Şimdi Ara

Teclast x98 Air 2/3G Yolculuğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
10
Favori
9.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetufo

çok iyi olur hocam x98 air 2 ile chuwi vi8 arasında kaldım. Sipariş verdiğiniz linkinide paylaşırsanız sevinirim.
    Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim hocam. Ben de başlarda Chuwi Vi8 düşünüyordum daha sonra bunda karar kıldım ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü sebebi ile. Satıcının ingilizcesi hayattan soğutacak cinsten, umarım anlattığım gümrük problemini anlamıştır. Feedbackleri fena değildi bakalım şansımıza ne çıkacak.

http://www.aliexpress.com/item/Teclast-X98-Air-II-Intel-Bay-Trail-T-Z3736F-64Bit-Quad-Core-9-7-Inch-2048x1536/2055764322.html

• Link için teşekkürler. Umarım sorunsuz elinde olur. Ay sonuna sipariş geçeçem inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

çok iyi olur hocam x98 air 2 ile chuwi vi8 arasında kaldım. Sipariş verdiğiniz linkinide paylaşırsanız sevinirim.
    Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim hocam. Ben de başlarda Chuwi Vi8 düşünüyordum daha sonra bunda karar kıldım ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü sebebi ile. Satıcının ingilizcesi hayattan soğutacak cinsten, umarım anlattığım gümrük problemini anlamıştır. Feedbackleri fena değildi bakalım şansımıza ne çıkacak.

http://www.aliexpress.com/item/Teclast-X98-Air-II-Intel-Bay-Trail-T-Z3736F-64Bit-Quad-Core-9-7-Inch-2048x1536/2055764322.html

Aynı satıcıdan aldım bende yaklaşık 25 gün önce bekliyoruz hala gelecek diye bakalım ne kadar da ulaşacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• StrideR10 kullanıcısına yanıt
    Kargoya vermesi ne kadar sürdü? Normalde Çin'den kargolar 12 günde geliyor adrese. Teknoloji harici alışverişlerde hep bu sürede geldi en azından. Kargo takibi yaptınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetufo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Bilginiz olsun satıcı ebook reader olarak yollayıp faturaya da $70 yazdığını söyledi. Bir sorun yaşar yada yaşamazsam mutlaka dönüş yaparım.

• Bende geekbuyingten aldım 12 gün oldu kargo takip numarasından bakınca bir haraket gözükmüyo
    Ayrıca fatura bedeli olarakta bir rakam söylemedim yüksek ihtimal gümrüğe takılacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: tufan erkul

Bende geekbuyingten aldım 12 gün oldu kargo takip numarasından bakınca bir haraket gözükmüyo
    Ayrıca fatura bedeli olarakta bir rakam söylemedim yüksek ihtimal gümrüğe takılacaktır

Bende geekbuying den almistim 20 günde gelmisti.pakete 20$ yazmislardi.ptt sitesinden takip edin.

• Bu ürünü kullananlar aynı anda şarj ve otg klavye mouse işini nasıl yapıyorsunuz acaba cihazda ayrı şarj girişi yok sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Bu ürünü kullananlar aynı anda şarj ve otg klavye mouse işini nasıl yapıyorsunuz acaba cihazda ayrı şarj girişi yok sanırım?

ayni anda otg ve sarj olmuyor.bluetooth klavye mouse kullanmak gerekiyor yada hem otg hem sarj yapan kablo almak gerekiyor.

• Merhaba,

X98 Air 2 alacağım aliexpress ya da

Onda V975W alacağım sıfır kutulu türkiyede bir arkadaşım satıyor 430TL'ye

ne düşünüyorsunuz?

Aralarında ciddi fark hisseder miyim?

birisinin işlemcisi Intel 3735F( onda ) diğeri Z3736F ( teclast)

Ama sanırım Onda V975W'in dual os'u yok ve bataryası biraz daha düşük.

Sabırlı biri değilim,ne yapayım sizce?
  • Ben geekbuyingden dual versiyonunu 480tl ye aldım almak isterseniz fiyati iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: yoksul37

Ben geekbuyingden dual versiyonunu 480tl ye aldım almak isterseniz fiyati iyi

Merhaba,

kaç gün içinde elinizde oldu acaba?

Onda V975W satıyor bir arkadaşım sıfır kutulu 430TL ye,biraz daha düşük teclast'dan ve dual os'u var mı bilmiyorum.

Ne diyorsunuz,beklemeye değer mi yoksa onda yı alayım mı
  • Saniyorum benzer ürünler 3g var mi varsa iyi onda da ama işlemci bi tık altı galiba çözünürlük ram fln benzer yani ben aldım ama gelene kadar 25 gün fln olacak aldığım ürün dual bootlu tercih sizin

• quote:

Saniyorum benzer ürünler 3g var mi varsa iyi onda da ama işlemci bi tık altı galiba çözünürlük ram fln benzer yani ben aldım ama gelene kadar 25 gün fln olacak aldığım ürün dual bootlu tercih sizin

Aynen benzer ürünler,
    ekranlar birebir aynı,
    ramler aynı,
    3G'si yok ki bana da lazım değil;sim kart takmayacağım.İnterneti de telefonumu paylaşımlı yapıp yapacağım.
    Onda pili 7800 mAH,Teclast 8500 mAH ama öyle bir fark görülmez sanırım;ikisi de yüksek sonuçta.
    ONDA'nın işlemcisi 3735F,Teclast'ın 3736F 1 alt modeli.Benchmark testlerinde 100 200 fark oynuyor aralarında.Birisi 1.83GHz birisi 2.10 GHz 370MHz oynuyor.

Onda da 3G external zaten teclast air 2 alacaktım alacaksam onda da 3G external halde.

Şu an ONDA'ya 430TL 'ye hemen sahip olabilirim,
    ya da 480TL ye Teclast Air 2'ye 1 ay kadar sonra sahip olabilirim.

Siz olsanız ne yapardınız? Tek farkları işlemci ile bataryaları.
    EDİT:Ayrıca,ONDA max 128GB oluyor SD Card ile Teclast 64GB oluyor.Bu da ONDA'nın artısı.Ayrıca; ONDA SADECE WİNDOWS 8.1,ANDROİD OLAMIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 15 Şubat 2015; 23:09:57 >

• En garanti suan almak zamandan tasarruf var özellikler çok benzer 50 60 tl daha ucuz batarya çok fazla etkilemez ama işlemci işte sizle alakali yada dual boot olayi .gerçi dual boot sonradan da yapılabiliyor belki bu cihazda olmayabilir diye biliyorum madem arkadaşınızda tablet deneyin tableti işlemci nasıl oyun yükleyin antutu skoruna bakın iyiyse alın teclast 32 kendi hafızası 64 de kart takılsa 85 90 gb kullanılır bence yeterli hem otg ile harddisk de takılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoksul37 -- 15 Şubat 2015; 23:15:06 >
  • quote:

En garanti suan almak zamandan tasarruf var özellikler çok benzer 50 60 tl daha ucuz batarya çok fazla etkilemez ama işlemci işte sizle alakali yada dual boot olayi .gerçi dual boot sonradan da yapılabiliyor belki bu cihazda olmayabilir diye biliyorum madem arkadaşınızda tablet deneyin tableti işlemci nasıl oyun yükleyin antutu skoruna bakın iyiyse alın teclast 32 kendi hafızası 64 de kart takılsa 85 90 gb kullanılır bence yeterli hem otg ile harddisk de takılabilir

Haklısınız,birebir aynılar sanırım.Bayağı araştırdım,tek farkları işlemci ile batarya.Bataryaya takılmıyorum,şu an tek farkı işlemci.

Yaptığım araştırmalarda aralarında devasa farklar yok,oyun performansı olarak hemen hemen aynılar oyunlarda aralarında 3-5 fps oynuyor.

ONDA alacağım,1 ay kadar bekleyip üstüne 50 tl fazla vermek saçma olur.Üstelik inanılmaz sabırsız birisiyimdir,deliririm beklerken.

Deneyip alamam,kapalı kutu ve arkadaşım eğer açarsam almak zorunda kalırsın diyor haklı olarak.Sıfır kutulu halinden çıkıyor o zaman,2. ele giriyor beğenmezsem de satacağı fiyat düşüyor...

Sizce mantıklı olanı mı seçtim?

Bir de,internette teclast'ın iç kasası ve dış kasası katı plastik;ONDA metal olarak geçiyor.

• bu fiyatlara türkiyede böyle tabletler yok madem sabirsizsiniz alın gitsin

• Hououin Kyouma! kullanıcısına yanıt
    bence işlemci içinde düşünmeye gerek yok ayrıca büyük çoğunluk kullanıcısı, kendi forumu da var ondanın, işlemciler arasındaki fark düşünülecek bir fark değil bataryada öyle, kaldıki siz daha ucuza sıfır ürün alıyosunuz gümrük derdide yok, yurt dışı öylemi ama?
    Ayrıca konuda adı geçen geekbuying tam bir sahtekardır paypal olmasa paramı kaptırmıştım, göndermedikleri ürüne fake takip nosu verip 2 ay boşa oyalamışlardıpaypalda hak verip parayı iade etti sonunda..

• quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

quote:

Orijinalden alıntı: tufan erkul

Bende geekbuyingten aldım 12 gün oldu kargo takip numarasından bakınca bir haraket gözükmüyo

Bende geekbuying den almistim 20 günde gelmisti.pakete 20$ yazmislardi.ptt sitesinden takip edin.

Ptt sistemi değiştirdi herhalde nedense yurtdışı gönderi takibi yapamıyorum hocam
    Birde paketin üzerine şu fiyatı yazın diye bişey demedim yüksek ihtimal 200$ yazıcaklardır yani gümrüğe takılması kesin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

bence işlemci içinde düşünmeye gerek yok ayrıca büyük çoğunluk kullanıcısı, kendi forumu da var ondanın, işlemciler arasındaki fark düşünülecek bir fark değil bataryada öyle, kaldıki siz daha ucuza sıfır ürün alıyosunuz gümrük derdide yok, yurt dışı öylemi ama?
    Ayrıca konuda adı geçen geekbuying tam bir sahtekardır paypal olmasa paramı kaptırmıştım, göndermedikleri ürüne fake takip nosu verip 2 ay boşa oyalamışlardıpaypalda hak verip parayı iade etti sonunda..

Arkadaşım satmaktan vazgeçti hocam,kendisi kullanacakmış.
    Bildiğin elinde olup satan ya da internetten güvenli yurtdışı link yollayacak olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.