Tecno Camon 30 Premier
-
-
bu cihaz hakettiği ilgiyi göremedi oldukça güzel fotoğraf performansı olan f/p cihazların son dönemde en iyisi. -
Resmi olarak gelebilir söylentileri mevcut eylül ekim gibi lakin gelirse en az 35-40K bandında yer alır gibi.
-
Tecno grubunda ilk kez kamera ve performansın bir arada doruklarda olduğu cihaz. -
Cihazin fiyati 15k fln. Trde 30k yi gecmemesi gerekmiyor mu?
Su ortamda herkes iphone vrya kacak redmi alirken 40k vermek sacma. Hele tecno imei tamiri gorebilen bir cihaz yazilimla
Bende cok merak ediyorum bu cihazi ve almayo dusunuyorum bu arada
-
şuanda yurtdışı olarak 510 dolar gibi rakamlara bulunabiliyor ülkemizde düz Tecno Camon 30 19 bin fiyat etiketi ile satışa çıktı bu modelin garantili olarak getirilip satılacağını sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 26 Ağustos 2024; 18:12:45 > -
Bahsettiğin fiyat YD hocam resmi olarak satılan her cihaz YD olarak yarı fiyatlarına satılır, Lakin bu model şuan 30K civarında satılan hemen her modelden daha iyi bir model, İmei olayı eksi değil artı olarak yazılabilecek bir durum tam tersi YD ürünleri için bence bu arada.
Burada senin karıştırdığın bir şey var alacağın model YD'mı yoksa resmi garantilimi olacak, Bu cihaz zaten gelmeyecek lakin gelirse fiyatı o civarlarda olacaktır demek istediğim bu.
-
800 eur olur tr fiyat max.
29.900 tl den vergiler dahil yerli olarak satisa cikar.
16K da YD kayitsiz olur.
16k ya alip yazilimla tamir edip kullanmak baya iyi.
-
Pro modeli 30K zaten hocam bu model 35-40K arası bir fiyat ile satışa sunulurdu gelse ama gelme gibi bir durumu yok.
-
Tecno Camon Premier 5G 500 dolar bandında giriş yaptı yurtdışı olarak ama bir kaç ay sonra nihai aralığını bulur bu arada kardeşi İnfinix Zero 40 5G de piyasaya çıktı aynı varyantta -
Elektronik satislari telefon dahil durdu diyebilirim :))
Fiyat asagi inebilir
-
şöyle güzel bir cihazın forumda ilgi görmemesi üzücü -
-
güzel günlerde kullanmanız dileğiyle üstadım şuanda kıyıda köşede saklı kalmış hazine gibi cihazdır amiral gemisi olmasada teknesi diyebiliriz buna ilgi görmemesi şaşırtıcı birazda önyargı var tabi markaya adamlar adım adım kaliteyi arttırıyor -
Merhaba, infinix zero 40 5g ile arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? hangisinin yazılımı daha akıcı? pil performansı nasıl? Şuan oneplus 9r kullanıyorum sırf pilinden dolayı değiştirmek istiyorum. Ortalama 4,5 saat ekran açık süresi alabiliyorum.
-
Tecno Camon 30 Premier daha üstün bir cihaz İnfinix Zero 40 5G ye kıyasla batarya, işlemci ve kamera daha iyi performans gösteriyor kağıt üzerinde özellikleri aynı görünüyor ama yazılım ve kamera Tecno Camon 30 Premier de daha akıcı geldi bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 14 Ekim 2024; 22:53:28 > -
çok teşekkür ederim hocam, düz ekran olması sebebiyle buna daha yakınım gibi. ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
-
rica ederim hocam.. esasen çok uzun soluklu deneyimleme şansım olmadı inceleme yapmıştım yeni çıkan her cihazı işim gereği inceliyorum ama Tecno Camon 30 Premier benim daha çok hoşuma gitti.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zayıf Batarya
rica ederim hocam.. esasen çok uzun soluklu deneyimleme şansım olmadı inceleme yapmıştım yeni çıkan her cihazı işim gereği inceliyorum ama Tecno Camon 30 Premier benim daha çok hoşuma gitti..benimde daha çok hoşuma gidiyor açıkçası, gerçekten sıfır çerçeve var,her ne kadar markaya ön yargılı yaklaşsamda alıp denemek istiyorum aslında. Alırsam mutlaka deneyimlerimi yazacağım.
-
s.a. bu premier cihazı y.d. server kayıtlı güvenilir bir satıcı var mı bildiğiniz?
Benzer içerikler
- xiaomi güncelleme kapatma
- poco x3 pro şarj olmuyor
- nubia telefon yorumları
- xiaomi adım sayar
- gbox nedir
- tecno phantom v flip 2
- infinix hot 50 pro plus
- hios nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X