Merhaba arkadaşlar bu konu yükselişte olan firmalardan biri olan Tecno'nun en önemli modellerinden biri olan Tecno Camon 30 Pro kullanıcıları içindir. Bu konu başlığı altında telefonun ozelliklerini avantaj ve dezavantajları konuşalım. Şahsen ben almayi planlıyorum henüz almadım Teknik Özellikler - Ekran - Amoled 144Hz - İşlemci - Dimensity 8200 ultimate 3.1Ghz - Ram/Rom 12/256-512GB - Batarya 5000mAh ( 70Watt Hızlı Şarj) - Kamera 50 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, PDAF, OIS, 50 MP, f/2.2, 14mm, 114˚ (ultrawide), 1/2.76", 0.64µm, PDAF - Android 14 + Hios ( iki büyük Android güncellemesi ) Konu güncellenecek 👍🏼👍🏼👍🏼 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 22 Kasım 2024; 14:5:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu]
-
-
Hiç kimsede yok mu bu tel :)
-
Alacaktım, Pc topladık alamadım ama çok beğeniyorum fiyat/performans tam. Kamerası, ekranı, yazılımı, bataryası bu fiyata full paket gibi. 👍🏼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hovam ben De 4 senedir mi a3 kullanıyorum. Artık baya yavaşladı bunu düşünüyorum yırt dışı 12 bin tl. Kamera önemli benim için. Sizce bu fiyatta başla tel var mı
yurtdışı fiyatıda mükemmelmiş bu arada. Benim bildiğim yok. Hardware Plus kanalında 15 Pro Max ile kamera karşılaştırması var. Baya iyi sonuçlar almış Tecno 30 Pro
inerse almayı düşündüğüm hede...
Xiaomi 14T ve Bu arasında git gellerim var.
-
Hocam mi14t ile kıyasladığınız zaman nasıl bir tablo çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 19 Kasım 2024; 22:35:41 > -
Kağıt üstünde tabiki 14T ağır bassada, benim gibi düz kullanıcılara belki bir tık daha iyi ekran deneyimi yaşatabilir.
Yazılım olarak al birini vur ötekine. Xiaomi de olduğu gibi bloatware kaynar tecno da. Fotoğraf çekiminde renklere kontrasta pek aldırış etmem. %100 cropda ne kadar detay verebildiği ile ilgilenirim. Aralarında da gördüğüm örnekler üzerine aman aman bir fark yok.
Bilgisiz kesimin eline aldığında saturation / contrast verdiği zaman '' ooo mütiş çekiiiii buuu '' diyenlerden olmadım. O yüzden pek onla ilgilenmem. Geri kalana baktığımızda oyun oynayan birinde belki işlemci fayda gösterir de, 8200 tecno da kalır yanı yok. Bana göre düzlemde birbirine benzer cihazlar....
Ha ekleme;; zamanında mate / p serilerinde Lecia lensleri görüp kullanınca, vooooov demişliğimiz varı. O etki, Mi14T de yok. Kaldı ki, benzer sensörü kullanan realme daha efektif ham fotoğraflar çekiyor. Bana göre, Ekran deneyimi + Fiyat indirim kriteri alacağım cihazı belirleyecek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 20 Kasım 2024; 0:11:34 >
-
donanım olarak 14T daha iyi ama xiaomi'nin yazılımının iyi olduğunu düşünmüyorum. Şuan 12 Lite var en sorunsuz Xiaomi dir yok yazılım olarak illa ki sıkıntı çıkartıyor. Ben Tecno'yu yazılım olarak xiaomi'nin önünde görüyorum.
-
EVet yazılımda Xiaomi den öndedir. Ki, annemde Phantom X2 var. Yağ gibi akıyor cihaz. Ama cok fazla takip yazılımı attıklarına inanıyorum.
Hyper OS ge gelişim aşamasında. Tecno da Xiaomi olma yolunda ileleyen bir üretici. Sonuç olarak fiyat kriteri ve buna bağlı olarak sadece xiaomi 14T nin ekranı beni aldırır o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 20 Kasım 2024; 0:14:9 > -
phantom x2 de sağlam işlemci de var şimdi. Emin ol Xiaomi kadar olamaz... Adamların amacı reklam göstererek para kazanmak zaten. Reklamı nasıl gösterecek ? Doğrudan seni izleyecek.
-
14T ekran olarak her türlü daha iyi zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 20 Kasım 2024; 0:18:17 > -
İşte bende Bi ekrana kayıyorum, Bi reklam var diye bk atıyorum. Camon ise bence inmesi lazım. Fiyatı sebebi ile beklemedeyim.
-
Comon 30 pro kasa olarak cok hosuma gitti.
Bugun telefoncuya comon 30 premierin fiyatini sordum bakacak.
Burda satan bir arkadas var ama kredi karti isi yok onda.
Ekran ne kadar iyi olursa olsun, yeni telefon alacak olduğumda kesinlikle Xiaomi almam. Kendime söz verdim tiksindirici bir arayüzü var.
Benimde hoşuma gidiyor baya
Hakkınız yok değil. Haklısınız vallahi.
-
Comon 30 premier alan var mı
Sade, kullanıcı dostu bir arayüz gerek Xiaomiye. Böyle menüler arasında kayboldugumuz arayüzü bırakmasi lazim.
Bi ayarlara gir, yeminle kayboluyorsun. Menu içinde menü, o menü içinde menü. Sırf reklam göstermek için ayarlarda kaybolsun diyor.
Kullanıcı çekmek içinde Donanım basıyor ekran gibi kamera gibi.
s.a. Reis bende bir telefon alacağım ama çok kararsız kalıyorum Normalde telefonu sadece Oyun olarak kullanırım ve sosyal medya da gezinirim kamerayla çok işim olmaz olsa da inciğinden,boncuğundan anlamam yani AMA bende bir kötü huyum var aldığım her ne türlü ciaz olursa olsun kötü bir yanı olmasın derim oda bana pahalıya mal oluyor. Şimdi yeni bir telefon alma arenasındayım Hem kamerası beni tatmin etsin özellikle ÖN KAMERA yönünden (tecno 30 pro bana yeter artarda) hemde işlemcisi oyunlarda yüksek performans versin işte bu noktada 8200 işlemcisi camon 30 pronun bende sıkıntı yaratır mı bu noktaya çok takıldım.Aklımda 4 tane model var kararsızım; x6 PRO mu? 14T mi 14T PRO mu VE CAMON 30 PRO mu? NOT: x6 ve tecno caMon tr den almayı düşünüyorum 14T ve Pro nu ise malum yollardan aynı fiyat geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 27 Kasım 2024; 15:56:28 >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X