Şimdi Ara

teclast t51 ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
169
Cevap
0
Favori
7.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekolayzırla da dengelenmiyo mu?ya da firmware'le düzeltirler
  • flat konumda, bütün efektler kapalı şekilde dinlediğim halde ve alet daha yanmamış olmasına rağmen bas ve dinamizm yeterliydi bence. tabii burada dinlenilen müzik türü önemli. örneğin, bas ağırlıklı yada bası abartılı bir sistemle kontrbas solo dinlerseniz uğultudan başka birşey duyamazsınız :)) basın çok olması değil uzamadan, temiz ve dengeli olması, orta sesleri boğmayanı makbuldur. elektronik müzik, metal vs. dinleyicileri için kesin konuşamayacağım ama bence o tip müziklerde bile yeterli olacaktır. yoksa nasıl bir bas beklentisi bu? yaşlanıyor muyum? yoksa :))
  • IE8'den sonra çok bass beklentisi normal ama S:flo'da bass tepkimesi biraz az. Bu bass yok anlamına gelmiyor yoğun bassa alışmış insanlar için biraz az gelmesi normal. Malum IE8'de boooom basslar vardı özellikle bass tepkimesi iyi olan, clear basslı Sony kullananlar için. Cihazın ses konusunda bence tek kötü tarafı bass seçeneğinin berbat olması. Nasıl becermişler anlamadım.
  • iyi henüz yaşlanmamışım :)

evet, ne var ne yok diye kurcalarken bas efektini de denemiştim, bende beğenmedim. zaten hangi eq. ayarı yada efekti denerseniz, flat pozisyona göre orta sesler sıkışır, uçlarda yoğun, işlenmiş, yapay bir ses duyarsınız. kaldı ki bir de flac vs. orj. kayıdın sıkıştırılmış, çevirim işlemine göre az çok kayıplara uğramış halini dinliyorsunuz... gerçi herşey dijitalleşiyor. digital master'dan basılan plaklar bile var :))
  • Bas performansının basshead lere yetmeyeceği kesin..
    Bende (dinlediğim müziğe göre) güçlü bası seviyorum..
    Bu açığı bası iyi bir kulaklık alarak kapatmayı düşünüyorum..
    Bu aletin bası az anlamına gelmiyor.. Sadece biraz eksikliğini hissediyorum..
    Alet on numara bence..
  • houseofdap - mp4nation / sflo2 - t51 arasında hizmet/kalite/kutu içeriği farkı var mı ?
    kafaya koycam alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

houseofdap - mp4nation / sflo2 - t51 arasında hizmet/kalite/kutu içeriği farkı var mı ?
    kafaya koycam alıcam

İkisini birden kullanan varmıdır bilmiyorum ama S:flo 2 gelince bu sorunuzu tam olarak yanıtlayabilirim..
    S:flo 2 site tarafından hediye olarak görüntüleme standı ve usb araç şarjı ile birlikte gelecek.. T51 de bunlar gelmiyor..
    Kalite farkı olduğunu sanmıyorum..
    T51 15 günde elimde oldu.. S:flo nun stoklara girmesine daha 15 gün var..
  • t51'de de dandik de olsa kanal-içi kulaklık var
    yazılım farkı da yok sanırım.aynı yazılımda marka bölümü farklı sadece galiba
    ayın 7'sinden önce alamıcağım için sorun yok(kyk kredisi )
  • t51 alacak olan varsa elimde 2 adet var 1 tanesini satıyorum fiyat 230
  • teclast T51 elimde 2 adet var ürünler sıfırdır 1 tanesini satıyorum fiyat 230.-TL dir pazarlık yapılmayacaktır
  • ürüne sahip olanlarda son durum nedir?memnun musunuz
  • sipariş verdim galata80 adlı arkadaş umarım beklediğim gibi olur , versiyon yükleme olayı biraz garipmiş ama deniyeceğiz mecbur ....
  • http://www.houseofdap.com/teclast-t56-4-3-inch-touch-screen-otg-hdmi-telechips-hd-player.html bu adreste t51 değilde t56 var 2 side aynımı yada bu yeni versiyon mu bide garantisi olur mu ben bu siteden sipariş versem ? bozulunca ne yapıcam ?
  • houseofdap'te t51 satılmıyo şu an.t56'nın t51'le alakası yok
    1 senelik garanti oluyo genellikle.kargoyu sen ödeyip geri gönderiyosun durumu belirttikten sonra
  • ürünü kullanan arkadaşlar memnun mu ?
  • peki bu ürüne nerden bulabilirim şuan. Ses kalitesi cowon d2 iriver lplayer ve sansa ile karşılaştığında ezici bi üstünlük sağlıyormu yoksa az bi fark mı var (eşit koşullardaki bi kıyaslamada).
  • az bi fark var ama en azından fark var diye biliyorum.zaten ne kadar fark olabilir ki

kullanan arkadaşlar burayı hiç sallamıyo ürün için baslar yok deniyodu da geçenlerde arkadaşın ipod classic denedim(6. gen galiba) düşük frekanslar yoktu direkt.bas gitarı hiç duyamadım müzikte
    bu alet ondan da mı kötüdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

az bi fark var ama en azından fark var diye biliyorum.zaten ne kadar fark olabilir ki

kullanan arkadaşlar burayı hiç sallamıyo ürün için baslar yok deniyodu da geçenlerde arkadaşın ipod classic denedim(6. gen galiba) düşük frekanslar yoktu direkt.bas gitarı hiç duyamadım müzikte
    bu alet ondan da mı kötüdür

Nasıl direkt yoktu ya? Öyle şey mi olur? Biraz abartı bir yorum olmasın? Ipod en iyi ses kalitesine sahip değil ama kesinlikle kötü değil. Bass yok da diyemeyiz. Dünyanın en kötü mp3 çalarını bile alsanız en iyi verdiği frekansların alt frekanslar olduğunu görürsünüz zaten. Veya çakma kulaklıkların bile genelde bassları diğer frekanslara göre çok daha iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ok1907 -- 23 Kasım 2010; 22:38:20 >

• baterinin kick'leri ya da bas gitarın yüksek frekansları tamam ama bas gitarı tamamen , perdelenmeden verebilen dandik alet/kulaklık görmedim/duymadım daha.
    belki de arkadaş 128kbps yüklemiştir şarkıyı.
  • Ben zaten en dandik alet bile tüm bass frekanslarını doğru şekilde verir demedim. Öyle birşey olsa insanlar niye bu kadar para döksünler? Yalnız birçok marka mp3 çalar ve dac kullanmama rağmen ipodları hiçbir açıdan eleştiremem. Yani eleştirilecek yönü yok anlamında demiyorum ama bazı şeyleri diğer playerlara göre değişik yapıyor. Her playerın ayrı bir tarzı olduğu gibi yani. Kimi beğenmez onu anlarım ama kötü ses kaliteleri yok kesinlikle. Bass olarak sony'deki çözünürlük olmasa da kötü değil. Belki de şarkıda problem vardır. Bu arada teclast 51 güzel yorumlar alıyor ama bass konusunda eleştiriliyor biraz. Tamam analitik bir player olabilir ama madem bu kadar iddialı bir alet, o zaman bütün dinleyicileri memnun edebilmeli. Gerçi insanlar bazen abartabiliyorlar veya çok basslı bir kulkalıktan normal bir kulaklığa geçince sanki hiç bass yok gibi gelebiliyor ama aslında normal olan o nötr kulaklık olabiliyor bazen. Denemeden anlaşılmaz yani. Fiyatı da iyi aslında. Alıp denemek lazım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.