Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BerkAres026

Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölüm sezon finali mi dizinin finali mi acaba?

Yarı sezon finali gibi bir şey
    6 ocakta 12 bölüm daha verilecek daha sonra bu sezon bitecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz finali erken düştü. Diziyi takip etmiyorum ama izleyenlere haber vermek istedim. 3.sezonun 12.bölümü yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Yaz finali erken düştü. Diziyi takip etmiyorum ama izleyenlere haber vermek istedim. 3.sezonun 12.bölümü yani.

Nerde gördün hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Yaz finali erken düştü. Diziyi takip etmiyorum ama izleyenlere haber vermek istedim. 3.sezonun 12.bölümü yani.

Nerde gördün hocam?

mamunda torrent sitesinde

Teen.Wolf.S03E12.WEB-DL.XviD-FUM.torrent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 17 Ağustos 2013; 0:14:25 >
  • Dizimag'de altyazı ve hd yok daha izlenemz bekliyicez artık
  • Bu bölüm internete sızmış o yüzden dizimagde akşama doğru altyazılı izleyebilirsiniz
  • yabancıdiziizlede yayınlandı altyazı izleyin
  • Kesinlikle izlemeyeceğim dizilerden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izlediğim en güzel TW bölümüydü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav hep scott'tan da şu bölümün sonunda peter'ın yaptığı gibi "I AM THE ALFA!" gibi bi bağırma bekledim, gelmedi hiç :D Ama daha önce de söylemiştim, birini öldürdüğünde alfalığı gideceği için bence tırt bi alfalık scott'ınki.
  • Teen Wolf'un tartışmasız bu sezon ki en iyi bölümüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

Teen Wolf'un tartışmasız bu sezon ki en iyi bölümüydü.

derek geri dönmezse
    dizi benm için btmiştir ama gerçekten twnin gelmiş geçmiş en iyi bölümüydü bu bölüm
  • Tek kelimeyle harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Yav hep scott'tan da şu bölümün sonunda peter'ın yaptığı gibi "I AM THE ALFA!" gibi bi bağırma bekledim, gelmedi hiç :D Ama daha önce de söylemiştim, birini öldürdüğünde alfalığı gideceği için bence tırt bi alfalık scott'ınki.

O sadece alfa olana kadar daha sonra öyle bir kural yok

Bölüm güzeldi erken gelmesi çok iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyourakuShunsui -- 17 Ağustos 2013; 18:06:06 >
  • O çıkmış yeni bölüm, birazdan bakacağım

• Teen Wolf gerçekten örnek bir dizi oldu, 1.sezondan 3. ye ne kadar kendini geliştirdi. Scott'un alfa olmasını bekliyorduk, muhtemelen 13.bölüm jeneriğine de yansıyacak. Derek bir kaç bölüme geri dönecektir, hiç olmadı 4.sezona. Seyirci Derek'i Scott'tan çok seviyor.

Deucelion'un gerçek gücünü 2. dklığına da olsa gördük, iyi oldu. Şimdi Scott'un gücünü merak ediyoruz. Peter ise her zamanki gibi son vuruşu yaptı.

Yeni gelecek yaratıkların arasında vampir tarzı birşey bekliyorum ben, hadi hayırlısı.

• Beklediğimden daha iyi bir bölümdü.
    Scott artık gerçek alfa oldu. Sonunda Peter, ben her zaman alfaydım dedi. Neyi kastetti burada?

• Bu arada Deucalion'un görüşü geri gelince gücünü mü kaybetti? Bölümün sonunda derek ve scott "seni bu seferlik affediyoruz git edebinle takıl" deyip bıraktılar. 10 dk önce titriyorlardı korkudan. Deucalion'u öyle korku içinde görünce gözümdeki bütün karizması gitti.
  • Hani bu sezon 24 bölüm olacaktı ? 12 bölümde mıctık kaldık...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.