Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında çocuk dizisi gibi ama sırf holland için izlerm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

10.bölüm iyiydi.

O kadar kargaşa oluyor sağa sola atlıyorlar sonra delikten çamaşırlığa kayıyorlar cep telefonu hala cebinde kalıyor ilginç :D

Telefon dusmezki zaten ayni hareketleri yapayim bendendee dusmez kot pantolondan imkansiz dusmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. bölüm güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Scott gerçek alfa olunca aha dedim heralde power up falan bu, diğerlerinden daha güçlü olur diye düşündüm ama birini öldürünce gidiyormuş gerçek alfalık, zaten bi +sı da yok henüz gördüğümüz kadarıyla.

Masum birini öldürünce gidiyor diye biliyorum normal kurt öldürürse gitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Scott gerçek alfa olunca aha dedim heralde power up falan bu, diğerlerinden daha güçlü olur diye düşündüm ama birini öldürünce gidiyormuş gerçek alfalık, zaten bi +sı da yok henüz gördüğümüz kadarıyla.

Masum birini öldürünce gidiyor diye biliyorum normal kurt öldürürse gitmez.

Masum birini öldürünce gidiyor sadece hocam misal ilk sezondaki peter hale'i öldürse kaybetmez.

Bir an önce yarın olsun, izleyelim şu bölümü

• Sanirim bu yazin son bolumuydu.Ve gayet iyiydi.

• Çerezlik diziden çıktı farkettiyseniz
  • Bölüm dehşetti haftaya muhteşem şeyler bekliyorum
    fbı ajanı scootın babasıymış ya şaşırdım orda
  • lan ne bölümdü ya tüyler tiken tiken oldu
    dereğin alfalığı kaybederkenki bağrısı gözlerin kırmızıdan maviye dönüşü scott stiles allisonun o küvete girişleri falan vuhhuuuuu dedirtti :D
  • Who wants to go first. Önce Deucalionu alın(adı böyle bir şeydi)

• Ulan son sahnelerde bi duygu seli oldu bende. Güzel bölümdü, fenaydı.
  • Bu dizi ilk sezon böyle değildi gittikçe geliştiriyor kendini helal
    Ya bu Peter'ın Derek'le ne derdi var acaba sanki sürekli kötülüğünü istiyormuş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secrecy -- 14 Ağustos 2013; 0:50:04 >
  • Ve Isaac'in Scott'un elinden Alison'u alışını gördük. Bu saatten sonra gerçek hayatta bu iki sevgili ayrılmadığı müddetçe dizide Scott - Alison yakınlaşması olmayacaktır.
    Scott'un babası
    Ajan Mccall
    bir şeyler biliyor mu acaba?
  • Oha diyorum dostlar crystall(allison) 28 yaşında, holland (lydia) 27,daniel(isaac)27 yuh diyorum arkadaş derek bile 26 yaşında

• quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Oha diyorum dostlar crystall(allison) 28 yaşında, holland (lydia) 27,daniel(isaac)27 yuh diyorum arkadaş derek bile 26 yaşında

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Oha diyorum dostlar crystall(allison) 28 yaşında, holland (lydia) 27,daniel(isaac)27 yuh diyorum arkadaş derek bile 26 yaşında

Yani?

Yanisi genç değiller biliyomuydun allisonun 28 yaşında olduğunu yada derek'den büyük olduğunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani?

Yanisi genç değiller biliyomuydun allisonun 28 yaşında olduğunu yada derek'den büyük olduğunu

Evet biliyordum ama dizide o kadar da belli olmuyor. Sizin oha demenizden bile yaşlarıyla dizideki görüntüleri arasında fark olduğunu düşündüğünüzü anlamak mümkün :)

Ben en yaşlılarının Allison olmasına çok şaşırdım.

Allison 28 yaşında göstermiyor ondan şaşırdım hani scoot 22 yaşı uygun rolede ,allisonunda 20-21 sanıyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani?

Evet biliyordum ama dizide o kadar da belli olmuyor. Sizin oha demenizden bile yaşlarıyla dizideki görüntüleri arasında fark olduğunu düşündüğünüzü anlamak mümkün :)

Ben en yaşlılarının Allison olmasına çok şaşırdım.

Allison 28 yaşında göstermiyor ondan şaşırdım hani scoot 22 yaşı uygun rolede ,allisonunda 20-21 sanıyordum

Scott ile Allison'un görüntülerine bakınca aralarında 6 yaş fark olduğuna inanmak güç geliyor :D

İssacin, derekten büyük olduğu yada

• İlk sezonda kardeşide öyle sesleniyordu

• Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölüm sezon finali mi dizinin finali mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.