Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Derek yok öldümü naptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx

7. Bölümü izledim şimdi
    Derek yok öldümü naptı

Suan telefondan girdigim icin spoilera alamiyorum ama oyle bisey olcagini sanmiyorum. Cikar onumuzdeki bolunde. Onsuz olmaz bence bu dizi.
  • Ben de izlemeye başladım. İlgimi çeken nokta bölümlerde anlatılanların çok hızlı geliştiği. Örenğin ilk bölümü başka diziler olsa 4-5 bölümde anlatırlardı. 1 bölümde adamlar herşeyi kotarmışlar.. İlginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx

7. Bölümü izledim şimdi
    Derek yok öldümü naptı

Suan telefondan girdigim icin spoilera alamiyorum ama oyle bisey olcagini sanmiyorum. Cikar onumuzdeki bolunde. Onsuz olmaz bence bu dizi.

Derek reyiz ya

• Dizilerin ara verdiği şu sıralarda vakit geçirmek için çok güzel bir dizi. Beklediğimden daha iyi çıktı. Gençlik dizileri sevenler kaçırmasın. Ayrıca Allison karakteri çok güzel.
  • Dizi 2.sezon onayı almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Dizi 2.sezon onayı almış.

Güzel haber.
    Altyazı çıksa da izlesek 8. bölümü.
  • 8. bölümü izledim;

Derek reis yaşıyor .Sanırım Derek Scott'a yalan söyledi. Alfayı öldürmek için Scott'un yardımına ihtiyacı var, bu yüzden böyle bir yalan ortaya attı. Jackson'da az çakal değil, hemen Allison'a yakınlaşmaya başladı. Gelecek bölüm için sabırsızlanıyorum.
  • 7 inci bölüme kadar izledim gerçekten hoş dizi hatta kendimi teen wolfa uyarladım

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 4 Ağustos 2011; 11:58:59 >

• 9. bölüme kadar izledim, gerçekten sürükleyici bir dizi insanı her bölüm sonunda bir sonraki bölümde neler olacak şeklinde bir merağa sokuyor 2.sezon onayı alması da iyi olmuş.. Bu gidişle bitmez gibi geliyor ama hadi hayırlısı bakalım..
  • Afişini ne zaman görsem bu elemanı bizim Anakin sanıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

Afişini ne zaman görsem bu elemanı bizim Anakin sanıyordum.

http://www.imdb.com/media/rm1812315648/tt1567432

Sen söyleyince farkettim; Mustafar'da Anakin'in gözleri ile bunun gözleri aynı resmen. Cidden baya benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 1 Ağustos 2011; 23:08:02 >

• Ben dizi ilk çıktığından beri öyle zannediyordum. Konu'da da muhabbeti geçmiştir diye bakayım dedim kimse bir şey yazmamış. Bir baktım başka adam çıktı.
  • 10.Bölüm çıkmış ama altyazı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

IMDB Puan : 4.4

imdb puanı şimdi 8 olmuş bir takibe alalım diziyi
  • Altyazı çıksın da izleyelim 10. bölümü.
  • 10 uncu bölümde güzeldi
  • güzel birşeye benziyorr
  • 10. bölüm de güzeldi, finale 2 bölüm kaldı. Merak uyandıracak bir yerde bitirip, ikinci sezonu beklememizi sağlayacaklar.
  • MTV yapımı olunca insan pek başlamak istemiyor ama kötü bir dizi değil. Tabiki klişelerle dolu
    çocuğun bir ısırıkla kurtadam olması ama onun bu yeni süper güçleri istememesi, aşık olduğu kızın ailesinin avcı olması...
    ama işleyişi güzel, sıkmıyor. Yoklukta izlenebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.