Aslında gösteriyor ama hatalı şekilde. Kafasına göre bazen doğru bazen yanlış. Bazen de sıfır gösteriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (6. sayfa)

-
-
Güncellemenin hemen gelmesi çok iyi, kayıtta sorunsuz kontrol etmişsiniz bu fiyata kaçmaz valla yalnız Fatih Kızıltepe şahıs mı? dükkan mı? çok açıklayıcı olmadı üstat 🙂 şahıssa kendisine nereden ulaşabiliriz? Dükkansa yeri tam nerededir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah renk aldım. Beyaz alacaktım ama kalmamıştı.
Can sıkıcı bir durum bu benim için Xiaomi'den de bu yüzden soğudum zaten. Ekran süresi en çok takip etmek istediğim veri benim için.
benim için de öyleydi ama alıştım sayılır. artık hiç merak etmiyorum. zaten telefonun şarjı çok uzun dayanıyor. pil derdi yok bu modelde.
-
Dimensity chipsetleri kokluyor resmen çok verimliler.
Evet yd 10 bine aldim ben oppo rx17 neo modelinden gectim resmen genclestim gibi
256 siyah renk benim 2 gun gidiyor bugun ve yarin kullanirim ertesi gun sarj ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1907 -- 13 Şubat 2025; 19:54:4 >
Hocam siyah ve beyaz arasında gitgel yaşıyor alacağımız kişi ben yeşil rengini önerdim Şuan baktım en mantıklı yd cihazı gibi duruyor. Aynı fiyat skalasında Note 13 Pro 5g var ama satın alacağımız kişi Xiaomi istemiyor. Video performansı tek kötü yanıymıs sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 13 Şubat 2025; 20:34:23 >
Hocam arayüzü vs nasıl alacağımız kişi note 13 pro istemiyor ikiside 10000 tl size göre eksi kısmı nedir
Bende yd camon 30 Pro alacakken, Hepsiburada dan Tecno Phantom X2 aldım 15K'ya. Dimensity 9000 çok çekti beni kendine.
Hocam ben standart bir kullanıcıyım. Oyun hiç oynamam. Cihazın kullanımı çok rahat. Saf androide yakın bir arayüzü var. Cihazda geresiz uygulama hiç yok. Reklam yok. Bu modelde 8200 ultimate işlemci olduğu için cihaz aşırı hızlı. Her işi, yüklemeyi falan çok hızlı bir şekilde yapıyor. Cihazı alır almaz android 15 sürümü geldi. Ayrıca ekran parlaklığı çok iyi ve 144 hertz ekran var.
-
ben xaomi daha önce hiç kullanmadım bugüne kadar aldığım en güzel cihaz bu telefon video vs çekmiyorum 10 k bundan daha güzel telefon olucağını pek sanmıyorum xaomide güzel ama evde bitane note 13 olduğu için almadım farklı modelleri seviyorum günlük hayatta işimi çok iyi görüyor dün şarjdan aldığımda kulllandım gün içi bugünde takmadım ortalama 2 günümü çıkartıyor 3.gün sabahında şarja takıyorum parasına güzel telefon kamera video çekimi daha iyi olan elbette vardır onlarda 30-40 civarı yd cihazları kısacası 10 bin için ideal bir cihaz aynı fiyat bandında infinix gt20 pro modelide var
-
Xioami cihazlar reklam bakimindan adami yildiriyor.cocuguma 12s aldim getapp denen mal uygulama beni yildirdi en sonunda abd ile sildim.
Camon 30 ve camon 30 pro
Ekran parlaklgini biliyormusunuz.kac nit
Camon 30 pro gsmarena incelemesine göre 998 nit parlaklığı var.
-
Cihazın pil performansı aynen bu şekilde. Tam 3 gün kullanım sonrası %14 şarj kala 7 saat 55 dakika ekran süresi verdi. Akşam 6'ya kadar full mobil veri ile aksam eve gelince wifi kullandım. Bu cihazla ilgili en sevdiğim şey işlemci hızlı olmasına rağmen pili kokluyor resmen.
-
Çok iyi ekran süresi. Chipseti verimli ve aynı zamanda performansli. Dimensity geçer not aldı.
Bende infinix zero 30 5g var
Bir iki aya degistirecegim.ekran parlakligi az geliyor bana.ayrica kavisli ekran da hosuma gitmedi.
Camon 30 premier ve 30 pro arasinda kaldim.
Ama satin aldigim telefoncumda y.d premier bulamiyor.
Premier satan yerler var 15 k civari satiliyor bence 5 k vermeye gerek yok alternatif olarak zero 40 da var ayni fiyata yakin 30 pro ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1907 -- 14 Şubat 2025; 20:6:59 >
Valla hocam bende poco f5 var aklim bu hep cihazda ,ilerde tecno camon 40 pro alirim nasipse
hocam eski cihaz o ,tecno camon 30 pro daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X