Şimdi Ara

Teclast x98 Air 2/3G Yolculuğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
10
Favori
9.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: search in vain

bi önceki 3735f çok fark yoktur 3736 ile arasında..lakin bu sitelerin topu şerefsiz...sabah son verdiğim link 200 dolardı şimdi 223 olmuş

air 10.1 inçle ilgili bilgi nerden? hoş çıksada 230-250 dolar olur..

Biraz fark var hocam, xda'da biri haber linki vermisti, yakinda cikacakmis 250-300 $ arasi olabilirmis ama belli degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teclast Air II aldım. Windowslu. Linkteki ürünün artıları var eksileri var buna göre.
    Aslında 2 Artısı var biri klavye bağlama pinleri ki ne kadar işe yarayacağı tartışılır zira klavyesi yok. 2. si Şarj soketi ayrı ki bu aslında önemli gibi gözüküyor. Tabii kullanıma göre değişecektir.
    Eksileri ise
    İşlemcisi ve ekran çözünürlüğü Air II yanında bir tık altta kalıyor.
  • Tableti windows yuklerken brick ettik sanirim yardim edebilecek arkadas varmi android kuracagim tekrar bildisayara bagladigimda tableti gormez oldu bios ayarlarini sifirlamam lazim yardim edebicek arkadaşlara simdiden tesekkurler.

• uygun fiyatlı gümrükten geçmiş geçecek ne öneriyorsunuz yoksa reeder w7ic alayım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

uygun fiyatlı gümrükten geçmiş geçecek ne öneriyorsunuz yoksa reeder w7ic alayım diyorum

ben de önce hometech sonra reeder almayı düşünmüş biri olarak şu modelin kafama yattığını söyleyebilirimhttp://www.banggood.com/PIPO-W2F-Baytrail-T-Z3735F-Quad-Core-8-Inch-Win8-Tablet-p-954600.html
    gümrükten geçmemesi için hiçbir sebep görünmüyor, fakat yurtdışından hep ucuz aletler aldım. bunu alınca ölü pixel falan olsa ne olacak diye korkuyorum.

quote:

Model PIPO W2F Quad Core Tablet
    CPU Intel Baytrail-T Z3735F Quad Core
    GPU Intel HD Graphic
    System Windows 8.1
    RAM 2G
    Capacity 32G
    Screen 8 Inch IPS Capacitive screen
    Resolution 1280 x 800

Extend Card Spport Micro SD card
    Camera Front:2.0MP
    Back:5.0MP

WIFI WIFI 802.11b/g/n
    Gravity
    Sensor Support
    3G Support 3G External dongle

Audio MP3,WMA,WAV,OGG,FLAC,ALAC,APE,AAC,AC-3,DTS (need license)
    Picture BMP, JPG, GIF, PNG
    Video MEPG 1/2/4,H.263/H.264,RMVB,WMV/VC-1,MVC,AVS,MJPEG. (UP TO 1080P)
    Language Multi-language supportive

I/O Port 1 x Micro USB port
    1 x 3.5mm earphone port
    1 x TF card port
    Battery 3.7V/4500mAh
    Weight 800g
    Size 210.2*123.5*9.8mm

Package
    Included 1 x Tablet PC
    1 x USB Cable
    1 x Charger (5V 2A)
    1 x Adapter (the adapter depend on the country of the buyer.)

arada fiyat farkı var ama 2gb ram ve hdmi portu çok büyük fark yaratacaktır

• MCErgun kullanıcısına yanıt
    hocam reeder aldım bugünhttp://forum.donanimhaber.com/m_100875137/tm.htm sizinki gümrüğe girse para ödersiniz 75 euroyu geçiyor.
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    chuwi vi8 var . Mobilden takip etmek lazım. Mobile özel indirim ve 5$ indirim kuponuyla 92 dolara aldım.
  • quote:

hocam reeder aldım bugünhttp://forum.donanimhaber.com/m_100875137/tm.htm sizinki gümrüğe girse para ödersiniz 75 euroyu geçiyor.

gireceğini sanmıyorum ama girse bile 144$ a alternatifi yok türkiye de. tek korkum ölü pixel
  • mustypass M kullanıcısına yanıt
    Gümrükte sorun yaşamamak için soruyorum, Ürünü nereden, hangi satıcıdan aldınız?
  • onda 975 w modelini aldım ve suan ondan mesaj yazıyorum,dual bot 3g bunlar sıkıntı gümrükten gecmez 3g,dual botlarda googleplay calışmıyor diyen cok kişi var, banggood.com sorumsuz ve kurumsal bir firma,17.gün tablet elimdeydi.sorunuz olursa yanıtlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: finduk67

onda 975 w modelini aldım ve suan ondan mesaj yazıyorum,dual bot 3g bunlar sıkıntı gümrükten gecmez 3g,dual botlarda googleplay calışmıyor diyen cok kişi var, banggood.com sorumsuz ve kurumsal bir firma,17.gün tablet elimdeydi.sorunuz olursa yanıtlarım

Gümrükte sorun olmasın diye özel fiyat yazdirdiniz mi? Yazdirmadiysaniz onlar kaç dolar yazmıştı acaba hatırlıyor musunuz?

• 60 dolar yazıyodu üzerinde
  • Merhaba, ufak bir soru daha. Satın alımda şunu aktif etmiş miydiniz? "Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.)"

• quote:

Orijinalden alıntı: mustypass

Teclast Air II aldım. Windowslu. Linkteki ürünün artıları var eksileri var buna göre.
    Aslında 2 Artısı var biri klavye bağlama pinleri ki ne kadar işe yarayacağı tartışılır zira klavyesi yok. 2. si Şarj soketi ayrı ki bu aslında önemli gibi gözüküyor. Tabii kullanıma göre değişecektir.
    Eksileri ise
    İşlemcisi ve ekran çözünürlüğü Air II yanında bir tık altta kalıyor.

Nereden ve nasıl aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

quote:

uygun fiyatlı gümrükten geçmiş geçecek ne öneriyorsunuz yoksa reeder w7ic alayım diyorum

ben de önce hometech sonra reeder almayı düşünmüş biri olarak şu modelin kafama yattığını söyleyebilirimhttp://www.banggood.com/PIPO-W2F-Baytrail-T-Z3735F-Quad-Core-8-Inch-Win8-Tablet-p-954600.html
    gümrükten geçmemesi için hiçbir sebep görünmüyor, fakat yurtdışından hep ucuz aletler aldım. bunu alınca ölü pixel falan olsa ne olacak diye korkuyorum.

quote:

Model PIPO W2F Quad Core Tablet
    CPU Intel Baytrail-T Z3735F Quad Core
    GPU Intel HD Graphic
    System Windows 8.1
    RAM 2G
    Capacity 32G
    Screen 8 Inch IPS Capacitive screen
    Resolution 1280 x 800

Extend Card Spport Micro SD card
    Camera Front:2.0MP
    Back:5.0MP

WIFI WIFI 802.11b/g/n
    Gravity
    Sensor Support
    3G Support 3G External dongle

Audio MP3,WMA,WAV,OGG,FLAC,ALAC,APE,AAC,AC-3,DTS (need license)
    Picture BMP, JPG, GIF, PNG
    Video MEPG 1/2/4,H.263/H.264,RMVB,WMV/VC-1,MVC,AVS,MJPEG. (UP TO 1080P)
    Language Multi-language supportive

I/O Port 1 x Micro USB port
    1 x 3.5mm earphone port
    1 x TF card port
    Battery 3.7V/4500mAh
    Weight 800g
    Size 210.2*123.5*9.8mm

Package
    Included 1 x Tablet PC
    1 x USB Cable
    1 x Charger (5V 2A)
    1 x Adapter (the adapter depend on the country of the buyer.)

arada fiyat farkı var ama 2gb ram ve hdmi portu çok büyük fark yaratacaktır

Aynı siteden teclast x98 alsam gümrükte ne kadar vergi öderim? Ayrıca siz alışveriş yaptınız mı? Sorun yaşadınız mı?

• dual bios cihazda kurulumu geliyo ve sorun yaşayan varmı

• ÇVK kullanıcısına yanıt
    Gümrükte ürün fiyatının yüzde 20 si ödeniyor vergi olarak tabii doğru fiyat yazılmışsa geçerli bu durum

• Ben aliexpressten dhl ile 32gb + 3g + dual boot + deri kilif olanini 223$ a aldim kargoyla birlikte. Amerikada oldugumu soyledim faturaya 50$ yazacakmislar. Kargo takip numarasi vermisler ama hicbirsey gozukmuyor mesaj attim tekrar. Tahminimce onumuzdeki hafta ici elimde olur.

Birde burada asus transformer in t100ta nin 4 cekirdekli 2.40 hizinda calisan atom z3775 (Bu tabletteki islemciden %40 daha performansli grafik islemcisiyle beraber) gruopon new York da 225+20 tax ile 245 e geliyordu kargo dahil refurbished (asus fabrikasindan tamirden gelmis') diye almadim.
  • Ben de Air II sipariş verdim yola çıkmasını bekliyorum. Elime ulaştığı zaman bir inceleme videosu çekebilirim.
  • çok iyi olur hocam x98 air 2 ile chuwi vi8 arasında kaldım. Sipariş verdiğiniz linkinide paylaşırsanız sevinirim.
    Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.