Bildirim
Teclast Tbook 10 Kullanan var mı?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne için kullanılacağına bağlı. Yaklaşık aynı donanıma sahip Onda V919 kullandım ofis dosyaları ve web gezintisi için, çin malı olmasına rağmen malzeme kalitesi olsun, yazılım olsun aşırı memnun kaldım. Hafif işler ve Windows'ta olmayan uygulamaları Android tarafından, program işlerini Windows tarafından halletmek çok iyi oluyor. En önemlisi bunları malum tabletlerden çok çok daha uygun fiyatlara çok daha iyi donanımla yapabilmek.
Tabi riskli iş, sonuçta çinden gelecek ve bir sorun çıktığında garanti, yurtdışına kargolama vs. uğraştıracak. Bunun haricinde kullanım amacına bağlı olarak gayet alınabilir diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
Ne için kullanılacağına bağlı. Yaklaşık aynı donanıma sahip Onda V919 kullandım ofis dosyaları ve web gezintisi için, çin malı olmasına rağmen malzeme kalitesi olsun, yazılım olsun aşırı memnun kaldım. Hafif işler ve Windows'ta olmayan uygulamaları Android tarafından, program işlerini Windows tarafından halletmek çok iyi oluyor. En önemlisi bunları malum tabletlerden çok çok daha uygun fiyatlara çok daha iyi donanımla yapabilmek.
Tabi riskli iş, sonuçta çinden gelecek ve bir sorun çıktığında garanti, yurtdışına kargolama vs. uğraştıracak. Bunun haricinde kullanım amacına bağlı olarak gayet alınabilir diye düşünüyorum.
Birisinden TBOOK 10 Kutulu sıfır ayarında 500 tlye aldım. Sizce nasıl ? Bende zaten ofis ve internette gezinmek için aldım. Android kısmı pek stabil değil diyorlar siz kullanmışsınız muadilini. Android kısmında oyun oynayamaz mıyız ? Birde androidi kaldırabiliyor muyuz ? Cevap verdiğiniz için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X