Şimdi Ara

📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
11
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tecno ads remove diye youtube'da aratın. Örneğin şu

📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡Technical Adnan khanyoutube
    #tecno #settings #ads #settings #problem #mobile #sloution Tecno Automatic Ads Turn Off Setting|Tecno Unwanted Ads Remove Method|Why my Tecno Display Show Ads Tecno Automatic Ads Turn Off Setting| Tecno Phone Ads Remove Method |Why Tecno Phone Display Show Ads tecno mobile automatic ads problem #tecno #settings #ads #settings #problem #mobile #sloution Tecno Automatic Ads Turn Off Setting|Tecno Unwanted Ads Remove Method|Why my Tecno Display Show Ads Tecno Automatic Ads Turn Off Setting| Tecno Phone Ads Remove Method |Why Tecno Phone Display Show Ads tecno mobile automatic ads problem #tecno #settings #ads #settings #problem #mobile #sloution Tecno Automatic Ads Turn Off Setting|Tecno Unwanted Ads Remove Method|Why my Tecno Display Show Ads Tecno Automatic Ads Turn Off Setting| Tecno Phone Ads Remove Method |Why Tecno Phone Display Show Ads tecno mobile automatic ads problem #tecno #settings #ads #settings #problem #mobile #sloution Tecno Automatic Ads Turn Off Setting|Tecno Unwanted Ads Remove Method|Why my Tecno Display Show Ads Tecno Automatic Ads Turn Off Setting| Tecno Phone Ads Remove Method |Why Tecno Phone Display Show Ads tecno mobile automatic ads problem #tecno #settings #ads #settings #problem #mobile #sloution Tecno Automatic Ads Turn Off Setting|Tecno Unwanted Ads Remove Method|Why my Tecno Display Show Ads Tecno Automatic Ads Turn Off Setting| Tecno Phone Ads Remove Method |Why Tecno Phone Display Show Ads tecno mobile automatic ads problem #tecno #settings #ads #settings #problem #mobile #sloution Tecno Automatic Ads Turn Off Setting|Tecno Unwanted Ads Remove Method|Why my Tecno Display Show Ads Tecno Automatic Ads Turn Off Setting| Tecno Phone Ads Remove Method |Why Tecno Phone Display Show Ads tecno mobile automatic ads problem #tecno #settings #ads #settings #problem #mobile #sloution Tecno Automatic Ads Turn Off Setting|Tecno Unwanted Ads Remove Method|Why my Tecno Display Show Ads Tecno Automatic Ads Turn Off Setting| Tecno Phone Ads Remove Method |Why Tecno Phone Display Show Ads tecno mobile automatic ads problem #tecno #settings #ads #settings #problem #mobile #sloution Tecno Automatic Ads Turn Off Setting|Tecno Unwanted Ads Remove Method|Why my Tecno Display Show Ads Tecno Automatic Ads Turn Off Setting| Tecno Phone Ads Remove Method |Why Tecno Phone Display Show Ads tecno mobile automatic ads problem #tecno #settings #ads #settings #problem #mobile #sloution Tecno Automatic Ads Turn Off Setting|Tecno Unwanted Ads Remove Method|Why my Tecno Display Show Ads Tecno Automatic Ads Turn Off Setting| Tecno Phone Ads Remove Method |Why Tecno Phone Display Show Ads tecno mobile automatic ads problem how to stop ads in tecno mobile how to remove ads in tecno phone why my tecno phone display automatic ads why my tecno phone display automatic ads problem why my tecno phone display automatic ads problem solution how to stop ads in tecno mobile how to remove ads in tecno phone why my tecno phone display automatic ads why my tecno phone display automatic ads problem why my tecno phone display automatic ads problem solution how to stop ads in tecno mobile how to remove ads in tecno phone why my tecno phone display automatic ads why my tecno phone display automatic ads problem why my tecno phone display automatic ads problem solution how to stop ads in tecno mobile how to remove ads in tecno phone why my tecno phone display automatic ads why my tecno phone display automatic ads problem why my tecno phone display automatic ads problem solution how to stop ads in tecno mobile how to remove ads in tecno phone why my tecno phone display automatic ads why my tecno phone display automatic ads problem why my tecno phone display automatic ads problem solution how to stop ads in tecno mobile how to remove ads in tecno phone why my tecno phone display automatic ads why my tecno phone display automatic ads problem why my tecno phone display automatic ads problem solution how to stop ads in tecno mobile how to remove ads in tecno phone why my tecno phone display automatic ads why my tecno phone display automatic ads problem why my tecno phone display automatic ads problem solution how to stop ads in tecno mobile how to remove ads in tecno phone why my tecno phone display automatic ads why my tecno phone display automatic ads problem why my tecno phone display automatic ads problem solution how to stop ads in tecno mobile how to remove ads in tecno phone why my tecno phone display automatic ads why my tecno phone display automatic ads problem why my tecno phone display automatic ads problem solution
    https://www.youtube.com/watch?v=rOCcYZaIK50
  • ObjektifEye kullanıcısına yanıt

Ben telefondan beklentim

Olabildigince buyuk ekran ve batarya

Kavisli ekran şık gozukuyor ama benim hosuma gitmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt

Kullanması ilk başta zor oluyor, Xiaomi 12Lite'dan Tecno Phantom X2 'ye geçtim zorlandım. X2 baya kavisli bir ekrana sahip ama beğendim.

Elim olur olmadık yerde ekrana değiyordu yapacağım işlemi yapamiyordum şimdi alıştım ama

sonsuz ekran varmış hissi oluşturuyor sağdan soldan

• Bende 30 premier var,pro almayı düşünenler unutun direkt premier alın malzeme kalitesi amiral gemi seviyesinde kameralarda öyle benim tek sıkıntım ekran süresi 5-6 saat alıyorum ekran parkaligi %70 gibi
    Sizlerde ekran açık süresi ne kadar

• sendomi S kullanıcısına yanıt

Camon 30 Pro, 30 Premier arasında çok fark yok ama 5-6 saat ekran süresi az gibi. Sizin kullanım senaryosundan kaynakli olduğu için az gibi

Camon 30 Pro ile 7-8 saat ekran süresi alan arkadaşlar var. Geri sayfaları kontrol edin👍🏻

• Camon 30 Pro ile Camon 30 Premier arasında en göze çarpan farklılık materyal farkı birisi plastik diğeri alüminyum malzemeden üretilmiş bir nebzede kamera farkı var performans olarak farklılık yok aradaki 7-8 bin lira fiyat farkını veririm diyenler Premier tercih etsin diyeceğim ama piyasada bulması zor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni güncelleme gelmiş.

📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡

• Elimde y.d redmi note 10 pro var.y.d bir camon 30 pronun ustune en fazla kac tl vermeliyim

• tecno camon 40 pro da dimensty 7300 islemci varmis,30 pro dan cok dusuk ,en azindan dimensty 8400 olmaliydi.kotu olmus...

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Tecno Camon 40 Premier iyi sadece 40 serisinde. Mediatek Dimensity 8350 kullanılmış.

o da 29 k acar fiyati 24k ya iner,yd fiyati da 13/15k arasi olur.2 yil da guncelleme ile gelir,30 pro gibi olsa dusunurdum ,poco f7 bakarim gibime geldi.

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Bilgileri nereden aldin açiklandimj

• henüz piyasaya sürülmedi varyantları ve donanımları değişiklik gösterebilir tecno ve infinix cephesi için resmi duyuru olmadan teknoloji sayfalarının yaptığı haberlere intiba etmemek lazım geçen senede benzer haberler yapıldı öne sürülen donanımdan daha iyisi ile geldi gsmarena ele ayağa düştü hemen yayınlamışlar kimovil daha ciddi hareket ediyor yayınlamamışlar onlar açıklarsa kesinleşti demektir..

• Dxomark da listelenmiş Camon 40 Pro 138 puan ile 43.

📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-camon-40-pro-5g.html

Fazla fark yok mu?eline alıp kullandın mi yada premier hiç gördün mü?malzeme kalitesi çok farklı metal.cerceve arka kapak cam ancak deri hussayati veren kaplama var,kamerada optik zoom yok pro'da bu başlı başına önemli zaten,premier'de Sony'nin imaj işlemcisi var ayrı olarak işlemciden fp16'da 4.6 teraflop işlem gücü var,ekran çözünürlüğü daha yüksek ve ltpo panel var premierde

• sendomi S kullanıcısına yanıt

Merhaba

Evet fazla fark yok, Pro alan biri neden Premier almadım ki diye üzülmez.

Senin için önemli olan özellikler fark yaratmıyor. Camon 30 Serisinden Pro alan biri ahlar vahlar etmez.

Sen kendin için önemli olan özellikleri fark olarak görebilirsin. Bu açıdan o zaman fiyat daha iyi olduğu için Pro, Premierden kat ve kat üstün mu diyelim.

Benim yazdığım yazıyı çarpıtmaya çalışma. Premier Sahibi isen mutlu mutlu kullan. Premier'e kötü diyen yok, Pro'yu da Premier'den üstün tutan yok. Polemik yaratacak bir konu da yok.

İyi forumlar

Telefoncu arkadasima camon 30 pro siparisi verdim.premier bulamadi

30 pro da isimi gorur sanki

Bulunabilirlik yönünden Pro daha iyi durumda zaten, aynı şekilde performans olarak ta Premier ile aynı.

Sadece Premier daha ince ayrıntı sunuyor ( Extra Kamera sensörü gibi)

Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ObjektifEye

Bulunabilirlik yönünden Pro daha iyi durumda zaten, aynı şekilde performans olarak ta Premier ile aynı.

Sadece Premier daha ince ayrıntı sunuyor ( Extra Kamera sensörü gibi)

Güle güle kullanın.

Tesekkurler.

İnsallah bataryasi uzun gidiyordur

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.