Şimdi Ara

teclast t51 ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
7.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevindi42

Yok bu kadar bekledikten sonra kullanmamak olmaz artık Ayrıca şöyle bir multi-iem review var iem seçerken yardımcı olabilir :

http://www.head-fi.org/forum/thread/478568/multi-iem-review-112-iems-compared-jays-t-jays-three-tdk-eb900-added-09-30

dba-02 almaya bu topiğin etkisiyle karar vermiştim zaten..
    radius ddm ve audio tecnica ck90pro diğer seçeneklerimdi..
    neyse ben Ethan ı bekliyim artık.. yapacak birşey yok..

• Ethan'ı beklemene gerek yok, cevap da vermeyecektir zaten Dediğin Bugden Audio onun sitesi zaten. Adamın ismi Ethan Bugden Oradan almalısın. 159+10 USD gibi bir fiyata geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Yok bu kadar bekledikten sonra kullanmamak olmaz artık Ayrıca şöyle bir multi-iem review var iem seçerken yardımcı olabilir :

http://www.head-fi.org/forum/thread/478568/multi-iem-review-112-iems-compared-jays-t-jays-three-tdk-eb900-added-09-30

dba-02 almaya bu topiğin etkisiyle karar vermiştim zaten..
    radius ddm ve audio tecnica ck90pro diğer seçeneklerimdi..
    neyse ben Ethan ı bekliyim artık.. yapacak birşey yok..

• EDIT...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 4 Ekim 2010; 15:17:38 >
  • S:flo sahipleri Teclast 2.30 yazılımını yüklemelerinde fayda var. Yeni yazılımda ekran kontrastını düşürme seçeneğini eklemişler minimumda batarya biraz daha fazla gidebilir. Bu arada kulaklık girişini line out kısmına taksak seste bir farklılık olur mu gerçi taktim ama çok fazla ses verdiği için ses ayarı da aktif olmadığı için normal girişe taktım.
  • Ekran kalitesi nasıl t51'in?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

Ekran kalitesi nasıl t51'in?

Ekran parlaklığı gayet iyi HD videolar oynatıyor hatta fabrika çıkışında demo bir video vardı görüntü kalitesi oldukça iyi diğer ekran özellikleri zaten resmi sitesinde mevcut. Bu cihazı sesi için almanız daha yerinde bir karar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 5 Ekim 2010; 12:40:42 >
  • Ayrıca ekran kalitesi için alacaksanız kullanım-taşınabilirlik açısından Zune HD tavsiye ederim. LED ekranın farkı gerçekten çok iyi anlaşılıyor. Batarya da film izlerken yaklaşık 7-8 saat gidiyor.
  • Houseofdap dan veya mp4nationdan TeclastT51/S:Flo 2 alsam gelirmi ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3
    Houseofdap dan veya mp4nationdan TeclastT51/S:Flo 2 alsam gelirmi ki ?

Gelir fakat s:flo pre order. 3 aya yakın beklersiniz.
  • 8 kasımda gircek diyor internet sitesinde S:flo2 için yetmezmi ki preorderlara stok
  • teclast alın gitsin yaa
  • Ha Teclast ha S:flo ne fark eder ki. Tipleri bile aynı. Hatta ben şu an Teclast 2.30 güncellemesini kullanıyorum.
  • 16 gb önemli bir avantaj..
    Ben T51 aldım ama 16 gb olsun diye s:flo 2 ön sipariş verdim..
    Hafıza kartı kullanmak istemiyorum..
  • Fazla farketmez gibi düşünüyorum hafıza kartı ile dahili bellek. 8 Kasım'da stoğa girecek Kasım'ın 3. haftasına kadar yola çıkamaz o ürünler (benim bildiğim HK'ta düzen böyle ). Gelmesini falan da hesaba katarsak daha çok var.
  • Video izlenmeyecekse ki ufak bir ekranda izlemek ne kadar zevkli olur o ayrı konu ama 8 gb flac arşiv için yeterli bence.200-250 civarı parça alır 8 gb.
  • Teclast mantıklı gözüküyor bu durumda.Kargoda kaybolma falan oluyor mu ?
  • Arkadaşlar elimdeki 2 Nationite S:Flo2de SATILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 16 Ekim 2010; 21:10:07 >
  • Dün benim T51'i postaneden aldım. Sanırım içini açıp bakmışlar, içi, aksesuarları vs. karışıktı biraz :) 20 USD, hediye ve oyun konsolu olarak fatura kesmişler :) Daha önce benim Notebook + Foobar ile Flac kayıtları Cowon S9 ile kıyaslamıştım. Aynısını T51 ile yaptığımda yanmamış haliyle bile Cowon S9'dan daha başarılı bence. Tabii burada tek kriterim ses kalitesi... Yanınızda taşıyacaksanız T51 daha büyük, daha ağır, malzeme kalitesi S9'da daha iyi, S9'da volume digital ve şarj süresi daha uzun... Ama T51'in çözünürlüğü daha yüksek, sahnesi büyük ve amplisi S9'dan daha güçlü... S9'da bazı caz albümlerini neredeyse son volume seviyelerinde dinlerken T51 daha alt seviyelerde volumle tatmin edici bir seviye sağlıyor (Senn. IE7 IEM ile). Bunun dışında arka plan sessizliği, sahne gerisi kararması S9 da daha iyi gibi geldi ama S9 çok kalmadı bende, birde o yanmıştı, T51 yanmamış... Ayrıca T51'de ekran görüntüsü kaybolana kadar hafif bir dip gürültüsü duyuluyor, ekran kapanınca herşey normal :) Bunun dışında ses için F/P oranı çok iyi bence. Yalnız bu kulaklıkla müzik dinleme deneyimi beni tatmin etmedi, odyofil sistemime geri döndüm :) Ama bunaltıcı yaz sıcaklarında odaya kapanıp müzik dinlemek mümkün olmadığında işe yarayacaktır.

• şu aletin pil ömrü biraz daha iyi olsa alıcam ama 8-10 saat müzik , 5 saat şarj süresi soğutuyo.
    3 günde bi şarj ettiğim telefon bile sinir ediyoken zor olur bunu kullanmam
  • bass yok alette abicim o yüzden bana gelmez kullananların çoğuda bassından şikayetçi yapmışın dual wolfson çip koymuşsun bass yok hay böyle alete der insan , bass'sız müzik olmaz arkadaş !!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.