Şimdi Ara

Tecno Camon 40 Premier 5G modeli 144Hz ekranla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecno Camon 40 Premier 5G modeli 144Hz ekranla geliyor
    MWC 2025 fuarına adeta çıkarma yapan Tecno markasının en dikkat çeken ürünü Tecno Camon 40 Premier 5G akıllı telefon modeli oldu. Cihaz uygun bir fiyat etiketine Premium seviyede özellikler sunuyor. 

Tecno Camon 40 Premier 5G neler sunuyor?

Tecno Camon 40 Premier 5G akıllı telefon modelinde 6.67 inçlik 1260x2800 piksel çözünürlüğünde LTPO AMOLED ekran yer alıyor. 144Hz tazeleme hızı segmentinde eşine zor rastlanır bir özellik olarak öne çıkıyor. 

Ayrıca Bkz.Tecno akıllı telefonlar için kamera sensörü duyurdu

Dimensity 8350 yonga setinde 1x3.35 GHz Cortex-A715 - 3x3.20 GHz Cortex-A715 - 4x2.20 GHz Cortex-A510 şeklinde çekirdek dizilimi mevcut. 12GB RAM ve 256GB depolama haricinde bir seçenek sunulmamış.

50MP ana sensör OIS ile desteklenirken 50MP 3x telefoto ve 50MP ultra geniş sensör de yanına yerleştirilmiş. Ön kamera ise 50MP çözünürlüğünde. 5100mAh batarya 70W hızlı şarja sahip. Stereo hoparlör ise Dolby Atmos ile güçlendirilmiş. 

Kaynak:https://www.gsmarena.com/tecno_unveils_camon_40_camon_40_pro_camon_40_pro_5g_and_camon_40_premier_5g-news-66787.php

• uzak durun bu markanin tum urunlerini aldim ama yazilimsal olarak cok problemli. güncelleme almıyor vaat ettiklerini gerceklestirmeyen gereksiz pahalı bir marka. hem donanım hem yazilimsal sikintilari cok ama cok fazla. para değerli lutfen mantıklı cihazlar alin ki sonradan pisman olup%50 zarar ile satmayin

• Zaten kullanmıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Camon 30 premier kullanıyorum gayet memnunum kamera olarak çok iyi bu segmentte,40 premier ile ayni kamerayı kullanıyor lyt-701 imx 890'ın isim degistirmis halı diğer kameralarda yine jn1 sensör kullaniyor sanırım,ekranda çok benzer Max parlaklık 40 premierde yüksek o içokta önemli değil ama genel olarak benzerler tam.detayli bakmak lazım,alacak olanlar kesinlikle alabilir ama fiyat çok önemli alternatifi az olmalı

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    İnfinix note 40 Pro kullanıyorum içerikleri aynı nerdeyse ben çok memnunum evde camon 30 da var cihaz fiyatına göre iyi hiç sıkıntı yaşamadık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • guncelleme ve stabilite onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendomi S kullanıcısına yanıt

hios 15 geldi mi hocam size .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.