Ekran süresini göstermeme ya da hatalı gösterme durumu bende de var. Çaresi yok gibi. Android 15 e güncelledim aynı sorun devam ediyor. Kafasına göre bazen gösteriyor bazen göstermiyor. Harici olarak yükleyeceğiniz batarya takip uygulamalarıyla görebilirsiniz ekran süresini ama ben denedim bu sefer de uygulama kendi yazılımına göre ekran süresi veriyor. 4 saat olayı androidin güvenlik önlemi değiştirmek mümkün değil öyle bir ayar yok malesef. |
📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (5. sayfa)

-
-
Merhaba size de hayırlı olsun.Ancak benim telefon nedense yazılım ve güvenlik güncellemesi almıyor. Sanırım imei işlemi sırasındaki yöntemle alakalı, tam emin değilim. Sizin cihazda durum nasıl? Çünkü tecno resmi sayfasından baktığımda, 5-6 tane iyileştirme, 1 adet de yazılım (Android) güncellemesi almış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cihaz direkt olarak son sürüme güncelleme yapıyor. Eğer yapmıyorsa yazılımla alakalı bir sorun var demektir. Bu işle ilgilenen kişiler uzaktan yazılım atıyor. Zor bir durum degil.
Ama şunu söyleyeyim cihaz android 15 sürümü ile birlikte çok daha stabil ve batarya konusunda daha iyi. Kesinlile güncelleme yapılmalı.
Sizin cihazda yurtdışı mı? Factory reset güvencesi var m? Benim cihaz da imei işleminde bootloader kilidi açılıp öyle yapılmış, belkide ondan güncelleme almıyordur
Evet yurtdışı benimki de. Her türlü reset sorunsuz oluyor dediler ama denemedim. İmei numaralarını kontrol ettim kayıtlı gerçekten.
-
Evet ekran süresini kendi kafasına göre gösteriyor belki daha sonraki güncelleme ile düzeltilir. 4 saat olayı bir önceki telefonumda yoktu android 15 ile beraber gelmiş olabilir.
Birkaç sorum daha olacak, mesajlar uygulamasında bildirim mesajları ve kişi mesejları olarak ikiye ayrılmış bunu tek panel haline getirebiliyor muyuz? Gelen smsler akıllı saatte göstermiyor, saatte hassas bildirim içerikleri gizlendi olarak görünüyor onu çözemedim.
İçinde gelen sms uygulaması o şekilde ayırıyor mesajları. Ben de bi türlü değiştiremediğim için simple sms diye başka bir mesajlaşma uygulaması yükledim. Eskiden de bunu kullanıyordum ve çok memnunum tavsiye ederim. Modlu apk indirip kurdum.
Akıllı saaat kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.
Ekran süresi olayı bence hiç düzelmeyecek. İlk sürümde neyse şimdiki son sürümde de aynı sorun devam ediyor.
-
Muhtmelen düzenleyecek gibi hocam, bir kaç yazılım hatası var gibi ama, güncelleme gelirse düzelir belki, mesela bildirim gelince ekran açılmasın diyorum fakat açılıyor 😀 onun dışında telefondan memnunum fiyatına göre gerçekten çok iyi 👍
Telefonu ilk aldığım zamanki sürümde ekran yenileme hızını 60 yapınca birkaç saat sonra kendiliğinden 120 yapıyordu mesela. Sonra düzeldi bu sorun
Bildirim gelince ekran açılma sorunu bende yok ama içinde gelen SMS uygulaması istisnai olarak ekranı açıyordu sms gelince. Simple SMS uygulamasını yükledim o sorun bitti.
Şimdilik beni etkileyen tek sorun ekran süresi olayı. Onun dışında cihazda sorun yok. Ayrıca cihazı Samsungun orjinal 25 wattlik adaptörü ile şarj edince cihazın pil performansı çok artıyor. Tavisye ederim herkese.
Zamanla bekleyip göreceğiz, çok teşekkür ederim 🙏
Konuyu ben açtım ama bir türlü karar verip de alamadım Tecno 30 Pro'yu
Çok beğendiğim bir cihazdı gerçekten ama fiyatı beklentimin çok üstünde gelince alıp almamak arasında gittim gittim geldim ve almamayı seçtim ama neden almamayı seçtim.
Çünkü 15k ya Tecno Phantom X2 buldum ve sipariş ettim. Bilmiyorum doğru bir karar mı yanlış bir karar mı ama Dimensity 9000 chipsetli telefon olunca bu fiyatı hak ettiğini düşündüm.
Oneplus Nord 3 de listemdeydi ve oda D9000 chipseti kullanıyor onun fiyat 24-25k
Sizce karar doğru mu ?
1 aya yakındır kullanıyorum şu anlık memnun durumdayım telefondan
-
Yurtdışımı
Kaça aldınız kaç gb hocam yorumlarınızı merak ediyorum
Premier 15 k bandında satılıyordu
9500 e aldım. 12 GB ram 256 hafiza. Cihaz çok güzel. Fiyatına göre daha iyisi yok bence. Şarjı bana en az 2.5 gün gidiyor. İşlemci orta-üst seviyede ve aşırı hızlı. Kamera kalitesi çok iyi ama video o kadar değil. Video ile işi çok olan birisi almamalı. Video çekerken ois'ten kaynaklı değişik bir sallanma oluyor. Ayrıca 45 dakikada sıfırdan full şarj oluyor.
Cihazla ilgili tek sorunum ekran süresini doğru göstermiyor. Bazen doğru bazen az bazen de hiç göstermiyor. Bunun dışında sorun yok bende.
Merhaba, Fiyat çok iyi bence nereden aldınız bu fiyata biz de alalım. Kayıt durumu nasıl kayıtlı mı güncellemeler sorunsuz olarak geliyor mu ?
Xiaomi de göstermiyor artık ekran süresini saçma bir karar ama böyle artık
Sizdeki hangi renk hocam kimden aldınız
Fatih Kızıltepeden aldım. Alır almaz tek seferde cihaz andoid 15 sürümüne geçti. Cihaz kayıtlı kontrol ettim. Bu markada güncelleme ve sıfırlama sorunsuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 13 Şubat 2025; 11:6:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X