Şimdi Ara

Tecrübeli arkadaşların bilgi ve önerilerine ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Hiç saat merakım olmamasına rağmen resmen durduk yerde saat merakı başladı. Tabii hiçbir bilgim olmayınca siz bilenlere sormam gerektiğini düşündüm.

Öncelikle 1.92 boyundayım ve 150 kiloyum(o kadar göstermiyorum hehe). Ama bileklerim kalın. Ve üstümde komik durmayacak bir saat arıyorum.

Aradığım saatte mutlaka olması gereken özellikler:

- Kadranı SİYAH olacak.
    - Kordonu ÇELİK ve SİYAH olacak.(deri ya da plastik kordon kesinlikle istemiyorum)
    - Işıklı olacak.
    - Büyük olacak.
    - Spor olacak.

Kendi araştırmalarım sonucunda istediklerime en yakın olarak Casio EF-550D-1A bulabildim ama hem kordonu siyah olmadığından hem de internette okuduğum bazı negatif yorumlardan dolayı içime tam sinmiyor.

Bütçe soracaksınız haklı olarak, bütçem 150-250TL arası, fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Tabii bu bütçeyle orjinal almam pek bir mümkün gözükmüyor. Dolayısıyla sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda replika da alabilirim.

Bütün bu bilgiler ışığında bana ne almamı ve nereden almamı önerirsiniz ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugu-R -- 24 Eylül 2012; 3:28:19 >

• Yok yardımcı olmaya tenezzül eden arkadaşlar ? :(
  • O bütçeyle lorus veya pulsar markalarından birçok saat bulabilirsiniz.
  • Başka ? Lorus ve Pulsar markaları nasıl saatler kalite olarak ? Nereden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugu-R

Başka ? Lorus ve Pulsar markaları nasıl saatler kalite olarak ? Nereden bulabilirim ?

Bu markaları seiko üretiyor uzun yıllar kullanacağın kaliteli saatlerdir internette bir çok sitede mevcut.
  • Nankör gözükmek istemem de "şu markalar var, internette var bakabilirsin" demek bana pek yardımcı olmuyor çünkü başta dediğim gibi ne tecrübeliyim ne de bilgili. Bana şöyle "XXX marka XXX model saate bakabilirsin, XXX sitesinde satılıyor, XXX sitesinde de istersen replikası var(replikası var ise)" şeklinde önerilerde bulunursanız çok sevinirim.
  • Güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar önemli ve acil
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/casio-ef-339bk-1a1/

Hmm... Bakın bu çok güzelmiş. Ama biraz ufak gözüktü gözüme. Boyutlarını bulabilir miyiz bu saatin ?
  • Orda yazıyormuş :D 50mm yani 5cm çap çok iyi. Bu saat gerçekten güzel duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.