Camon 30 Pro'yu Bilgisayar topladığım için alamadım, Videolardan izlediğim kadarıyla kamerasi mükemmel, işlemcisi mükemmel, bataryası iyi, 70W hızlı şarj iyi, Ekranı çok iyi. Bulunduğu fiyat konumunda tercih edilesi bir cihaz. Tabi almadan önce oyun performansını YouTube'dan bakmak daha sağlıklı olacaktır. Xiaomi'nin arayüzünden dolayi artık ben Xiaomi almam. Alana da mani olmam ama tavsiye ederim başka markaları. Mesela: OnePlus Nord 3 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 28 Kasım 2024; 10:47:49 > |
📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] (2. sayfa)
-
-
Eyvallah kardeşim OnePlus Nord 3 Ön Kamera Video Çözünürlüğü1080p (Full HD) Ön Kamera FPS Değeri 30 fps 60 olsa neyse 4K 30' da razıyım bir şeyi yapıyorlar yine bir şeyden eksik kalıyor Tam olanlarında fiyatları 47K dan başlıyor. Camon 30 Pronun FİYATI 20K altına inse varya ortalık toz duman olur.Şunu da unutmadan yazayım OnePlus hep kullanmak isteyipde alamadığım cihazdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 28 Kasım 2024; 9:48:32 >
-
Şuan acil telefon ihtiyacım olsa Camon 30 Pro'u alırdım.
-
Kaçak Tecno Camon 30 Proya Yazılım ile İMEİ atıyor dedi bi arkadaş 13.500 TL sence 10.000 tl fark vermeye gerek var mı? ikinci ise Bu 30 Pro ile 30 Premier 5g arasında bi fark varmı hangisi alınır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 28 Kasım 2024; 15:31:10 > -
Ekran olarak bi tık daha özellikli, Kamera olarak arkada 3x optik zoom yapan lens var ve malzeme kalitesi daha üst seviye.
kaçak yollu hiç telefon kullanmadım ama fiyatıda çok cazipmiş bilmiyorum. Bu kararı verecek olan kullanacak kişi olabilir. Ben kaçak işinden anlamam.
-
Bu forumda ikinci el bölümünde satan arkadaslar var.
Anneme camon 30 aldim.ben cok begendim.gayet hos cihaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ObjektifEyeEkran olarak bi tık daha özellikli, Kamera olarak arkada 3x optik zoom yapan lens var ve malzeme kalitesi daha üst seviye.
kaçak yollu hiç telefon kullanmadım ama fiyatıda çok cazipmiş bilmiyorum. Bu kararı verecek olan kullanacak kişi olabilir. Ben kaçak işinden anlamam.
Bende premier almak istiyorum aslinda ama bir turlu canli goremedim 30 pro yu gordum.anneme camon 30 aldim.
Yurtdisi 4 adet telefon aldim smdiye kadar
-
alınır diyorsun hocam ozaman ?
-
Anneme camon 30 aldim..ben begendim
Ama gidipte garantilisine bilmem kac tl vermem.
Y.D cihaz da kimseye tavsiye edemem sonucta garantisi yok.
Biraz maddi olarak rahatlayinca camon 30 premier almayi dusunuyorum.
-
sende haklisin Y.D. cihazı bende tavsiye edemem ama cihaz olarak memnunsun camon 30 dan anladığım kadariyla
-
ben kullanmadım anneme almıstm.
ama şöyle söyleyim 7500tl ye;
hızlı sarjı var
ekranı 6.78 ve kasa ekran oranı gayet iyi
gündelik işler için gayet yeterli bir cihaz.
kasası şık ve gösterişli.
-
Y.D cihaz tecno alacaksan ya camon 30 pro yada camon 30 premier almalısın.
-
YD premir fiyatı kayıtlı 17.000 tl Pronun ki ise 13.500 tl bi kamera ve ekran bu kadar farketmemeli bence 30 pro en mantıklısı gibime geliyor.
-
ben camon 30 pro yu gördüm,elime aldım baktım vs.
camon 30 premier enine biraz daha geniş.30 pro sanki biraz daha uzunlamasına
sadece oyun için 30 pro tercih edilebilinir.
-
zaten firma olarak da yukselişe geçti cihazları iyi ki satışları artıyor.
-
Camon 30 Pro daha tercih edilesi bir fiyata sahip Y.D. için
-
her zaman çeşitlilik bizim lehimize
tecno ve infinix modellere yazılım ile plaka işlemleri yapılıyor şuan.
bu arada bende de infinix zero 30 5g var
-
kesinlikle, tecnonun şuan ki gelişimi gayet iyi seviyede. Bende Spark 9 Pro var zamaninda 4K ya almıştım. O fiyata mükemmel bence
-
bu premier cihazı neden hala yaygın değil..
-
Türkiye'ye gelmeyecek galiba fiyat politikası yüzüne. Camon 30 Pro ile yola devam ediyorlar.
Y.D. bulunuyordur ama orda da tek tük...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X