Şimdi Ara

Teemo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle saçmalık görmedim Teemo denen gereksiz bir şampiyona Skin çıkarmak nedir iki skinli hatta bir skinli şampiyonlar varken neden ?

• Zaten cop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kutudan pofuduk teemo cikti 2 kez kullandim en son 3 4 ay once kullandim yani hic teemo oynamiyorum

• Majare kullanıcısına yanıt
    Sen sevmiyorsun diye neden gereksiz oluyor? Bence gayet güzel eğlenceli bir champ. Şu oyunlardan zevk alın hırsa kapılmayın. Yeni skinde en iyi skinlerden biri.

• Bence çok hoş bir skin.

• Morello'nun kız arkadaşı Teemo'yu çok seviyormuş. O yüzden.
    yav 1 2 tane skinli şampiyon dediklerin temonun zamanında varmıydı acaba madem skin istiyorsun klasik gir her zaman diğerleri sıkıyor.
  • yanlış anladınız zaten skini var teemonun neden gerek duyarlar ki onu sormak istedim. Örneğin zedin iki tane var bi tanesi kapalı yasuonun tek skini var lissandra 2 tane böyle bir çok şampiyon var
    Yasuoda 2 skin var. Teemo çok eski hero zamanından beri skin çıkmış yeni hero gelince eskilere skin çıkarmayı bıraksınlar mı? Rito belli bir düzene göre skin çıkarıyor. Biraz sabırlı olmak lazım. Jinx tek kostüm vardi ve güzel de değildi skin diye millet ağlıyordu. Bi skin çıkardılar 10 numara skin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majare

yanlış anladınız zaten skini var teemonun neden gerek duyarlar ki onu sormak istedim. Örneğin zedin iki tane var bi tanesi kapalı yasuonun tek skini var lissandra 2 tane böyle bir çok şampiyon var

Riotun satış politikası bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.