Merhaba , Spor yapmadığım halde kışın Outdoor bot kullanıyorum . Kar + yağmur iyi olacağını düşündüğüm ve fiyatı bütçeme uygun olduğu için bu botu seçtim. http://www.decathlon.com.tr/starcross-iii-gore-tex-su-gecirmez-erkek-botu-id_8208222.html Bu marka hakkında bilgisi olan üstadlardan fikir belirtmelerini rica ediyorum. İyi günler.
quote:Orijinalden alıntı: BayRealist 300 lira bot, iyidir herhalde ha? vibram taban denen olay biraz sıkıntı oluyormuş günlük yaşantıda, kayma yapıyormuş sanırm .
quote:Orijinalden alıntı: Fevcinn quote:Orijinalden alıntı: BayRealist 300 lira bot, iyidir herhalde ha? vibram taban denen olay biraz sıkıntı oluyormuş günlük yaşantıda, kayma yapıyormuş sanırm . O halde daha az kayan bot alabilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: BayRealist quote:Orijinalden alıntı: Fevcinn quote:Orijinalden alıntı: BayRealist 300 lira bot, iyidir herhalde ha? vibram taban denen olay biraz sıkıntı oluyormuş günlük yaşantıda, kayma yapıyormuş sanırm . O halde daha az kayan bot alabilirsiniz. Teşeşkkürler. Salomon 3D XA Pro aldım.
quote:Orijinalden alıntı: Fevcinn quote:Orijinalden alıntı: BayRealist quote:Orijinalden alıntı: Fevcinn quote:Orijinalden alıntı: BayRealist 300 lira bot, iyidir herhalde ha? vibram taban denen olay biraz sıkıntı oluyormuş günlük yaşantıda, kayma yapıyormuş sanırm . O halde daha az kayan bot alabilirsiniz. Teşeşkkürler. Salomon 3D XA Pro aldım. Hayırlı olsun.