Şimdi Ara

Tecrübeli Arkadaslar Baksın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bnde 24 lvl blade war +3 sos ve ben buna astral basacümm astralı aldımm ama nası bascam weapon elixir gibimii ???:S:S:S

• elixir basarken onuda yanında bas veya normal bildiğimmiz gibi elixir gibi bas işte
  • +4 olmadan tutmuyor astral yanlış hatırlamıyorsam..

y' ye bas silahı koy sonra astralı yanına yerleştir>>fuse

umarım tutar
  • yok ya sen onlara bakma ne +4 olmadan tutmuyo bastımmı sen dene +5 +6 gibi yaparsın eger sansın varsa +7 nbile olur bende +9 olmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangermemet

yok ya sen onlara bakma ne +4 olmadan tutmuyo bastımmı sen dene +5 +6 gibi yaparsın eger sansın varsa +7 nbile olur bende +9 olmuştu
    +9ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0!!Obbs!!0 -- 3 Mart 2007; 12:01:34 >
  • allah karetsinn yaa +3 şimdi korkudan bn +4 yapmaya kalkamamkii :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: _4rd4_

allah karetsinn yaa +3 şimdi korkudan bn +4 yapmaya kalkamamkii :S
    +4 yapma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önce +4 yapacaksın ondan sonrada astral alıp normal bişekilde stone basar gibi basacaksın astral ı.ama dikkat et eğer silahta immortal yoksa astral basamazsın,astral basabilmen için silahta astral sayısına eşit yada daha fazla immortal olmalı. 1 astral+2 immortal yada 1 astral+1immortal gibi....buarada astral ın tutmaması gibi bişe soz konusu değil astral tutar ama astralın bastıktan sonra elixi basarken elixir tutmazsa astral da gider haberin olsun(bide önce silahı +4 yapman lazım)
  • ya bide ben bir şey sorayım + 5 i astralla + 6 yapmak çok zormudur tutmazssa kaça düşer ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

ya bide ben bir şey sorayım + 5 i astralla + 6 yapmak çok zormudur tutmazssa kaça düşer ?

tamamen şansa bağlı bişey mesela benim 10 tane astral yakıp silahı +5 yapamadığımda oldu tek astralda +6 yaptığımda oldu yani +6 yapıp yapamaman oyunun insafına kalmış bişey. silahta astral varsa eğer silah +9 bile olsa yaktıgın zaman +4 e iner astralda bu işe yarar zaten silahın +4 ün altına düşmesini engellemek için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.