Arkadaslar Yardıma ıhtıyacım var.hunterım var ve warrıor acmak ıstıorum ama o kadar assaalanıorkı sankı war en ezık char durumunda,gercektende bu kadar kotumu,rogue bıle keser dıorlar.bu kadar armor ve slahlarla saglam pvp yapmak mumkunmu ,,,cok mu zor war oynamak
Tabikide zor.Warriorun kaç tane büyüsü var senin haberin varmı ve klavyeyi filan düzgün kulanman gerekiyor 1 den fazla mob saldırdığında bile warrior direk yatıyor.Mageler warriorları çıplak bile alıyor.Ama warriorun yanına ver bir tane priest o zaman zevkini çıkar.Rogue warrioru çok kolay bir şekilde alıyor.Benim çevremdekiler diyoki warrior sakın açmayın çok bayık diyor.Tabi bu herkesin kendi terçiği
Tavsıyen ıcın saol bu kadar ezık olması cooook dusundurucu
Blizzard kendisi bile belirtmiş Warrior item a çok ihtiyaç duyan bir karakter dir ... Sağlam itemlı bir warrior ile execute ile inanılmaz damage ler görebilirsin .. Mesela benim arkadaşım orta dereceli itemlar ile lvl 70 de 7k ya kadar çıkıor
warriordaki sorun talent sorunudur..bu bilgi önemlidir...pve yapmak zorundasın warriorını geliştirirken ve talentini pve dogrultusunda vericeksin bu senin armorunu yükseltirken vuruş gücünü azaltıyor.Ama arms gitsen buki pvpdir bu seferde kimse seni zindana almak istemez çünkü saglam çakarsın fakat kolay yatarsın. palalarla aynı şeyi giyiyorsun belki ama palalar kendine heal yapabiliyor balon açıyor derken yırtıyor warriorda bu söz konusu bile değil..belki allianceda isen dranei açarsan warrior vardı galiba kendini healleyen bir ırk olduğu için bazı durumlarda yırtarsın...
Tamam guzel hos 7k ama bunu ılk senden duydum eeeee o zmn bu warrıora nıe bu kadar@ ezık denılıo
Warrior öyle insanların anlattı akdarda ezik değil.lvl 39 death wish açık fury warriorla bg lerde sık sık 1. oluyordum.Char benim değildi ancak bir rp serverındaydı ve arkadaşın ilk charıydı yani twink değildi.Item çok önemli ama dungeonlara sık sık girersen ve Ah dan iyi itemlar yakalayabilirsen bg lerde pek zorlanmazsın.Özelliklle lvl 30 dan sonra berserker stance in gelmesiyle birlikte whirlwind ile biraz şansın varsa 3 kişiyi indirebilirsin.Pala kastıktan sonra warriorla bg yapmak son derece iyi geldi.ben lvl 55 de lvl 52 epicle 1.2k ap buff olduğu zaman palayla 610 byz crit görürken warriorla lvl 39 da rare itemla 650 yi gördüm...
execute her zaman vurulamaz, en yüksek dmg verebilmek için full rage olman ve karşındakinin hp %25 den düşük olması lazım.
yanında paladin veya priest varsa çok süper olur warrior ama tek başınada çok iyi oynayanlar gördüm
oynaması çok zor bi class oynayabilen baya iyi işler yapabiliyor
bigün lvl 39 da bg ye girdim bi tane warrior vardı twink ortalığı dağıttı gitti tek başına çok sağlam itemları vardı ama böyle oyuncular nadiren çıkıyor