhaber.com/m_43497991/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43497991
    teşekkürler..

• Yok bu kadar bekledikten sonra kullanmamak olmaz artık Ayrıca şöyle bir multi-iem review var iem seçerken yardımcı olabilir :

http://www.head-fi.org/forum/thread/478568/multi-iem-review-112-iems-compared-jays-t-jays-three-tdk-eb900-added-09-30
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.