Şimdi Ara

TECNO SPARK 9 Pro inceleme - 5799 TL'ye neler sunuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu videoda Tecno Spark 9 Pro modelini inceliyoruz. Spark ailesinin yeni üyelerinden biri olan Spark 9 Pro, fiyatıyla öne çıkan bir cep telefonu olmuş. Sizler bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz?

SPONSORLU İÇERİK!

• inceleme demeyelim, övme videosu diyelim.
    oyunlar oynarken cihaz öldü bitti, hala övüyorsunuz bu dolandırıcılıktır, maden sponsorlu çekiyorsnz kötü şeyleri övmek yerine hiç eklemeyn o konuları

• 5.800 TL değil 580 TL olsa bile anca düşünürdüm almayı. O da evde sabit bir yere koyup güvenlik kamerası amacı ile kullanım için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 nm G85 SoC'li cihaz mı?

Peh.

• şu alete o parayı vereceğime hiç sevmediğim samsunga gider a22 yada a23 alırım en azından birkaç güncelleme alacağını bilirim. bu çinli markalar işi çığırından çıkardılar iyice. ederine gelecek olursak maksimum 3500 lira. oda dolar kuru sebebi ile.

• Bu paraya ne kadar değer bilmiyorum ama ön kamerasının gece modu fiyatına göre gayet iyi.

• Video altında sponsorlu içerik yazıyor zaten. Belliki vermişler telefonu övülmesi için sponsor olmuşlar.

Az daha gaza gelip alıyordum bu markadan telefon ipten döndüm. Şikayet varda Gps olmadığı için navigasyonu yanlış yönlendiriyor diye şikayet vardı hangi yılda yaşıyoruz.

Markadan cıhaz almadan önce şikayet vardaki şikayetlere bakın çok basit şeylerden şikayetler var hiç test edilmeden doğrudan satışa sunulmuş gibi cıhazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

yanlıs anlama videodaki cihazı övmüyorum fakat güncelleme alırım kafasıyla telefon almak cok komik bence.. güncelleme almayınca sanki telefon ekranında beni artık kullanma bebegim yazıyor gibi hahahaha

• Merhaba bu cihazi laptopa baglayip dosya transferi yapmak istedigim zaman,baglanti zirt pirt gidip geliyor.3 kablo degistirdim olmadi hep ayni hata.Gidiyor geliyor gidiyor geliyor.Bi turlu aktarim yapamadim bu problem neden olur nasil cozerim bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.