Şimdi Ara

📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
11
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı kullanan bu modeli? Yakında sipariş vereceğim. Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.

• Merhaba herkese iyi forumlar tecno camon premier modelini kullanan var mı birde kutu açılımlarında kulaklık ile geliyor doğrumu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YD şekilde almayı planlıyorum camon 30 Proyu ama bir türlü içime sinmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObjektifEye kullanıcısına yanıt

Neyi sinmedi

• RecepAslan78 R kullanıcısına yanıt

Hacı yd 30 premieri nerden buldun

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Hocam yd satıcılarda mevcut

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

Hacı yd 30 premieri nerden buldun

Abi ben baktım güvenemedim honor 200'e kaydım

• ben aldım cihazı fiyat uygun şu an oppo rx17 neo kullanıyorum hafıza doldu yetmediği için 256 ve uygun olması sebebi ile yd aldım ulasınca deneyimleme fırsatım olucak

• Sıfır çift hat kayıtlı TECNO CAMON 30 PRO 5G cihazımı satıyorum arkadaşlar. Ayrıntılar linkte. Forumdaki en uygun fiyat. Kargo ücretsiz

https://forum.donanimhaber.com/2-haftalik-tecno-camon-30-8-8-256--159200650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Ocak 2025; 16:25:37 >
  • Arkadaşlar camon 30 ile camon 30 5g (pro olmayan) kılıfları birbirine uyumlu mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Değildir ölçüleri farklı

• Ben de birkaç gün önce camon 30 pro cihazı almış bulunmaktayım. Cihaz gerçekten çok hızlı ve stabil çalışıyor. Kamerası çok iyi ama video çekimlerini beğenmedim. Alacak olan kişiler bu konuyu dikkate almalı. Parmak hızı ve yüz tanıma çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Eşimde samsung a55 var onunki bunun yanında yıllar öncesinin teknolojisiymiş gibi sanki. Ekran ve batarya da güzel şarjı bitmiyor gibi umarım bu şekilde devam eder.

Cihazı kutudan çıktığı gibi olduğu haliyle kullanıyorum güncelleştirmeleri yapmadım. Şu an cihaza andoid 15 gelmiş gözüküyor. Cihazı kullanıp da 15 sürümüne güncelleyen varsa yorumlarını merak ediyorum. Herhangi bir sorun var mı 15 sürümünde? Batarya ile ilgili sorun mesela.

• Cihazla ilgili olarak birkaç sevmediğim durum var. Birincisi ekran yenileme hızını 60 yaptığım halde kendi kendine 120 ye çıkıyor. Güncelleme ile bu sorun çözülmüş ama ben gunceleme yapmadigim için bu sorunu yaşıyorum.

Diğer sorun ise batarya kullanım detaylarını doğru göstermiyor. Ekran süresi hep eksik. Bu sorun da güncelleme ile düzeliyormuş.

Onun dışında cihaz gerceketen premium hissiyatı veriyor. Özellikle fiyatına göre aşırı iyi olduğunu düşünüyorum. Kafasında soru işareti olan varsa yazabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 2 Şubat 2025; 21:55:55 >
  • HepDüşünceli kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende bugün yurtdışı 30 pro aldım. Ancak telefon hızlı şarj olmuyor. Acaba pil menüsünde özel bir ayar mı var? Birde cihaz farklı marka hızlı şarj adaptörlerini destekliyor mu? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏

• senkron73 S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Evet özel bir ayar var hızlı şarj olması için. 45 dakikada full şarj oluyor. Yavaş şarj ile bir saat 5 dakika sürüyor. Eğer şarj aleti ve kablo orijinal değilse ya da başka marka ise hızlı şarjı desteklemeyebilir.

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, ama o özel ayarı bulamadım. Pil menüsünde hızlı şarj diye bir seçenek yok

Hocam menüde hızlı sarj diye yazmıyor. Akıllı seçeneğini seçince hızlı olarak sarj ediyor zaten.

Bir de şarj ederken kilit ekranına gelince sarj widgeti geliyor oraya basınnca da şarz hızlı iie ilgili seçenekler geliyor.

📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 4 Şubat 2025; 11:20:40 >

hayırlı olsun benim cihazda yd ama yanında şarj aleti ile geldi hızlı şarj alıyor ayar vs yapmadım ben

• Tecno camon 30 premier alan var mi hic

• Merhaba, camon 30 pro ile aranıza katıldım. Ekran açık süresi sıfırlanıyor bu durumu nasıl çözebilirim. Bir de 4 saat teli kullanmadığım zamanlar yüz tanıma veya parmak izi ile şifre girmeden açılmıyor, bu süreyi nasıl uzatabilirim veya kapatabilirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.