Şimdi Ara

Teclast x98 Air 2/3G Yolculuğu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
10
Favori
9.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden de ilanlar var onda tablet bakın isterseniz.geekbuyingden alacaksınız 204 dolar dual versiyonu ben 10 dolar kupon buldum 194 dolara geldi .aliexpress sitesinde de aynı şekilde ilanlar var ücretsiz kargo vb özellikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksul37

Sahibinden de ilanlar var onda tablet bakın isterseniz.geekbuyingden alacaksınız 204 dolar dual versiyonu ben 10 dolar kupon buldum 194 dolara geldi .aliexpress sitesinde de aynı şekilde ilanlar var ücretsiz kargo vb özellikte

Hocam müsaitseniz fiyatı uygun bunları veya muadillerini linkini atar mısınız? Bulamadım,bulduklarım 800 900 TL deli gibi cahil avlıyorlar.
  • Sahibinden sitesine girin onda yazın bilgisayar kategorisine tıklayın orada var 650 500 tl ye fln ama get ilanlardan alın diğer ilanlar her an kandirabilir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufan erkul

quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

quote:

Bende geekbuyingten aldım 12 gün oldu kargo takip numarasından bakınca bir haraket gözükmüyo
    Ayrıca fatura bedeli olarakta bir rakam söylemedim yüksek ihtimal gümrüğe takılacaktır

Bende geekbuying den almistim 20 günde gelmisti.pakete 20$ yazmislardi.ptt sitesinden takip edin.

Ptt sistemi değiştirdi herhalde nedense yurtdışı gönderi takibi yapamıyorum hocam
    Birde paketin üzerine şu fiyatı yazın diye bişey demedim yüksek ihtimal 200$ yazıcaklardır yani gümrüğe takılması kesin gibi

www.17track.net yurtdisi takip
    turkiyeye girdikten sonra
    http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php
    Adreslerinden takip edin.adamlar gümrük olayini bildigi icin gercek fiyatini yazmazlar.

• Arkadaslar yurtdisi siparislerinizde hareket gozukmemesi normal.bazi siteler stokta olmadigi icin bekletebiliyor yada yogunluktan dolayi sisteme gec giriyorlar.genelde 15 gun sonra turkiyeye giris yapiyor.sonra istanbul da iseniz 3 gun icinde adresinize ulasir diger sehirler biraz daha uzun suruyor.biraz sabirli olmalisiniz.ben alistim.su anda 3 tane kargom var 10 gündür hic hareket yok.zaten hareket olduktan sonra bi bakmissiniz urun adresinize gelmis.

• CUBE iWORK8 buldum,sıfır türkiye içinde 300TL'ye satıyor adam.

Bana fiyatı iyi gibi geldi,alayım mı sizce? İşimi görür benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

CUBE iWORK8 buldum,sıfır türkiye içinde 300TL'ye satıyor adam.

Kronik sorunlar vs olabiliyor hocam en az sorun cikan teclast bu modellerde. Malum garantisi yok trde bu tabletlerin. 120$'a teclast x80h alabilirsiniz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

CUBE iWORK8 buldum,sıfır türkiye içinde 300TL'ye satıyor adam.

Ürün çok iyi, fiyat daha da iyi, ben olsam kaçırmazdım.

Alibaba'dan sipariş ver, bekle, gümrüğe takılmasın diye dua et... diyene kadar peşin paraya gider bunu alırım, daha mantıklı.
  • Benim teclast air2 (3G siz) tablette 26 ocaktan beri yurt dışına sevk edildi statüsünde duruyor. Bekle babam bekle ChinaPost ile gönderdi Satıcı. 10 günden Çin içinde gitti geldi oradan da deli gibi bekledik. İlk kez bu kadar şanssızlık oldu. Satın alma tarihim 9 Ocak. yurt dışına sevk edildi statüsünde bu kadar bekler mi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 23 Şubat 2015; 23:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Benim teclast air2 (3G siz) tablette 26 ocaktan beri yurt dışına sevk edildi statüsünde duruyor. Bekle babam bekle ChinaPost ile gönderdi Satıcı. 10 günden Çin içinde gitti geldi oradan da deli gibi bekledik. İlk kez bu kadar şanssızlık oldu. Satın alma tarihim 9 Ocak. yurt dışına sevk edildi statüsünde bu kadar bekler mi ya

Bedede aynı durum var tablet gelmeden soğudum resmen
    Bende 2 şubatta aldım benden daha kötüsüde varmış

• tufan erkul T kullanıcısına yanıt
    Sizin de ChinaPost ile mi geliyor? Ne kadar süredir yurt dışına sevk edildi yazıyor takip haraketlerinde?

• quote:

Sizin de ChinaPost ile mi geliyor? Ne kadar süredir yurt dışına sevk edildi yazıyor takip haraketlerinde?

bende gözüken tek haraket

Teclast x98 Air 2/3G Yolculuğu
  • tufan erkul T kullanıcısına yanıt
    Yurtdışına sevkedildiyse Türkiye içinde torbaya eklendiğine dair ibare olmalıydı en geç iki gün içerisinde. Ya kayboldu ya da cebe indirdiler yüksek ihtimal. Türkiye içerisinde bilgi dahi girilmeden bu kadar beklemesi normal bir durum değil.
  • quote:

quote:

17track sitesinde n bakın ptt çöp. evime gelmişti ,17 track sitesinde anlık görünüyor.

• Böyle bişey yok nerden uyduruyosunuz yurtdışına sevkedildikten sonra bir ayda bekleyebilirsin ayrıca Çinde neredeyse iki haftadır hayat durmuş durumda yeni yıl tatili nedeniyle ve yine ayrıca asıl mesele ptt nin çapı belli bu işi beceremiyor tıkandı kaldı resmen hele bide şu ara bütün altyapı sistem değişiyor tam curcuna
    Sabırsız her insan forumu okuyup yurtdışından alışveriş yapmaktan vazgeçsin
    gecikmeden dolayı koca paypal bile dispute süresini 4 kat artırdı dünyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 24 Şubat 2015; 9:10:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Yurtdışına sevkedildiyse Türkiye içinde torbaya eklendiğine dair ibare olmalıydı en geç iki gün içerisinde. Ya kayboldu ya da cebe indirdiler yüksek ihtimal. Türkiye içerisinde bilgi dahi girilmeden bu kadar beklemesi normal bir durum değil.

Yurt dışından en az 20 farklı ürün aldım gümrüğe takılanda oldu hiç böyle bir durum gelmedi başıma
    Gerçi ptt nin sistemide dandik geçen amerikadan bişey aldım türkiyeye girişi gözükmeden geldi ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

quote:

17track sitesinde n bakın ptt çöp. evime gelmişti ,17 track sitesinde anlık görünüyor.

17Track sitesindede ayın 10 u son haraket gözüküyo hocam oradada bi haraket yok yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

quote:

17Track sitesindede ayın 10 u son haraket gözüküyo hocam oradada bi haraket yok yani

Cin yeni yili sansiniza

• bu cihazı kullananlar aynı anda şarj ve usb kullanma işini nasıl yapıyolar?
  • Bu gidişle benim tablet 2 aya ya gelir ya gelmez :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.