Şimdi Ara

Tecno dünyanın en küçük sıvı soğutmalı oyuncu kasası ile ödül aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecno dünyanın en küçük sıvı soğutmalı oyuncu kasası ile ödül aldı
    MWC 2025 fuarının en çok konuşulan isimlerinden birisi şüphesiz Tecno oldu. Harici ekran kartı desteği sunan dizüstü bilgisayar, microLED ekranlı akıllı gözlük, ilk akıllı telefon kamera sensörü derken şimdi de oyuncu bilgisayarı ile karşımızda. 

Tecno Mega Mini Gaming G1 geliyor

Tecno Mega Mini Gaming G1 adıyla geliştirilen bilgisayar, dünyanın en küçük sıvı soğutmalı oyuncu kasası iddiasında. Intel Core i9-13900H işlemcisinden ve Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartından güç alan kasada 6888 milimetrekare bakır ısı borusu barındıran çift fanlı soğutma sistemi kullanılmış. 

Ayrıca Bkz.TECNO sıvı soğutmalı mini bilgisayarı ve yeni ürünleriyle vites yükseltti - TECNO IFA 2024 Stand Turu

15 farklı portu olan kasa Thunderbolt 4 desteği de sunuyor. İlk kez MWC 2024 fuarında görüntülenen kasa, IFA 2024 fuarında ise ödül almıştı. MWC 2025 fuarında başarısını yeni ödüllerle pekiştirdi. Kickstarter üzerinde 32GB RAM ve 2TB depolama ile 1799$ fiyat etiketi ile destek bulan kasa bu hafta Avrupa’nın pek çok ülkesinde satışa çıktı. Tecno daha düşük konfigürasyonlar da sunacak. 

Kaynak:https://www.gizchina.com/2025/03/07/tecnos-mega-mini-gaming-g1-shines-at-glomo-awards-2025-during-mwc-2025/

• Bu oyuncu kasaları bana çok çirkin görünüyor. Bu tür tasarımları sevenler vardır elbette. Ben sade, basit ve minimalist görünen mini pc kasası gibi oyuncu kasası yapılmasını isterim.

• Kendine özgü upgrade edilemeyen sistemleri sevmem. Garanti bitti ilk arızada çöp.

• intel olduğu için baştan ölü doğmuş ancak bilgisayardan anlamayanlara satabilirler

• masaüstü dediğine bakmayın componentler laptoptan çıkarılma.

• İşleve odaklanmayan her şeyden nefret ediyorum. Sırf görüntü güzel olsun diye hep zarara uğratıldım. Bilgisayar güzel olsun, İnsan güzel olsun, ev güzel olsun, araba güzel olsun, o güzel olsun bu güzel olsun anlayışından bıktım. Bilgisayar hızlı ve verimli çalışsın, İnsan iyi olsun, ev kullanışlı olsun, araba efektif olsun mantığı geçerli olmalı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.