|
Bildirim
5,75 mm ye 5200 mah sığdırmışlar. Oran olarak çok başarılı
|
He iphone 17 air çok orijinal ya sanki.
|
Eski telefonlarımdan rahmetli Motorola Moto Z 5,2 mm kalınlığında idi... Aradan 9 yıl geçmiş hala ilerleme yok... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Eski telefonlarımdan rahmetli Motorola Moto Z 5,2 mm kalınlığında idi... Aradan 9 yıl geçmiş hala ilerleme yok... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 28 Şubat 2025; 18:7:23 > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
epsini anladımda bildirim ışığı serzenişi ilginç olmuş. 2-3 yıldır çıkan hiçbir cihazsa yok hocam o artık. Bitti o devir maalesef. Keşke bitmeseydi ama öyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evde 3 tane Tecno cihaz var. Birisi 6 yıllık halen şarjı 1.5 gün rahat gidiyor. Bendeki de 2 yıllık en ufak bir kasma donma olmadı bugüne kadar. Biri de geçen sene alındı fiyatına göre harika bir kamerası var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihazlarin modeli nedir hocam. Bende anneme şu siralar telefon bakiyorum 6 7 bin civarina tecnolar alinir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hangi markayı alırsanız alın, biraz daha verip amiral gemisi olarak konumlandirdigi model hangisiyse onu alın. Yoksa çok sorun yaşarsınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windlea983 -- 28 Şubat 2025; 22:53:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tecno Pova Neo 128 GB ben kullanıyorum memnunum, annemde Tecno spark 4 lite var. Tavsiye ederim açıkçası fiyatına göre iyi cihazlar. Bir de Tecno Camon var onun modelini tam hatırlamıyorum ondan da memnunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|