Şimdi Ara

Tedirgin oldum Yemek Bozuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi yandan hazirlanirken bi yandanda yemek yiyorumdum,yedigim yemek 4 gün önce yapildi 2 gün boyunca disarda kaldi 2 gün de dolapta 3 4 kasik kalmişken bi kasik agzima attim bi kötü tat geldi acaba bozulmusmudur :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourMotherWasAngel -- 9 Temmuz 2009; 13:07:43 >

• allahım yesin nolur yesin
  • bence yeme gider ayak hasta falan olursun artık neyle gitceğini bilmiyorum ama otobüsle falan gidersen miden bulanır zorlanırsın yolda
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mac55

bence yeme gider ayak hasta falan olursun artık neyle gitceğini bilmiyorum ama otobüsle falan gidersen miden bulanır zorlanırsın yolda

işte o yüzden dolayi cok tedirgin oldum offff gider ayak

kokusunuda alamiyomki nasil kasar rendelediydim migro dalgadada eritmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourMotherWasAngel -- 9 Temmuz 2009; 13:03:01 >
  • Başlık sakat...
  • bu sıcaklarda 2 gün dışarıda kalmışsa kesin bozulmuştur ve zehirler.
  • ne kadar yedin ki bi kaşık yemedin mi bi kaşık yediysen birşey olmaz da fazlasını yememişsindir umarım eğer yediysen parmak at boğazına kus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlık feci
  • Başlık dehşet...
  • Riske atma kendini tatilde perişan olursun sonra
  • 3 4 kasik yedim offffffff son 3 kasik kaldiydi yemedim bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourMotherWasAngel -- 9 Temmuz 2009; 13:08:28 >
  • cok huzurlandim simdi
  • Bozulmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

Arkadaslar bi yandan hazirlanirken bi yandanda yemek yiyorumdum,yedigim yemek 4 gün önce yapildi 2 gün boyunca disarda kaldi 2 gün de dolapta 3 4 kasik kalmişken bi kasik agzima attim bi kötü tat geldi acaba bozulmusmudur :/

eeeeggh la okurken benim midem bulandı sen nasıl yedin onu
  • çizmişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.