|
Tecno, üçe katlanır telefon konseptini duyurdu: Phantom Ultimate 2
-
-
Güzel bir tasarım olmuş, heyecanla bekliyorum.
-
Samsung Z Fold kalınlığında üçe katlanır cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakın bu telefon çok acayip bir şey. Markanın paylaştığı videoları izleyin ne dediğimi anlarsınız. Umarım konsept olarak kalmaz, seri üretime geçilir.
-
Çok az kesimin alacağı küçük bir zümreye hitap eden telefonlar. Piyasayı katlanır telefonların domine edeceğini düşünmüyorum.
Açıldığı zaman tambir tablet oluyor.
-
Üstelik öyle bir markamı var diye dalga geçilen bir marka yapıyor bunu, Samsung kullanıcılarına sorsak bu markaya çöp der lakin yenilik yapma ve gelişme konusunda yanına yaklaşamaz samsung tecno'nun şuan.
Yavaş yavaş yazılım ve güncelleme konularına'da özen göstermeye başladı tecno yakın zamanda üst sıralara tırmanır diye düşünüyorum.
-
Helal olsun adamlara.
Geleceği olur mu, son kullanıcıya ulaşır mı, bilinmez ama müthiş görünüyor
-
İlk defa katlanır bir telefon içeriği ilgimi çekti. Üçe katlanır olması oldukça kullanışlı görünüyor. Biraz daha incelik gelirse çok başarılı olur.
Aslına bakılırsa burdaki üçe dörde beşe katlanan cihazın şuanki ikiye katlanan cihazdan teknik olarak bir farkı yok. Samsung'un diğerlerinden kalınlık olarak geride kalması komik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bu Samsung'un yapamadığından değilde sanki kasıtlı olarak ağırdan alıyorlar bazı şeyleri. Samsung bu yani sonuçta deterjan markası değil ki. Bu tip şeyler rekabet içinde güzel bende beğendim konsepti .
-
Yapamadığından değil derken tüm rakiplerinden tasarımsal açıdan geride yalnız bunu göz önünde bulundurmak lazım.
-
Tecno ve Realme'yi ilk olarak Teknoseyir haftalık gündem değerlendirmesin de duymuşdum. Bu iki marka da casus ve reklam yazılımları tespit edildiği için Afrika ülkelerinde ceza almıştı. Zaten ilk olarak Afrika ülkeleri için üretilmiş cihazla bunlar. Yani klasik çinli, etiket markası ve çakma telefon mantığıyla hayat bulmuş markalardı, yarınları ise meçhul.
Xiaomi'de bile hala reklam mevzusu var, saçma saban yazılım sorunları ve sildiğin uygulamayı bile inatla geri yükleme mevzusu var. Xiomi bile bunca senedir premium bir marka olamamışken, bunların hiç şansı yok bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 8 Eylül 2024; 20:35:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X