Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi bu bizim Lydia da mı bu hatun gibi olacak?

Yok hacı o hatun bozmuş kendini.
    Lydia zaten dizinin başından belli çığlık atıyordu bence böyle birşeye bağlamaları güzel olmuş. Markete diye çıkıyor arabadan bir iniyor başka bir yerde yeteneği bu şimdilik. Bir de kurt adamların duyabileceği çığlıkları var. Tek özelliği bu yani.

Anladım.

Bu sezon 24 bölümmüş. 12. Bölümde 1ay ara verceklermiş. Yani daha bol bol izleyeceğiz :)

1.Sezon : Alfa kim?
    2.Sezon : Kanima kim?
    3.Sezon : Darach kim?(İlk 9 bölüm)
    Bakalım sırada kim ki bu diycez :D

Birini sokarlar işin içine yada Scottla alakalı şeyler olabilir.

Benim kafamdaki soru şu, Stiles'in babasına ne oldu?
    Bence ölmedi 10.bölüm fragmanında darach bunların yanına geliyor ve stiles kızgın değildi babasına birşey olsaydı biraz daha sert olurdu.

*Eğer babası ölürse koşa koşa Derek'e gider beni kurt adam yap intikam alacağım der.
    *Cora'ya üzülüyorum ya o kız iyiydi diğerleri gibi değil birşey olmasın ona.
    *Dolunay'da Derek'in ağzına ... yazık olcak ona :D
    *Şerif ve Scott'un annesi öğrendi bunların doğaüstülüğünü.
    *Scott'un yaptığı dövmeyle ilgili bir bölüm olabilir ilerde.
    *Allison Scott olayını yavaş yavaş bitiriyorlar. Bunlar daha sevgili olmaz.

Sıkıntıdan yazıyorum :D

Dostum acilen spoiler içine alda uzaklaştırma alma forumdan.

Edit:Yaz yaz yazman sıkıntı değil

Fragmanı izlemedimde bir bakayım nasılmış.
    Corada ne yapsın işte kendi başına birşeyler yapmaya çalışıyor
    Dolunayda Derek e ne olacakki birşey mi kaçırdım?
    Scott in annesi zaten bilmiyormuydu doğaüstü şeylerin olduğunu kendi oğlunu falan görmüştü.
    Dövmenin daha geçeceğini sanmıyorum ama oladabilir
    Aynen bitecek herhalde ama birşekilde bağlarlar onları yine.

Scottun annesi önceden öğrenmişti doğru.
    O Alfa kadın Derek'e dolunaya kadar süre verdi. İlk dolunayda boydu öldürdüler. Yanlış hatırlamıyorsam diğer dolunayda senin için geleceğim dedi ve o kadını teke tekte kimse alamaz.
    Bence daha bağlamazlar. Isaac ile daha yakıştılar bence. Stiles ile Cora , Isaac ile Allison akar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Bu dizi için ergen dizisi diyorlar var mı aksini savunan?
    Bu aralar çok karşıma çıkmaya başladı bu dizi de

İzleme dostum ergen dizisi.
  • Diziye yeni biri takılacakmış 2. yarıda bu arada 6 ocakta devam edecekmiş dizi kaldığı yerden.
     Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı

Anlayanlar için koyayım dedim.
    It's time to meet the new girl!

Though we're still knee-deep in drama during Teen Wolf's season 3A, we've got our hands on new character coming to the series that is sure to make the wait for season 3B's premiere even more torturous. We've exclusively learned that Arden Cho will be joining the MTV hit series in a very heavy recurring role for multiple episodes when season 3B kicks off on Jan. 6, 2014.

A new student at Beacon Hills High who is of Korean and Japanese descent, Cho's yet-to-be-named character's arrival to town brings a unique new history and a new threat steeped in Asian mythology to Teen Wolf. Translation: She'll be a pretty big deal in season 3B!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 1 Ağustos 2013; 4:36:03 >

• Tatlı bişeye benziyor iyi kurt olur bundan scoot ın sürüye gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyourakuShunsui -- 1 Ağustos 2013; 4:35:52 >
  • offf offf çok güzeldi ve şaşırtıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafort

Aslında This Mights Hurt olarak yayınlanan bir fragmanda Göz renkleri Sarı-Kırmızı-Mavi-siyah olarak var.

Edit:

Bu arada hocam Valda siz misiniz ?

Hayır hocam ben Divxplanet ile yaşadığım sorunlardan dolayı dizinin çevirisini bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Katafort

Aslında This Mights Hurt olarak yayınlanan bir fragmanda Göz renkleri Sarı-Kırmızı-Mavi-siyah olarak var.

Edit:

Bu arada hocam Valda siz misiniz ?

Hayır hocam ben Divxplanet ile yaşadığım sorunlardan dolayı dizinin çevirisini bıraktım.

Valla hocam o olsaydınız DH'lı diye ne sevinecektim Hocam genellikle Dizimag'dan izlediğim için.Pek bilmiyorum divxplanet'i.Orda sadece altyazı veriliyor sanırsam

• Beyler "tek bir şey dışında" dizi ve dizi hakkındaki yorumlar gayet iyi gidiyor.
    Yolunda gitmeyen şey ise "ALINTILANAN YORUMLA BERABER YENİ YAPILAN YORUMUN DA ALINTILANARAK ÖBÜR ALINTIYLA BERABER YENİ YORUMUN DA ALINTILANMASI HUSUSUDUR" (Yazdığımı ben bile anlamadım)
    Yani alıntı içinde alıntı yapıp durmayın lütfen ya son alıntıyı alın diğerlerini silin ya da aşağıdaki "Bir kullanıcıyı mesajımdan haberdar et:" şeçeneği kullanıp alıntı yapmadan mesaj yazın.
    Çok şey değil, konunun düzgün işlemesi karmaşıklığın önüne geçilmesi açısından nacizane bir öneridir.
  • ALINTILANAN YORUMLA BERABER YENİ YApilAN YORUMUN DA ALINTILANARAK ÖBÜR ALINTIYLA BERABER YENİ YORUMUN DA ALINTILANMASI HUSUSUDUR

bunun anlamını öğrenince yaparım
  • gördüğünüz gibi aşk diye bir şey yok allison ve scottın büyük aşkı da bitti gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Ne komik adamlar var şu forumda ya 3x9'ı izleyip halen daha darach şu , darach bu diye yorum yapıyorsunuz.
    Son sahneyi dikkatli zileyin darachın kim olduğu belli oldu daha ne tartışıyorsunuz. Adam Stiles'in ölen annesi diyor oha ya gece gece amma güldüm birde izlemesine rağmen :)

Darach Derek'in manitası o öğretmen. Son sahnede şerifi öpüyor şeklin alıp kaçıyor. İyi izleyin ;)

Bizim teorimiz Paige'nin öldüğü yer druid mekanı 7.bölümü izleyenler bilir. Darach öldürdüğü şeylerin özelliklerini alıyor. Bakireleri öldürüyor güzel oluyor. Savaşçıları öldürüyor bir vuruşta gerçek alfadan kan getiriyor. Jennifer , Paige olabilir.(Bir bakışta aşık oldum ayakları Derek'e ölüm mekanı felan)

Ki MTV'nin kendi sitesinde de yazıyor Darach'ın Ms. Blake olduğu.

Çok güldüydüm okuduğumda :D Adamlar izlemesine rağmen şu bu diye yorum yapmışlar :D Stiles'in ölen annesi diyor adam

Hocam arka sayfalarda bende söyledim zaten Paige olabileceğini sonuçta teori? Neyin kafası bu?

Edit:
    Ayrıca bizde biliyoruz öğretmen olduğunu ama öğretmen kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 4 Ağustos 2013; 21:20:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

quote:

quote:

quote:

Ne komik adamlar var şu forumda ya 3x9'ı izleyip halen daha darach şu , darach bu diye yorum yapıyorsunuz.
    Son sahneyi dikkatli zileyin darachın kim olduğu belli oldu daha ne tartışıyorsunuz. Adam Stiles'in ölen annesi diyor oha ya gece gece amma güldüm birde izlemesine rağmen :)

Darach Derek'in manitası o öğretmen. Son sahnede şerifi öpüyor şeklin alıp kaçıyor. İyi izleyin ;)

Bizim teorimiz Paige'nin öldüğü yer druid mekanı 7.bölümü izleyenler bilir. Darach öldürdüğü şeylerin özelliklerini alıyor. Bakireleri öldürüyor güzel oluyor. Savaşçıları öldürüyor bir vuruşta gerçek alfadan kan getiriyor. Jennifer , Paige olabilir.(Bir bakışta aşık oldum ayakları Derek'e ölüm mekanı felan)

Ki MTV'nin kendi sitesinde de yazıyor Darach'ın Ms. Blake olduğu.

Çok güldüydüm okuduğumda :D Adamlar izlemesine rağmen şu bu diye yorum yapmışlar :D Stiles'in ölen annesi diyor adam

Hocam arka sayfalarda bende söyledim zaten Paige olabileceğini sonuçta teori? Neyin kafası bu?

Edit:
    Ayrıca bizde biliyoruz öğretmen olduğunu ama öğretmen kim?

Öğretmen yıllar önce Alfa sürüsü tarafından tabiri caizse parçalanıp terk edilen bir druid. İntikam almak için bir Darach oluyor ve Alfa sürüsünün peşinden gidiyor.

• Paige değil demi hocam? Şerifle Scott'un annesinin konuştuğu kadın.
  • quote:

Paige değil demi hocam? Şerifle Scott'un annesinin konuştuğu kadın.

Kurt adamlar tarafından saldırıya uğrama kısmı Paige ile uyuyor ama Paige bir druid değildi bildiğim kadarıyla. Darach yani Ms. Blake'in Alfalardan herhangi birinin eski sürüsünün druidi olması daha yüksek ihtimal.
  • Bölümden

Darach olayı tıpkı tahmin ettiğim gibi çıktı, sonu da çok güzel bitti bence. Scott'un zor seçimiyle birlikte.

Sonraki bölüm promosundan

Önümüzdeki bölüm daha da güzel olacak gibi görünüyor. Pek çok şey görüyoruz çünkü promodan, öncelikle Deucalion'un kendi sürüsünün druidi olan Ms. Morell'e saldırdığını görüyoruz. Ardından Derek'in Cora'yı kurtarmasının tek yolunun alfalığını feda etmesi olduğunu görüyoruz. Ve Allison'un babasının da bir druid olabilmesi gibi bir ihtimal olduğunu görüyoruz. Ve en sonda da su altında bir çift sarı göz görüyoruz. Promonun hemen önceki sahnesinde Stiles'ı suya sokuyorlar, Stiles da bir kurt oluyor olabilir. Veya Scott Gerçek Alfa olması için gereken yemini bozup birini öldürmüş ve gözleri tamamen sarıya dönmüş de olabilir. Belki de sadece suyu altından kurtulmaya çalışırken gözlerini açmıştır. Ama her türlü önümüzdeki bölümde en çok şaşıracağımız veya hayal kırıklığına uğrayacağımız kısım orası olacaktır.

• quote:

Bölümden

Darach olayı tıpkı tahmin ettiğim gibi çıktı, sonu da çok güzel bitti bence. Scott'un zor seçimiyle birlikte.

Önümüzdeki bölüm daha da güzel olacak gibi görünüyor. Pek çok şey görüyoruz çünkü promodan, öncelikle Deucalion'un kendi sürüsünün druidi olan Ms. Morell'e saldırdığını görüyoruz. Ardından Derek'in Cora'yı kurtarmasının tek yolunun alfalığını feda etmesi olduğunu görüyoruz. Ve Allison'un babasının da bir druid olabilmesi gibi bir ihtimal olduğunu görüyoruz. Ve en sonda da su altında bir çift sarı göz görüyoruz. Promonun hemen önceki sahnesinde Stiles'ı suya sokuyorlar, Stiles da bir kurt oluyor olabilir. Veya Scott Gerçek Alfa olması için gereken yemini bozup birini öldürmüş ve gözleri tamamen sarıya dönmüş de olabilir. Belki de sadece suyu altından kurtulmaya çalışırken gözlerini açmıştır. Ama her türlü önümüzdeki bölümde en çok şaşıracağımız veya hayal kırıklığına uğrayacağımız kısım orası olacaktır.

Hocam ben izlemedim alt yazı bekliyorum fakat gelecek bölümün fragmanını inceledim
    gözleri sarı olan kesinlikle scott/ dereke çok üzülürüm alfalığı giderse, ikisi kurtulsunda gerisi boş alfalığı gidince belki rahat bırakırlar.

• NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Sen nerenle izledin dostum.

İkizler betaydı, Decu dayımız onlara voltran oluşturmayı öğretti alfayı öldürüp oldular. Ötekiler zaten alfaydı 3x7'de izleyebilirsin arkalarında sürüleri var.

Cem Yılmaz'ın : G*'nzden element uydurmayın.
    Sana uyarlanmış hali .. yaratık uydurmayın.
  • quote:

Bölümden

Hocam kahin misin? Bravo iyi tahmin

• 3x11 den

Stiles kurt olcak gibi
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.