< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (8. sayfa)

-
-
Büyük ihtimal bende o arkadaşdan alacağım face'de konustum kendisi çok iyi bir esnafa benziyor. Hocam bende cihazı kendime almiyorum çok sevdiğim bir abiye kendisi 9a kullanıyor kasım kasım kasılıyor cihazı halen xomi alalım diyor boşver xiaomiyi abi dedim bu cihazı aklına soktum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Redmi 9a dan sonra uçak gibi gelir bu telefon ona büyük ihtimalle. Arayüz alışkanlığı vardır ondan tekrar Xiaomi istiyordur ama ne kadar kapatılırsa kapatılsın bir yerinden bir reklam çıkıyor sistemin içinden. Hayırlısı olsun şimdiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomide bir uygulama var adını hatırlamıyorum ama telefon içinde muhtar gibi, sen kapat diyorsun o açıyor. Sen aç diyorsun o kapatıyor😀 şaka bi yana arayüz çok karışık ve karmaşık unutuyorsun yaptığın ayarları.
abd diye bir program var onunla sildim hepsini
Ben de xiaomi kullanmayı komple bıraktım 👍🏻Tecno şuan iyi gidiyor.
-
Hocam mesajların ayrılmaması için mesajlara gir yukarıdaki menüden ayarlara gir bildirimleri daralt dediğinde mesajlar ayrılmıyor artık. 😉
Temu'dan bu kılıfı aldım. Koruma düzeyi çok iyi. Kendi orijinal kılıfına göre elde tutması daha iyi ve üst düzey koruması var. Yaklaşık olarak telefonda bu şekilde duruyor. Fiyatı çok iyi vergi dahil 110 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 21 Şubat 2025; 12:39:17 >
-
modem sürümü düşürülerek repair yapılmış olabilir bazı satıcılar ucuz yollu yazılımcılar ile çalışıyor doğru tool yok ellerinde haliyle modem dosyası düşürerek repair yaptıkları için cihaz güncelleme almıyor satın aldığınız satıcıyı doğru seçin..
Şuanda alınabilir fiyat performans odaklı ürünler Tecno Camon 30 Pro, İnfinix Gt 20 Pro ve İnfinix Zero 40 5g modelleri hepsi birbirine denk donanım olarak ufak farklılıklar var Xiaomi modellerinde el değmemiş olsun diyorsanız server kaydı +masraf demek en yakın seçenekli 14T ile her anlamda kapışırlar.. Tecno Camon 30 Pro fiyatıyla rakipsiz şuanda Tecno Camon 30 Premier materyal olarak daha premium hissiyat versede aradaki fark gereksiz zaten şuanda piyasada bulunmuyor nadir geliyor..
-
Umarim ekrani kavisli olmaz
Tecno & İnfinix grubu bu dengeyi iyi kuruyor muhtemelen kavisli olmaz genelde Tecno modellerinde fazla kavisli ekran tercih etmiyorlar kardeş marka İnfinix kavisli eşdeğer model ile yanıt verir gibi yine İnfinix Zero 50 serisi bir cihaz kavisli gelir en çok kavisli ekran modeli İnfinix te..
Zero 30 5g var bende
Kavisli ekrani sevmedim.ama su bir gercek ki ekran parlak olmali
kavisli ekran benim hoşuma gitti baya sağdan soldan çerçevesiz hissi veriyor telefon full ekran gibi oluyor.
Tasarımı guzel bayaa
Merhaba, benim telefonda maalesef güncelleme almıyor. Aldığım kişi Dft pro kullandığı için repair yapamadı. Başka bir arkadaş Pandora ile yaptı. Şu an güncelleme almıyor cihaz. Nasıl yapabilirim?
uygulamalarda reklam xiaomide çıkıyordu teknoda da varmış. Youtube'da önerilen ayarları yaptım şimdilik yok gibi. Reklam için yaptığınız ayarlar nelerdir?
Cihazı @baveran satıcından aldım alır almaz güncelleme yaptım sorun çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 27 Şubat 2025; 9:47:27 > -
Hangi ayarlar onlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X