Şimdi Ara

TECRÜBELİLER GELSİNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce cevap verecek herkese teşekkürlerimi sunarım. Ben şimdi 11 .sınıfım derslerim fena değil Allah'a şükür bu arada sayısalım. Yani nasıl bir düzen içinde çalışmalıyım yarıyıl tatilde geliyor ygs için başlamalı mıyım sizin tecrübelerinizle hareket edersem iyi olur . Nasıl bir plan yapıp düzen içinde çalışmalıyım ?

• Çok şanslısın 99lular altın nasıl değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak anlamadım hocam 99 lular ?
  • Öncelikle ÇALIŞ. Nasıl çalışırsan öyle çalış.
    Zaten çalışmaların ilerledikçe kendinin nasıl daha iyi kavradığını farkedeceksin ve metodunu çizeceksin.
    Başka arkadaşlar da fikir belirtebilir, benim kanaatim bu yönde.

• Saol hocam . Çalıştıkça oturucak inşaallah yarıyıl tatili de geliyor yavaş yavaş bir adım atayım ygs ye ders videoları falan Allah'ın izniyle bu arada hocam siz okuyor musunuz ?
  • 11. Sinif lys konularini hallet. Ygs matematigi yazin halledersin

• Teşekkürler hocam
  • grandprime G kullanıcısına yanıt
    Ünideyim okuyorum

Bu arada mesaja muhatabını etiketlemediğin sürece ona ulaşmaz, şans eseri gördüm yazdığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ff_07 -- 9 Ocak 2016; 21:45:54 >
  • Hocam dh yi yeni kullanmaya basladim muhatabın8 eklicez derken ayrca uni hangi uni hangi bolum gerci soruyla arasnda daglar kadar fark var cevap niteliginde olmamış sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: grandprime

Hocam dh yi yeni kullanmaya basladim muhatabın8 eklicez derken ayrca uni hangi uni hangi bolum gerci soruyla arasnda daglar kadar fark var cevap niteliginde olmamış sanki

mesajların kenarında alıntı yazıyo ona basacaksın oradan cevap gireceksin karşıdaki görmesi için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.