Güzel dizi gibi ya ilk bölümü izledim ikinciyi indiresim geldi.
Sonunda kızın babası o adam çıkmasa indirmiycektim
Sevdim diziyi altyazılarıda sen çeviriyorsun galiba 2.de biraz eksik vardı ama olsun gene güzel altyazılar. Diide hoşuma gitti 2. bölümden sonra bağlıyo Özellikle Allison
Ben diziyi çok beğendim indirdiğim gün tüm bölümlerine izledim. Şuan 6. bölümün TR alt yazısının çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla...
Denemek lazım hikaye ilginç.
Evet ben de deneyeceğim.. Kısa soluklu olur diyorum ama yaz günleri boşa geçmesin..
Çoğunuz dizi tutulmaz demiş.
Dizi sitelerine falan bakıyorum da çoğu izlenme ve yorumu Teen Wolf almış.Belli ki vampir ve kurtadam gibi film ve diziler tutuluyor.
@Yılmaz
Yalnız dizide basketbol değil lakros oynuyorlar ayrıca
ısırılıp olmuyomu bu çocuk kurtadam aile sırrı falan
İlgimi çekti, bakalım bakalım nasıl bir diziymiş. Fakat imdb pek iç açıcı değil!
ne la bu liseliler içinmi çekiliyor bu dizi, ergen kurt
quote:
Orijinalden alıntı: sencerinho
İlgimi çekti, bakalım bakalım nasıl bir diziymiş. Fakat imdb pek iç açıcı değil!
5. bölümün altyazısı yayında;
divxplanet.com
divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
80 lerin havasını en iyi yansıtan fillerden biridir bu bu dönemlik benzerleride var zaten ancak onlar kadar tutar işte
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx
@Yılmaz
Evet filmine gore oyleymis fakat dizi konusunda degisiklik yapmislar.
Ayrica Scott'in hikayesinden cok Derek'in hikayesi benim ilgimi cekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx
@Yılmaz
Evet filmine gore oyleymis fakat dizi konusunda degisiklik yapmislar.
Ayrica Scott'in hikayesinden cok Derek'in hikayesi benim ilgimi cekiyor.
Aynen bir de bu kızın ailesi de ilginç.
Kıza verdikleri kolyede kesin bişey var
quote:
Orijinalden alıntı: SAS
Sevdim diziyi altyazılarıda sen çeviriyorsun galiba 2.de biraz eksik vardı ama olsun gene güzel altyazılar. Diide hoşuma gitti 2. bölümden sonra bağlıyo Özellikle Allison
İlk 2 altyazım kötüydü ama sonradan düzelttim durumu, ilk 2 altyazı amatörlüğüme geldi. :) O altyazıları yakın zamanda güncelleyeceğim.
Başlayalım bakalım altyazıyı çeviren arkadaş güzel demişse şans vermek lazım altyazı çevirmek için beğenilen bir dizinin olması gerekiyor yoksa altyazıyı çevirmek yorucu bir iş oluyor .
Altyazıyı çeviren arkadaşa teşekkür ederim çeviri için ayrıca.
Teen Wolf'un filmini internet üzerinden hangi sitede izleyebilirim ?
Ben bir türlü bulamadım
ilk altı bölümü izledim,vampire daires in vampir yerine kurt adamların konulmuş hali.Başrol oyuncularının oyunculukları ve karakter seçimi oldukça iyi.Gmrsel efektler orta kalite izlenebilir bir dizi şimdilik.